Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 22

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 559.380 Cevap: 1.072
volkanka - avatarı
volkanka
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #211
volkanka - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
rude_boy - avatarı
rude_boy
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #212
rude_boy - avatarı
Ziyaretçi
çoklu kullanmak nasıp olmayacak nıcklerde rezıl oldu :/Msn CryMsn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
cagdasm - avatarı
cagdasm
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #213
cagdasm - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende kurdum fakat webcam açtıgımızda webcam boyutu en fazla orta olabiliyor büyük seçeneği yok sizdede varmı bu sorun? yoksa sadece bendemi var bu enayilik Msn Happy simdiden tesekkurler Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Aralık 2008       Mesaj #214
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bende kurdum fakat webcam açtıgımızda webcam boyutu en fazla orta olabiliyor büyük seçeneği yok sizdede varmı bu sorun? yoksa sadece bendemi var bu enayilik Msn Happy simdiden tesekkurler Msn Happy

Küçük, Orta ve Büyük seçeneklerinin tamamı var bende. WLM > Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu ekranında hangi boyutta görüntüleniyor? Ayrıca web kamerası ayarlarına girerek bu soruna sebep olabilecek bir seçenek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sugarlips - avatarı
sugarlips
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #215
sugarlips - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu sitedekini yükledim sürekli yeniden dene hatasını verdiği için kaldırdım sonra tekrar WLM 9.0 yükledim oda 2009 versiyonuna yönlendirdi yani karşıdan yükledim fakat şu an inglizce olduğu için pek bişey anlayamıyorum bunun sadece türkçe yamasını verebilirmisiniz
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Aralık 2008       Mesaj #216
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sugarlips adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bu sitedekini yükledim sürekli yeniden dene hatasını verdiği için kaldırdım sonra tekrar WLM 9.0 yükledim oda 2009 versiyonuna yönlendirdi yani karşıdan yükledim fakat şu an inglizce olduğu için pek bişey anlayamıyorum bunun sadece türkçe yamasını verebilirmisiniz

Ekteki dosyayı indirin ve içinden çıkan msgslang.14.0.8050.1202.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın (eski dosyanın üzerine yazılmalı). Bu işlem yapılırken Windows Live Messenger tamamen kapalı olmalıdır.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip msgslang.14.0.8050.1202.zip (65.4 KB, 1058 gösterim)
meRamLy - avatarı
meRamLy
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #217
meRamLy - avatarı
Ziyaretçi
ßen bunu yükLedim sonRa siLdim MSN 9.0 yükLedim. $imdide 80004002 Kodlu hatayı veriyOr . forumda aRadım ama ßuLamadım. ßiri yaRdım etSin LütféN..
XSeZeRiX - avatarı
XSeZeRiX
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #218
XSeZeRiX - avatarı
Ziyaretçi
s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 sürümünün plus ı çıkmadımı daha bilgisi olan varmı ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Aralık 2008       Mesaj #219
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
meRamLy adlı kullanıcıdan alıntı

ßen bunu yükLedim sonRa siLdim MSN 9.0 yükLedim. $imdide 80004002 Kodlu hatayı veriyOr . forumda aRadım ama ßuLamadım. ßiri yaRdım etSin LütféN..

Bu sürümün bir diğer adı zaten Windows Live Messenger 9.0. Bunu kaldırıp hangi sürümü yüklediniz? Windows Live Messenger 9.0 (2009) kullanmak istiyorsanız bu sürümü, Windows Live Messenger 8.5 kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıda bulunan sürümü kurmalısınız:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Alıntı
XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 sürümünün plus ı çıkmadımı daha bilgisi olan varmı ?

Hayır, henüz çıkmadı.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #220
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rude_boy adlı kullanıcıdan alıntı

çoklu kullanmak nasıp olmayacak nıcklerde rezıl oldu :/Msn CryMsn Cry

coklu oturum açabilirinisiz.yama hazır Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

ama renkli nick için yeni plus betayı (
Messenger Plus! Live 4.80 beta) beklemelisiniz gerek.