Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 34

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.640 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #331
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GFC adlı kullanıcıdan alıntı

Discovery'i programini sildim. Msn ikonuna her tikladigimda "there was an error to loading discovery dll file yaziyor" Nasil halledebilirim ?

MessengerDiscovery Live tamamen silmek için;

Sponsorlu Bağlantılar

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

merveeren - avatarı
merveeren
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #332
merveeren - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
salih85 adlı kullanıcıdan alıntı

DİSCOVERYDE SETTİNGS(AYARLAR)SEÇENEĞİNE TIKLAYIP ORDAN DİL SEÇENEĞİNİ TÜRKÇE YAPABİLİRSİNİZ......

merhaba bende yukledım dılını degıstırcem ama settıng'e basıyorum bısey cıkmıo napmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırımMsn Thinking
Sponsorlu Bağlantılar
merveeren - avatarı
merveeren
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #333
merveeren - avatarı
Ziyaretçi
ya uc kere yukledım ucundede aynı sorun program yuklu gorunuyo seceneklerın hepsıne tıklıyorum(contact,display pictures,setting vs.)hıc bırı acılmıo cok ıstıyorum bu programı lutfen yardımcı olursanız cok sevınıcem
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #334
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
merveeren adlı kullanıcıdan alıntı

ya uc kere yukledım ucundede aynı sorun program yuklu gorunuyo seceneklerın hepsıne tıklıyorum(contact,display pictures,setting vs.)hıc bırı acılmıo cok ıstıyorum bu programı lutfen yardımcı olursanız cok sevınıcem

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

VaLeC - avatarı
VaLeC
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #335
VaLeC - avatarı
Ziyaretçi
selam ben 8.5 sürümünü kullanıyorum ve discovery olarak 1.0322 kullanıyorum fakat kişilere giremiorum hata veriyo oturum açmış değilsiniz şeklinde bağlantı bilgilerinde bağlandığım görünmüyor fakat msnim açık durumda bi kaç defa sorun gidericiyide çalıştırdım ve hiç bi değişiklik olmadı hatta silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı yardımcı olacak kimse varmı acaba_?_?_?_please
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #336
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
VaLeC adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben 8.5 sürümünü kullanıyorum ve discovery olarak 1.0322 kullanıyorum fakat kişilere giremiorum hata veriyo oturum açmış değilsiniz şeklinde bağlantı bilgilerinde bağlandığım görünmüyor fakat msnim açık durumda bi kaç defa sorun gidericiyide çalıştırdım ve hiç bi değişiklik olmadı hatta silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı yardımcı olacak kimse varmı acaba_?_?_?_please

wlm 8.5 beta mdl ile uyumlu değildir uyumlu sürüm olan Current MD2 Beta: 2.00.0007 yayınlanmasını beklemelisiniz...
froya - avatarı
froya
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #337
froya - avatarı
Ziyaretçi
ya uyumlu olmamasından degil benm discoverym gayet duzgun calısıodu 8.1 ile sonra arkadasın dedigi hatayı werdi hatta ben bunnu uzerine msni ve discovery silip msn live betayı ve discoverynin bu surumunu yukledim yine aynı hatayı werio sabahtan beri bununla ugraşıormMsn Sad yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . .
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #338
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
froya adlı kullanıcıdan alıntı

ya uyumlu olmamasından degil benm discoverym gayet duzgun calısıodu 8.1 ile sonra arkadasın dedigi hatayı werdi hatta ben bunnu uzerine msni ve discovery silip msn live betayı ve discoverynin bu surumunu yukledim yine aynı hatayı werio sabahtan beri bununla ugraşıormMsn Sad yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . .

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

uyumlu sürümler:
Install_Messenger 8.1.0178
MDL_1.3.0322
Sertach17 - avatarı
Sertach17
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #339
Sertach17 - avatarı
Ziyaretçi
sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kişiler e geldiğimde oturum açmadınız diyor neden olabilir ?

silip tekrar kurdum defalarca elle de sildim olmadı hala aynı.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #340
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sertach17 adlı kullanıcıdan alıntı

sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kişiler e geldiğimde oturum açmadınız diyor neden olabilir ?

silip tekrar kurdum defalarca elle de sildim olmadı hala aynı.

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.