Arama

Beyin gücü ile nesneler nasıl hareket ettirilir?

Güncelleme: 29 Ekim 2014 Gösterim: 3.909 Cevap: 4
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
2 Aralık 2012       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Beyin gücü ile nesneler nasıl hareket ettilirir?
Sponsorlu Bağlantılar
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
sade - avatarı
sade
VIP hazan
3 Aralık 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
İlizyon sanatında psişik simülasyonları içeren bir branştır.Her şeyden öte ilizyon sanatının en üst noktasıdır.Bir mentalist gözleri bağlı araba kullanabilir, kaşıkları bükebilir, zihin okuması vb. bir çok şey yapabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Telekinezi Nedir ?
Telekineziyi düşünce gücünün cisimlere, bilindik maddeler kullanılmadan etki etmesi şeklinde tanımlayabiliriz. Hayallerin gerçeğe dönüşmesidir bir nevi. Düşünce ile etkide bilindik fizik kullanılmaz. Fakat burada fizik yoktur diyemeyiz.

Telekinezi Bilimselmidir ?
Bilim şuanda telekineziyi kabul etmemiştir. Yani telekinezi için bilimsel değildir denebilir. Fakat bu bilimin kabul etmeyeceği anlamına gelmez. Bilim gerçek olan herşeyi önceden kabullenemez. Bir niteliğidir ki araştırı şarttır. Bilim telekineziyi yeterince araştırır ve anlamaya çalışırsa şüphesiz bu gerçeği kabul edecektir. Bilime bu konuda hak verilmelidir. Araştırması tasvip edilmelidir.

Herkes uygulayabilirmi ?
Evet beşer isterse telekineziden sonuç alabilir. Pes etmemelidir. Sonuç çabuk alınır. İnsanoğlunun bir sıfatıdırki her biri çabuk sıkılır. Aslında UYGULAYIN bölümde okuyacağınız kadar kolaydır telekinezi. Herkesin beyin gücü vardır. Onu açığa çıkarmak insana kalmıştır.

Telepati nedir ?
Farklı yerlerde (kısa yada uzun uzaklık) bulunan birden fazla kimsenin birbirleri ile konuşma ve diğer yöntemler olmaksızın, sadece beyin güçlerini kullanarak iletişim kurmaları tekniğidir.

Telekineziye başlayın.
Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar.


1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.

2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.
quote:

Dipnot
Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.
Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.
Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

Kaşık Bükme Yöntemi

Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir. Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

Telekinezinin Olası Zararları
Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir.

1) Baş ağrısına neden olabilir
2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz
3) cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler.
4) Kaşık büktüyseniz, dış yüzeyi metal olan saatleriniz kendi kendine bükülebilir, dış yüzeyi metal olmasada analog saatleriniz başka zararlar görebilir
5) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir
6) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir.
7) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir (Burada ki gelecek görmek çok yakın bir zaman içindir)

Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.
alıntı




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


_Jade_ - avatarı
_Jade_
Ziyaretçi
3 Aralık 2012       Mesaj #3
_Jade_ - avatarı
Ziyaretçi
Bir insanın beyin gücüyle bir eşyayı hareket ettirmesi ...... :/. Sanırım herkesin çok isteyeceği bir şey. Günümüze kadar henüz böyle bir başarı elde edilmiş değil ama. Bir insan beyninin sadece yüzde onunu kontrol edebilmektedir. Bu nedenle bir insanın beyin gücü aslında sandığımız kadar yüksek değildir. Ancak bence bu yıllar sonra mümkün olabilecek bir şey ama o yıllar ne zaman hiç bilemiyorum Msn Grin ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
S.A arkadaşlar ben beyin gücümüzle nesneleri hareket ettirebilir miyiz die merak ediyorum ettirsekte tekniği nedir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_Jade_ adlı kullanıcıdan alıntı

Bir insanın beyin gücüyle bir eşyayı hareket ettirmesi ...... :/. Sanırım herkesin çok isteyeceği bir şey. Günümüze kadar henüz böyle bir başarı elde edilmiş değil ama. Bir insan beyninin sadece yüzde onunu kontrol edebilmektedir. Bu nedenle bir insanın beyin gücü aslında sandığımız kadar yüksek değildir. Ancak bence bu yıllar sonra mümkün olabilecek bir şey ama o yıllar ne zaman hiç bilemiyorum Msn Grin ...

ben 2 yıldır çalışıyorum hakkatten bana bir şeyler oldu yataktan kalktığımda etrafımda odamdaki nesleleri görüyordum ve ben yerdeydim bir gece kameramı açıp uyudum uyandığımda videoyu izledim ve ayağı kalkıp odamdaki nesleleri sanki bir kasırga çıkmış gibi fırlatıyordum bana neler oluyor

Benzer Konular

2 Ağustos 2017 / asöfmgbkhmgmmşu Cevaplanmış
25 Ocak 2010 / Misafir Cevaplanmış
7 Mart 2014 / Misafir Soru-Cevap
2 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap