Arama

Kolaya atılan şeker veya tuz kolayı neden köpürtür?

Güncelleme: 26 Mart 2012 Gösterim: 3.094 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mart 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kolaya atılan şeker veya tuz kolayı neden köpürtür?
Sponsorlu Bağlantılar
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012       Mesaj #2
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Kolaya atılan şeker veya tuz kolayı neden köpürtür?

asitli kola şeker ve tuz'u yapısı gereği kimyasal çözünmeye ve reaksiyona girer bu nedenle olur bu durum mentos şekeriyle yapılan deneylerle yakın zamanda fazlaca göz önüne gelmiştir Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

7 Ocak 2010 / Misafir Soru-Cevap
22 Eylül 2011 / Misafir Soru-Cevap
6 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap
2 Mayıs 2014 / Hayt3214 Cevaplanmış
22 Aralık 2013 / Misafir Cevaplanmış