Arama

E-Mail Sorunları - Sayfa 3

Güncelleme: 12 Ocak 2013 Gösterim: 94.705 Cevap: 141
NaRc0TiCa - avatarı
NaRc0TiCa
Ziyaretçi
13 Aralık 2008       Mesaj #21
NaRc0TiCa - avatarı
Ziyaretçi
benim soruma yardımcı olacak bi arkadaş yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
heryerde - avatarı
heryerde
Ziyaretçi
13 Aralık 2008       Mesaj #22
heryerde - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NaRc0TiCa adlı kullanıcıdan alıntı

benim soruma yardımcı olacak bi arkadaş yokmu

öntanımlı tarayıcının ie olması lazım. diğerleriyle açtığında msn anasayfasına yönlendiriyor.
Sponsorlu Bağlantılar
aynakolik_0660 - avatarı
aynakolik_0660
Ziyaretçi
13 Aralık 2008       Mesaj #23
aynakolik_0660 - avatarı
Ziyaretçi
Arakadaşlar ben mail kutuma giremiyorum.

Account Closed.

Access Denied.Your account has been closed because of concerns over violations of the Terms of Use. If you want your account to be re-opened, please follow these instructions:

1. Click on the link below, and complete the e-form by providing your name, an email address where we can reach you, and the name of the account that has been closed.
2. In the box labeled Please Select An Option, choose "Connection/Sign In Problem".
3. In the next box labeled Please Select An Option, choose "Account Closed. Access Denied."
4. Complete the two additional questions with a red star Msn Star by them (they are required fields) and click Submit. An agent will review your account and notify you within 24-hours if your account has been re-opened. Please DO NOT submit multiple tickets, as this will delay processing of your original ticket."

diye bir mesaj geliyor.Sorun halledilebilir mi? İlginize tşk ederim.

sorunnnnpp5
w1024
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
13 Aralık 2008       Mesaj #24
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aynakolik_0660 adlı kullanıcıdan alıntı

Arakadaşlar ben mail kutuma giremiyorum.

Account Closed.

Access Denied.Your account has been closed because of concerns over violations of the Terms of Use. If you want your account to be re-opened, please follow these instructions:

1. Click on the link below, and complete the e-form by providing your name, an email address where we can reach you, and the name of the account that has been closed.
2. In the box labeled Please Select An Option, choose "Connection/Sign In Problem".
3. In the next box labeled Please Select An Option, choose "Account Closed. Access Denied."
4. Complete the two additional questions with a red star Msn Star by them (they are required fields) and click Submit. An agent will review your account and notify you within 24-hours if your account has been re-opened. Please DO NOT submit multiple tickets, as this will delay processing of your original ticket."

diye bir mesaj geliyor.Sorun halledilebilir mi? İlginize tşk ederim.

sorunnnnpp5
w1024

Başka bir bilgisayardan deneyin, hala açamıyorsanız hesabınız iptal olmuş demektir. Bir dilekçe yazarak hesabınızı geri alabilirsiniz.

Dilekçe: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
edihav - avatarı
edihav
Ziyaretçi
15 Aralık 2008       Mesaj #25
edihav - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar, bi sorunum var.Msn açıyorum.msn açınca e-mail e direk yönelten tuşa basıyorum mail giriş sayfası acılıyor ama benden tekrar şifremi girmemi istiyor.ben direk gitmesini istiyorum ama bana yine e mail ve şifremi soruyo.
explorer 8 ve messenger 8.5 kullanıyorum.
tesekkürlerrr..
cengon - avatarı
cengon
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #26
cengon - avatarı
Ziyaretçi
hotmail hesabı alamıyorum hata veriyor yardım edermisiniz veya bana bir iyilik yapın melike34@hotmail.com diye bir hesap alın lütfen
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #27
Ziyaretçi
Alıntı
cengon adlı kullanıcıdan alıntı

hotmail hesabı alamıyorum hata veriyor yardım edermisiniz veya bana bir iyilik yapın melike34@hotmail.com diye bir hesap alın lütfen

@Hotmail.com Kullanımda
@Windowslive.com
Kullanımda
@Live.com Kullanımda

@Live.nl Satın Alınabilir

@msn.com Denenmemiştir. >>>Denemek İçin Tıklayın<<<
Son düzenleyen ahmetgns; 27 Aralık 2008 00:20 Sebep: msn uzantısı için verilen adres düzeltildi.
sudemm - avatarı
sudemm
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #28
sudemm - avatarı
Ziyaretçi
mail sayfam acılıyo ama maillerimi açamıyorum sayfa sürekli hata veriyo yardımcı olabilir misiniz
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #29
Ziyaretçi
Alıntı
sudemm adlı kullanıcıdan alıntı

mail sayfam acılıyo ama maillerimi açamıyorum sayfa sürekli hata veriyo yardımcı olabilir misiniz

Ne Gibi Hata Veriyor ?_? Ekran Görüntüsü Koyabilirmisin ?_?
Lost - avatarı
Lost
Ziyaretçi
24 Ocak 2009       Mesaj #30
Lost - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba öncelikle kolay gelsin arkadaşlar araştırdım sitede böyle bi konu bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim..Sorum ise 2 gundur deniyorum toplu mail atamiyorum en fazla 50 kisi diyor deniyorum yine olmuyor 10 kisi deniyorum yine olmuyor aslında benim amacım 50 den daha fazla kisiye bi anda mail gondermek resimle birlikte tabiki bunun bi yontemi varmı ne yapğmam gerekiyor ya da sizin bana önereceginiz program ayrıca windows live mail programını kullandım yine aynı hatalarla karsılasıyorum gitmiyor bu konuda cok acil yardım bekliyorum yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürler...