Arama

GTA San Andreas oyununda kasma sorunu nasıl giderilir?

Güncelleme: 5 Ağustos 2015 Gösterim: 2.639 Cevap: 3
AgeAnt Perry - avatarı
AgeAnt Perry
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015       Mesaj #1
AgeAnt Perry - avatarı
Kayıtlı Üye
Msxlabs Halkı ben bu konuyu 2.ci yazışım gta sa win 7 dide kasıyor birde bu sayı laptopu kasada denedim hiç kasmadı işletim sistemi windows vista özellikleri şunlar

Sponsorlu Bağlantılar
Anakart MSI Z77A-GD65 - İşlemci Intel Core i5 3570k - Ekran Kartı ASUS GTX 770 DirectCU II - İşlemci Soğutucu Corsair H100i - SSD Kingston HyperX 3K 120 GB - RAM G.skill 8 GB 1600 MHz RipjawsX - Sabit Disk Western Digital 1 TB Caviar Blue - Kasa Corsair C70 - Güç Kaynağı Thermaltake Toughpower 775 Watt Modüler - Monitör ASUS VG248QE - Klavye Logitech G105 - Fare logitech G600.

Yukardakiler Laptop Sistemini kasaya bağladım zaman Aşşağıdaki Eski Win 7 min özellikleri
3 ghz
8 gb ram
1.5 gb Nvida
intel i7


ACİL CEVAPLARRRRR !!!
The Fall Of Perry Payne.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2015       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
uyumluluk sorunundan kaynaklanıyordur. uyumluluk ayarlarını kontrol et bakalım windows xp sp3 seçili değil ise windows wista 2 yi seçiniz
Sponsorlu Bağlantılar
runeşya - avatarı
runeşya
Ziyaretçi
4 Ağustos 2015       Mesaj #3
runeşya - avatarı
Ziyaretçi
GTA 4′in her bakımından dört dörtlük bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Fakat şöyle bir şey var ki; GTA 4, Windows 7‘de çok kasıyor. Yani oyuna başladığınız an neredeyse oyun kasmaya başlıyor. Dolayısı ile bu kasmalar belli bir zamandan sonra oyunu oynanmaz bir hâle getiriyor. Ve elbette bu şekilde kimsenin oyunu oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Fakat elbete bu sorunun bir çözümü var. Bu çözüm sayesinde, artık GTA 4′ü hiçbir şekilde kasmadan oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları uygulamaktır.

Başlat bölümünden, Çalıştır…’a tıklıyoruz.
Karşımıza çıkan kutucuğa msconfig yazıyoruz.
Daha sonra karşımıza çıkan pencereden, Hizmetler bölümüne tıklıyoruz.
Ve daha sonra, aşağıda yer alan seçeneklerden Windows Olay Günlüğü yazısının yanındaki seçili seçeneği kaldırıyoruz.
Son olarakta Tamam butonuna basıyoruz.
İşte herşey bu kadar. Bu adımları uyguladıktan sonra, GTA 4′ü Windows 7′de hiçbir şekilde kasmadan oynamaya başlayabilirsiniz.

Alıntıdır.
Kaan254 - avatarı
Kaan254
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015       Mesaj #4
Kaan254 - avatarı
Kayıtlı Üye
arkadaşım bu tip hataların kasmaların vb. sorunların nedeni oyunların desteklediği sistemlerdendir 2006 ve öncesi sürümlerdeki oyunlarda çok rahat destekleyeğini düşünürüz fakat öyle değildir isin aslı..windows 7 özellikle hiç bir oyunu doğru düzgün çalıştırmaz çünkü desteği yok oyunların..ufak bir hatırlatma yapayım ripli oyunlar we kopya oyunlarda donma kasma sistem hatası verme gibi problemlerle karşılasabilirsniz ripli oyunların her makinada aynı şekilde performans vereceğini kimse garanti edemez benim tavsiyem makinanızda yeterli alanınızın olduğunu düşünüyorsanız xp-vista birlikte kurabilirsiniz vistadan vazgecemem diyorsanz yada oyunların yamaları vardır ama orjinallerde daha çok sonuç verir yamalarıda kurarsanız sorun giderilebilir birazda olsa..
Özgürsem sürekli koştuğumdandır

Benzer Konular

21 Haziran 2016 / FGH Soru-Cevap
22 Eylül 2013 / Misafir Soru-Cevap
9 Nisan 2016 / Misafir Soru-Cevap
21 Eylül 2012 / Misafir gtacı Soru-Cevap
23 Şubat 2012 / Oyuncu Soru-Cevap