Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 29

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 272.255 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Ağustos 2007       Mesaj #281
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
musty324 adlı kullanıcıdan alıntı

onu biliyorum o özellik açık ama hala nereden yapacağımı bilmiyorum.nerden giricez diğer adrese?aradım taradım yok.özellik açık ayrıca

plus live eklentisini kullanınız o zaman %100 etkin bir çoklu açma sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Messenger Plus! Live 4.23.276
yelda_ka - avatarı
yelda_ka
Ziyaretçi
4 Ağustos 2007       Mesaj #282
yelda_ka - avatarı
Ziyaretçi
yardım eder misiniz? messanger discovery yi yükledkten sonra internet explorer söyle bir hata veriyor. "[IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/pagerror.gif[/IMG]Sayfa bulunamadı

Sponsorlu Bağlantılar
Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değişmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.Lütfen bunları deneyin:
HTTP 400 - Bozuk İstek
Internet Explorer "

msn sitesine de giremiyorum bu konuyu nereye yazacağımı da bilemedm bir an önce yardımlarınızı bekliorum. tesekkürler

sin_c05 - avatarı
sin_c05
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #283
sin_c05 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar discovery i kurdum fakat oturum açmadınız diye bi uyarı veriyo özelliklerini kullanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz
karabatak4 - avatarı
karabatak4
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #284
karabatak4 - avatarı
Ziyaretçi
bilmem farkettinizmi mdl yüklüyken karşı taraf ip numaranızı almaya çalışsa bile farklı bi ip no gönderiyor karşıya. mdl i kaldırdığımda kendi ip numaramı görebiliyor karşı taraf ama tekrar yükleyince yine farklı bi ip görüyor.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
5 Ağustos 2007       Mesaj #285
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
sin_c05 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar discovery i kurdum fakat oturum açmadınız diye bi uyarı veriyo özelliklerini kullanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

DİĞER SAYFALARADA BAKALIM.......
Gerçekçi ol imkansızı iste...
hakankenan - avatarı
hakankenan
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #286
hakankenan - avatarı
Ziyaretçi
discovery nini türkçe anlatımlı tüm özelliklerinin anlatımı varmı resimlide olabilir teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Ağustos 2007       Mesaj #287
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hakankenan adlı kullanıcıdan alıntı

discovery nini türkçe anlatımlı tüm özelliklerinin anlatımı varmı resimlide olabilir teşekkürler

https://www.msxlabs.org/forum/
SeRsErİ_kİsS - avatarı
SeRsErİ_kİsS
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #288
SeRsErİ_kİsS - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler bende bi arkadaşımdan gördüm çok hoşuma gitti bu akşam yüklücem
umarım yapabilirim
cikolata8859 - avatarı
cikolata8859
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #289
cikolata8859 - avatarı
Ziyaretçi
ben onu indirdim ancak bir süre kullandıktan sonra bir sorun oldu sanırım şuanda onu indirdiğim msn adresimi açamıorum başka adresle msn açılıo bunu nasıl düzeltebilirim
serkanuccetin - avatarı
serkanuccetin
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #290
serkanuccetin - avatarı
Ziyaretçi
ofis 2000 diyo bu nedir acaba?