Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 28

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.555 Cevap: 606
Deryam81 - avatarı
Deryam81
Ziyaretçi
27 Temmuz 2007       Mesaj #271
Deryam81 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadas bir sorunum var daha öncede belirtmistim sorunumu ama ne yaptimsa dzeltemedim anlik iletilerde konusma penceresinde parlama olmasini istemiyorum ama yinede oluyor, neden kaynaklaniyor olabilir acaba WLM 8.1.0178 kullaniyorum stturfplug kullaniyorum ve plus Live kullaniyorum bunlardan kaynaklaniyor olabilir mi? tek tek programlarida kaldirdim denedim ama yinede olmuyor sizin bildiginiz birsey varmi tesekkür ederim...
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Temmuz 2007       Mesaj #272
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadas bir sorunum var daha öncede belirtmistim sorunumu ama ne yaptimsa dzeltemedim anlik iletilerde konusma penceresinde parlama olmasini istemiyorum ama yinede oluyor, neden kaynaklaniyor olabilir acaba WLM 8.1.0178 kullaniyorum stturfplug kullaniyorum ve plus Live kullaniyorum bunlardan kaynaklaniyor olabilir mi? tek tek programlarida kaldirdim denedim ama yinede olmuyor sizin bildiginiz birsey varmi tesekkür ederim...

belirttiğiniz sorun kullanıdığınız programlarla oluşabilecek bir sorun değil bu sadece discovery için geçerli bir özelliktir ama onu zaten kullanmıyormuşunuz.pc deki başka bir ayar işleminden oluşabilir.messenger yada eklentilerinizle bağlantılı bir sorun değil...
Sponsorlu Bağlantılar
hysteria - avatarı
hysteria
Ziyaretçi
29 Temmuz 2007       Mesaj #273
hysteria - avatarı
Ziyaretçi
msn discovery x2 nin türkçesini nerden bulacağımı bilen varsa cvp atarmısınız hemen!!!
dene1sebebim - avatarı
dene1sebebim
Ziyaretçi
30 Temmuz 2007       Mesaj #274
dene1sebebim - avatarı
Ziyaretçi
bu çok güzel bir program ama birde yükleyebilsem
Msn Confused

çok güzel bir program ah birde yükleyebilsemMsn Confused
Son düzenleyen dene1sebebim; 30 Temmuz 2007 15:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
esmanur - avatarı
esmanur
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #275
esmanur - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar orda olan varmıMsn Confused
ben discovery indirdim ama bi ayar yapamıyom oturum ac diyo nerden oturum acılıyoMsn Confused
lütfen yardımcı olunMsn Confused
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #276
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hysteria adlı kullanıcıdan alıntı

msn discovery x2 nin türkçesini nerden bulacağımı bilen varsa cvp atarmısınız hemen!!!

msn 7.5 için Messenger Discovery X2 + türkçe dil paketi

Alıntı
esmanur adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar orda olan varmıMsn Confused
ben discovery indirdim ama bi ayar yapamıyom oturum ac diyo nerden oturum acılıyoMsn Confused
lütfen yardımcı olunMsn Confused

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood
musty324 - avatarı
musty324
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #277
musty324 - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşlar discovery 1.3te çoklu oturum nasıl açacağız?daha önce bir iki arkadaş yazmış buraya ama cevap vermemişsiniz.lütfen yardım edermisiniz??
deli_dumrul_ankara - avatarı
deli_dumrul_ankara
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #278
deli_dumrul_ankara - avatarı
Ziyaretçi
slm ya bu !imitate yazıorum ama karsı tarafa yıne benım nıckımle gıdıo nerde hata yapıorum sızce acıl olarak yardımınız beklıyorum şimdiden teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #279
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
musty324 adlı kullanıcıdan alıntı

yaa arkadaşlar discovery 1.3te çoklu oturum nasıl açacağız?daha önce bir iki arkadaş yazmış buraya ama cevap vermemişsiniz.lütfen yardım edermisiniz??

çoklu oturum için ayarlar kısmından çoklu oturum seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir.
musty324 - avatarı
musty324
Ziyaretçi
1 Ağustos 2007       Mesaj #280
musty324 - avatarı
Ziyaretçi
onu biliyorum o özellik açık ama hala nereden yapacağımı bilmiyorum.nerden giricez diğer adrese?aradım taradım yok.özellik açık ayrıca