Arama

Türk Kalp Vakfı nerede kurulmuştur?

Güncelleme: 28 Mart 2012 Gösterim: 5.025 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
türk kalp vakfı nerde kurulmuştur.
Sponsorlu Bağlantılar
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012       Mesaj #2
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

türk kalp vakfı nerde kurulmuştur.

Türk Kalp Vakfı

Sponsorlu Bağlantılar
Türk Kalp Vakfı (TKV), merkezi İstanbul'da olan bir sivil toplum kuruluşu'dur.
Tkvlogo
Vakfın logosu

Türkiye’nin en seçkin doktor, sağlık personeli ve uzmanları ile kaliteli ve güvenilir hizmet veren Türk kalp Vakfı, 1975 yılında kuruldu. Bugün, 31 yılı geride bırakan Vakfın, yeniden yapılanma çalışmaları da hızla devam ediyor.

Kuruluşundan bu yana sadece halkımızdan sağlanan yardım, bağış ve kendi emekleriyle elde ettiği imkanlarla, uzay teknolojisinin birleştirdiği iki bloklu örnek tesisi meydana getiren Türk Kalp Vakfı, yeni birimleri ve mevcut olan tüm tıbbi cihazlarını yeni ve son teknolojiyle takviye etti. Bunun yanında, mevcut kadrolarını da güçlendirerek dünyanın ve özellikle Türkiye’nin rekor seviyede en fazla ölüme sebep olan Kalp ve Damar hastalıkları konusunda aralıksız hizmet sunuyor.

Türk Kalp Vakfı iki bloklu tesisi ve güçlü kadrosuyla Kalp ve Damar hastalıkları tedavisi ve Genel Sağlık Kontrolü (check-up) ile İstanbul’da ilk defa oluşturulan Nöro Kardiyoloji Merkezini de bünyesinde hayata geçirdi. Merkez, dünyada, ABD ve İtalya’dan sonra üçüncüsü, Türkiye’de Türk Kalp Vakfı bünyesinde kuruldu. Nörokardiyoloji Merkezi olarak hizmet veren bu birim, Kalp ve Damar hastalıkları konusunda teşhis karmaşıklığını da ortadan kaldırıyor. Psikosomatik, psikolojik pek çok problemin karışıklık ve yanlışlığa yol açılmadan teşhis, tedavi ve yönlendirilmesi konusunda da gerekli ve yararlı hizmet verecek. Bu Merkez, dünyada ilk defa I. Nörokardiyoloji Uluslararası Sempozyumu’nu İstanbul’da gerçekleştirdi.

Keza, Nörokardiyoloji Derneği, Türk Kalp Vakfı, bünyesi içinde kuruldu. Türk Kalp Vakfı ve Nörokardiyoloji Derneği birlikte, Parkinson Uluslarararası Sempozyumu’nu İstanbul’da gerçekleştirdi.

Vakıf, ayrıca Türkiye’nin en saygın ve örnek alınan Sivil Toplum Örgütlerinin arasında yer almakta, sosyal etkinlikleriyle de Kalp ve Damar Hastalıklarından ölümlerin asgariye indirilmesi yolunda insanlarımızı uyarma, bilinçlendirme ve motive etme görevini de başarıyla yerine getirmektedir.

Şişli Sağlık Merkezimiz Kardiyolog ve uzman doktorlar, vasıflı hemşire ve sağlık personeli ile kalp sağlığı alanında tüm hizmetler, son taknoloji ile hastalara sunuluyor. Türk Kalp Vakfı Laboratuvarı yeni yapılanma sonrasında, son teknolojik ve tam otomatik sistemler ile donatılarak ve İstanbul’un en kaliteli ve sağlıklı laboratuvarı konumuna getirildi. Bu özel bölümde, son otoanalizör cihazla biokimyasal testler ile tahlil ve araştırmalar kısa sürede tamamlanmakta ve hastalara teşhis kolaylığı sağlanabiliyor.

Merkezimiz, Eforlu (Son Sistem Treadmil testi), Dopplerli ve renkli Ekokardiyografi cihazları, monitör, holter tansiyon (yirmidört saatlik kalp atımlarının ve tansiyonun takibi) tek ve üç kanallı elektrokardiyografi cihazları, monitör ile kısa süreli ritm takibi, tüm müracaatları süratle karşılayabilecek kapasitede kompüterize laboratuvar (Check-up Merkezi) ve röntgen seksiyonları ve de son sistem Nükleer Tıp Merkezi ile donatılmıştır.

Sağlıklı Beslenme, Diyet ve Kilo Merkezimiz, ünlü diyetisyen Doktor Sumru Özbay Yönetiminde, Türkiye’nin en ciddi ve bilimsel merkezi olarak hizmet vermektedir.

Randevu tespiti ile tüm hizmetlerin verildiği bekleme salonlarımız, sağlık birimlerimiz, hastalarımıza modern tıbbın gerektirdiği en hijyenik ve sağlıklı hizmeti verecek şekilde organize edilmiştir. TÜRK KALP VAKFI ŞİŞLİ SAĞLIK MERKEZİ, Pazar hariç her gün saat 09.00-18.00 arasında hizmet sunuyor.
byz_qny - avatarı
byz_qny
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #3
byz_qny - avatarı
Ziyaretçi
İNCELEYİNİZ;
TURK KALP VAKFI

Benzer Konular

21 Nisan 2013 / deletex7 Soru-Cevap
11 Nisan 2012 / Misafir Taslak Konular
16 Mart 2010 / _KleopatrA_ Sosyoloji