Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 41

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.713 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #401
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nazofever adlı kullanıcıdan alıntı

slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam.

şuanki son sürümde (1.3.x) bu özellik kaldırıldı.mdl 1.1.x sürümlerinde bu özellik mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
afr adlı kullanıcıdan alıntı

bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

drasfiti - avatarı
drasfiti
Ziyaretçi
3 Ekim 2007       Mesaj #402
drasfiti - avatarı
Ziyaretçi
messenger live a discovery i ekledim ama cikan sonuclar sanirim yanlis,cunku cevrim disi dediginde dedigi kisi nete giriyor sadece beni silen kismi tutuyor,bu konuda yardimlarinizi bekliyorum emeginize saglik simdiden .En onemlisi emek degilmi?Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Ekim 2007       Mesaj #403
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
drasfiti adlı kullanıcıdan alıntı

messenger live a discovery i ekledim ama cikan sonuclar sanirim yanlis,cunku cevrim disi dediginde dedigi kisi nete giriyor sadece beni silen kismi tutuyor,bu konuda yardimlarinizi bekliyorum emeginize saglik simdiden .En onemlisi emek degilmi?Msn Happy

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood
FaNTaSTiCs - avatarı
FaNTaSTiCs
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #404
FaNTaSTiCs - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bu discovery live ı yükledim fakat 1.kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor 2.soldaki menüyü kaldırmasını ayarladm fakat hala duruyor 3. giren çıkanı göstermiyor 4.açılıştaki msn today & discovery today i kaldırmasını ayarladım fakat onlarda değişmedi........... acaba bendemi sorun war yoksa discovery de mi?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #405
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben bu discovery live ı yükledim fakat 1.kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor 2.soldaki menüyü kaldırmasını ayarladm fakat hala duruyor 3. giren çıkanı göstermiyor 4.açılıştaki msn today & discovery today i kaldırmasını ayarladım fakat onlarda değişmedi........... acaba bendemi sorun war yoksa discovery de mi?

c=4 şeklideki ifadeler sizle deil kullanıcıların hatalı yazımından kaynaklanır.
eğer doğru ayarları yaptıysanız sonuç alamadıysanız:

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood
BreaK55 - avatarı
BreaK55
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #406
BreaK55 - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben vistada messanger discovery yi bi türlü çalıştıramadım neden acaba?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Ekim 2007       Mesaj #407
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı

1- Kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor

Bu kodlar Messenger Plus!'ın biçimlendirme kodlarıdır ve MessengerDiscovery ile kaldıramazsın. Messenger Plus! Live yüklemen gerekiyor.
commanderofthedark - avatarı
commanderofthedark
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #408
commanderofthedark - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim discovery ile ilgili bi sorunum var

discoveryi kaldırdım fakat ondan sonra msn açılmaz oldu her msn i açmak istedigimde

c:programfiles/messenger discovery loader.exe bulunamadı hatası veriodu ve msn i açamıodm msn i tkrr yükledim yine aynı sonuç olarak discoveryi tkrr yüklemek zorunda kaldım

ama kullanmak istemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı
[WoL]bL - avatarı
[WoL]bL
VIP -Dream is Destiny-
5 Ekim 2007       Mesaj #409
[WoL]bL - avatarı
VIP -Dream is Destiny-
Alıntı
commanderofthedark adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim discovery ile ilgili bi sorunum var

discoveryi kaldırdım fakat ondan sonra msn açılmaz oldu her msn i açmak istedigimde

c:programfiles/messenger discovery loader.exe bulunamadı hatası veriodu ve msn i açamıodm msn i tkrr yükledim yine aynı sonuç olarak discoveryi tkrr yüklemek zorunda kaldım

ama kullanmak istemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı

Discovery i Tamamen Bilgisayarınızdan Kaldırırsanız Bu Sorun Hallolur.Msn Discovery'nin Yarısını Silmissiniz.Eger silemiyorsanız Windows Görev Yöneticisinden İşlemleri Gelin ve MessengerDiscovery'i sonlandırın.
She's remembered everything and now i am dead..
FaNTaSTiCs - avatarı
FaNTaSTiCs
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #410
FaNTaSTiCs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bu kodlar Messenger Plus!'ın biçimlendirme kodlarıdır ve MessengerDiscovery ile kaldıramazsın. Messenger Plus! Live yüklemen gerekiyor.

peki bu nicki renklendirmenin bir yolu felan yok mu discoveryde?