Arama

Windows Installer CleanUp Utility - Sayfa 2

Güncelleme: 20 Haziran 2012 Gösterim: 147.411 Cevap: 16
vasiyetim - avatarı
vasiyetim
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #11
vasiyetim - avatarı
Ziyaretçi
Bütün denilenleri yaptım fakat yeni msni açtıktan 15-20 saniye sonra oturumdan düşüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz ?
Sponsorlu Bağlantılar
tarik09 - avatarı
tarik09
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #12
tarik09 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar sitenize yeni üye oldum
beta sürümünü nasıl kaldıırım konusundaki herşeyi yaptım
Sponsorlu Bağlantılar
pc yi yeniden başlattım
farklı msn sürümü kurmaya çalıştım ama hala beta kaldırılamamış
wlm9 ile başım belada bilgisayarımda arıyorum ama bulamıyorum
kayıt defterinde bile yok
bu programla temizlemek istedim
ama bu program da wlm yi bulamadı
ben şimdi format mı atcam Msn Sad

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar msn durduk yere proqramı silindi ve yüklemeye kalktıqımda tekrar 32wın uygulaması deil dio nasıl çözebilirm bu sorunu?
goLge - avatarı
goLge
Ziyaretçi
17 Şubat 2011       Mesaj #14
goLge - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar.

Sitenizi uzun süredir muhtelif sorunlarımın çözümünü sağlayabilmek için takip ediyorum. Kayıt olmak bu güne kısmetmiş.
Ben, Live Messenger'ın 14.0.8089.726 sürümünü yükleyebilmek için bilgisayarımdaki mevcut sürümü kaldırdım. Ama ben öyle sanıyormuşum. Meğerse kıyıda köşede kalıntıları kalıyormuş. Sonra buradaki yönergeleri izledim. Ancak bir yerde tıkandım kaldım. Nasıl çözeceğime dair bir yol da hiç bir yerde bulamadım. Windows Installer CleanUp Utility yazılımını çalıştırmak istediğim zaman şu şekilde bir hata iletisi alıyorum:

adszmxaadszmxa246nvk7

İşletim sistemim Windows 7 Ultimate (x64). msicuu2.exe dosyasına çift tıkladığım zaman da, sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" dediğim zaman da bu hata iletisi çıkıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz lütfen..
mesutn - avatarı
mesutn
Ziyaretçi
18 Temmuz 2011       Mesaj #15
mesutn - avatarı
Ziyaretçi
bu program ile msn e ait tüm parçalşarı kaldırdım ve yeniden yükledim oldu gerçekten doğru yardım için çok teşekkür ederim
_hurricane_ - avatarı
_hurricane_
Ziyaretçi
24 Temmuz 2011       Mesaj #16
_hurricane_ - avatarı
Ziyaretçi
Bende ilk önce mesenger 2011 sürümünü yüklemiştim hata verdi açılırken win32 uygulaması değildir diye daha sonra program ekle kaldırda görünmedi temel parçalar felan vardı onları sildim kalanlarıda unlocker dosssya kaldırma programıyla kaldırdım ama yeniden yüklemeye başladığımda messenger zaten yüklü diyor bu durumu anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sıradan kullanıcı:

Merhaba. Ben windows cleanup utility ile de messenger 2009 son sürümü kaldıramıyorum. Program ekle kaldırdan " kaldır" ı tuşladığımda hiçbir şey çıkmıyor. wlarp.exe nin konumunu bulup, yönetici olarak çift tıklıyorum ,onda da hiçbir sonuç vermiyor.
" c:\program files (x86)\windows live\installer\wlarp.exe" /cleanup:all /q" komutuyla deneyince de "'c:\program' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor." diye bir uyarı veriyor. Lütfen bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.