Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 22

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.609 Cevap: 606
veli demir - avatarı
veli demir
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #211
veli demir - avatarı
Ziyaretçi
ya arakdaşlarlar disvery yükledim kusursuz bir şekilde ilerliyor ama bir ses geliyor hoparlörümden,adam ingizlce bişeyler sölüyor this is mis bişeyler diyor ,programı siliyorum geçiylr,yüklüyorum geliyor Msn Confused ya gereçekten çok garip bişey yardım edermisiniz lütfen ????? Msn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Haziran 2007       Mesaj #212
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
MessengerDiscovery ayarlarından düzeltebilirsin. Bu konuşmaya üç ayrı ayar sebep oluyor. Biri oturum açan kişileri seslendir gibi birşey. Biri alınan mesajları seslendir gibi birşey. Biri de kişiler ileti yazarken seslendir gibi birşey. Ben de şu anda MsgDiscovery yok onun için böyle konuşuyorum. Onları devre dışı bırakırsan sesi kesilir adamın (Microsoft Sam)
Sponsorlu Bağlantılar
yalnizkurt578 - avatarı
yalnizkurt578
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #213
yalnizkurt578 - avatarı
Ziyaretçi
discoveryden şaşmayacaksın Msn Wink emeğinize sağlık

discovery simgesini tıkla ver ayarları kurcala elbet düzeltirsin hade kolay gelsin sana .
Son düzenleyen yalnizkurt578; 24 Haziran 2007 14:31 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
gülşahh - avatarı
gülşahh
Ziyaretçi
24 Haziran 2007       Mesaj #214
gülşahh - avatarı
Ziyaretçi
ya olmuyo indiriyorum çalıştırmıyor bi türlü nedeni ne
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
25 Haziran 2007       Mesaj #215
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery Live 1.3.322 sürümüne güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
editor - avatarı
editor
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #216
editor - avatarı
Ziyaretçi
ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
25 Haziran 2007       Mesaj #217
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
editor adlı kullanıcıdan alıntı

ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz...

BİLGİSAYARINDA DEFEREZE VARSA SİLİNİYOR OLABİLİR.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
d_jahmet41 - avatarı
d_jahmet41
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #218
d_jahmet41 - avatarı
Ziyaretçi
slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmmMsn TongueTurkiye

neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn

s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin?
Son düzenleyen NeutralizeR; 26 Haziran 2007 22:11 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
YYTT - avatarı
YYTT
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #219
YYTT - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut.
oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi.
sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler msn happy

bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #220
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
d_jahmet41 adlı kullanıcıdan alıntı

slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmmMsn TongueTurkiye

neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn

s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin?

https://www.msxlabs.org/forum/

buradan deneyiniz...

Alıntı
YYTT adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar
bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut.
oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi.
sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler msn happy

bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz

o zaman sürümü değiştirmeyi deneyin 1.3.0322 deneyin. ve virüs programınızı kurarken devre dışı bırakın ve güvenli listenizde yer almasını sağlayınız.