Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 31

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.713 Cevap: 606
emrah10 - avatarı
emrah10
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #301
emrah10 - avatarı
Ziyaretçi
msn de cevrımdısı olanları nasl gorebılırım ?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #302
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renata adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba nickname karakter arttırma kısmı nerede acaba bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim

mdl bu özellik yok ama sp3 karakter artırıcı mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

Alıntı
emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı

mdl özelliklerin kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2007       Mesaj #303
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı

mdl özelliklerin kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/

ahmed, "mdl'nin kim bana konuşma penceresi açtı" özelliğinin tam kesin sonuç vermemesinin yanısıra, bu özelliğin çevrimdışı kişileri gösterebileceğini de hiç zannetmiyorum. Çünkü, oturum açtığı halde çevrimdışı görünen kişiler, başkalarının konuşma pencerelerini açtıkları halde, herhangi bir yazı göndermedikleri sürece Windows Live Messenger o kişilerle aralarında bir oturum başlatmıyor ve dolayısıyla ancak yazı yazıp gönderince mdl uyarı verir ve bu da zaten yazı geldiği anda uyarıyı verebilir, yani kısaca bu yöntem çalışmaz. Çevrimdışı oturum açanları tespit edemezsiniz.
rockland - avatarı
rockland
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #304
rockland - avatarı
Ziyaretçi
mehaba arkadaşlar

arkadaslarbişi socamsize ben fortunete takılmadan nasıl msn acabılırım
Son düzenleyen rockland; 10 Ağustos 2007 15:07 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #305
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

ahmed, "mdl'nin kim bana konuşma penceresi açtı" özelliğinin tam kesin sonuç vermemesinin yanısıra, bu özelliğin çevrimdışı kişileri gösterebileceğini de hiç zannetmiyorum. Çünkü, oturum açtığı halde çevrimdışı görünen kişiler, başkalarının konuşma pencerelerini açtıkları halde, herhangi bir yazı göndermedikleri sürece Windows Live Messenger o kişilerle aralarında bir oturum başlatmıyor ve dolayısıyla ancak yazı yazıp gönderince mdl uyarı verir ve bu da zaten yazı geldiği anda uyarıyı verebilir, yani kısaca bu yöntem çalışmaz. Çevrimdışı oturum açanları tespit edemezsiniz.

ahmet ben bu özelliği bizzat kendim denedim ve birçok kişiyi çevrimdışı iken yakaladım.kişinin avatar kimliği bana ulaştığında pop uyarısı alıyorum bu zaten onun gizli olduğu belirtiyor.bana konuşma penceresi açması yada başka bir işlem yapması gerekmiyor.ama %100 etkin değil belirtmek isterim.
renata - avatarı
renata
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #306
renata - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

mdl bu özellik yok ama sp3 karakter artırıcı mevcuttur.

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

evet stuffplug 3 beta yüklü bilgisayarımda ama ayarlarına baktım bulamadım acaba nasıl yapılacağınıda biliyorsan söyleyebilirmisin teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Ağustos 2007       Mesaj #307
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
renata adlı kullanıcıdan alıntı

evet stuffplug 3 beta yüklü bilgisayarımda ama ayarlarına baktım bulamadım acaba nasıl yapılacağınıda biliyorsan söyleyebilirmisin teşekkürler

MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları

inceleyiniz...
cancan - avatarı
cancan
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #308
cancan - avatarı
Ziyaretçi
slm benim sizden öğrenmek istediğim konu bu programla karşıdaki online ise fakat çevrimdışı görünüyorsa bunu ben görebilirmiyim
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #309
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cancan adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim sizden öğrenmek istediğim konu bu programla karşıdaki online ise fakat çevrimdışı görünüyorsa bunu ben görebilirmiyim

mdl özelliklerinde kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
13 Ağustos 2007       Mesaj #310
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

ahmet ben bu özelliği bizzat kendim denedim ve birçok kişiyi çevrimdışı iken yakaladım.kişinin avatar kimliği bana ulaştığında pop uyarısı alıyorum bu zaten onun gizli olduğu belirtiyor.bana konuşma penceresi açması yada başka bir işlem yapması gerekmiyor.ama %100 etkin değil belirtmek isterim.

Yok, bu benim kafama yatmadı. Kişinin avatar kimliğinden kasıt ne? Konuşma penceresi açmadan ya da başka bir işlem yapmadan o kimlik sana nasıl ulaşıyor? Ama oluyor diyorsun, oluyordur yani. Ben de denemeye çalışacağım.