Arama

Yeni Windows Live Messenger Hakkında... - Sayfa 3

Güncelleme: 6 Aralık 2009 Gösterim: 13.345 Cevap: 28
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
18 Ocak 2009       Mesaj #21
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
levent1717 adlı kullanıcıdan alıntı

slm.ya ben bişey sorucam yeni messengeri yükledim bilgisayarma çalışıyodu da fakat messenger dan gelen mail kutusuna tıkladıgımda acılmıyodu e-posta kutum.sonra sildim denetim masasından program ekle kaldır yaptım sildim tekrar yükledim bu seferde bu programlar bilgisayarınızda zaten var diyo.ama hiç bir yerde yok başlat menüsünden arama yaptırıyorum hiç bir yerde cıkmıyo messengerim yok lütfen bana yardım edin nasıl yükleyebilirim tekrarMsn Sad(((

Bu aracı kullanarak kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz:
Windows Installer CleanUp Utility
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
pala23 - avatarı
pala23
Ziyaretçi
19 Ocak 2009       Mesaj #22
pala23 - avatarı
Ziyaretçi
Ben hiç beğenmmiyorom windows'unkini kullanışlı değiller. msn live yüklüom. 9.0 sürümü bile çok güzel
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Ocak 2009       Mesaj #23
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
pala23 adlı kullanıcıdan alıntı

Ben hiç beğenmmiyorom windows'unkini kullanışlı değiller. msn live yüklüom. 9.0 sürümü bile çok güzel

Windows Messenger'dan bahsedilmiyor ki... Sizin MSN Live dediğiniz şeyden yani Windows Live Messenger'dan konuşuluyor. Bir de "9.0 bile" derken neden "bile" dediniz ki? 9.0'ın kötü olması mı bekleniyordu ki?
yalcinersonmez - avatarı
yalcinersonmez
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #24
yalcinersonmez - avatarı
Ziyaretçi
çoğu kişide sorun çıkarmış bu sürüm Allah tan bende sorun çıkarmadı. Ama yinede çok güzel gözükmüo bu sürüm yinede idare eder..

Bu arada e-mail e girince bendede şifre istiodu her girişimde... sonra yine aynı ekranda "adresimi ve parolamı hatırla" dedim düzeldi o sorun..
Ayşemelek - avatarı
Ayşemelek
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #25
Ayşemelek - avatarı
Ziyaretçi
Benim hoşuma gitmedi yeni sürüm çok sorun çıkardı bilmiyorum belki ben düzgün yükleyemedim ama eskileri daha güzel bence Msn Grin
delimanyak - avatarı
delimanyak
Ziyaretçi
12 Şubat 2009       Mesaj #26
delimanyak - avatarı
Ziyaretçi
yaa gelen kutumu açınca şifre istiyo bu yapamadım bi türlü düzelmiyo Msn Confused
ispanyolca mı fransızca mı artık hangi dilse öle yabancı bil dilde çıkıyo sayfa. her seferinde şifre girmek hiç iyi olmuyo. bana yardım edebilecek kimse varmı? Msn Sad
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009       Mesaj #27
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
delimanyak adlı kullanıcıdan alıntı

yaa gelen kutumu açınca şifre istiyo bu yapamadım bi türlü düzelmiyo Msn Confused
ispanyolca mı fransızca mı artık hangi dilse öle yabancı bil dilde çıkıyo sayfa. her seferinde şifre girmek hiç iyi olmuyo. bana yardım edebilecek kimse varmı? Msn Sad

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs
Quo vadis?
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
12 Şubat 2009       Mesaj #28
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
Sign In

bu linki sık kullanınlara ekleyinmeil ve parolanızı hatırlama talimatı veriin ve meillerinize bu kısayoldan bakın her zaman
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2009       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

messenger kamerayi gormuyor

nasıl gösterebilirim kamerayı yükledim fakat msnde görünmüyor