Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 5

Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 193.467 Cevap: 110
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben coklu msn acmak ıcın msn mi sildim şimdide tekrar yüklemeye calısıom olmuyor hata verior hep yardım please
Sponsorlu Bağlantılar
kozalakng - avatarı
kozalakng
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #42
kozalakng - avatarı
Ziyaretçi
cok teşekkürler 8007007e sorunu cözüldü fakat otamatik e mail acılmıyor ben maili acmak için tıkladıgımda italyanca hotmail giriş sayfası cıkıyor ben bu hatayı almadan öncede böyle olmustu araçlardan otomatik aç yapınca 8007007e hatası olmuştu zaten Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
kozalakng - avatarı
kozalakng
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #43
kozalakng - avatarı
Ziyaretçi
cok teşekkürler 8007007e sorunu cözüldü fakat otamatik e mail acılmıyor ben maili acmak için tıkladıgımda italyanca hotmail giriş sayfası cıkıyor ben bu hatayı almadan öncede böyle olmustu hotmail araçlardan otomatik aç yapınca 8007007e hatası olmuştu zaten Msn Sad birde ülke seçimini türkiye yapmıştım ondan oldu galiba şimdi tekrar türkiye yaparsam tekrar 8007007e olabilir ne yapabilirim
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #44
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kozalakng adlı kullanıcıdan alıntı

cok teşekkürler 8007007e sorunu cözüldü fakat otamatik e mail acılmıyor ben maili acmak için tıkladıgımda italyanca hotmail giriş sayfası cıkıyor ben bu hatayı almadan öncede böyle olmustu hotmail araçlardan otomatik aç yapınca 8007007e hatası olmuştu zaten Msn Sad birde ülke seçimini türkiye yapmıştım ondan oldu galiba şimdi tekrar türkiye yaparsam tekrar 8007007e olabilir ne yapabilirim

Arkadaşım tamam eğer olduysa hiç birşeyin ayarıyla oynama, sadece İnternet Explorer'i aç internet seçeneklerinden İE'yi Varsayılan tarayıcı olarak ayarla tamamdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2009       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a bilgisayarıma format attırmıştım ondan sonra messengerın son sürümünü yükledim fakat msn ingilizceymiş bnde silip aynı son sürüm türkçe buldum (hizmet geçiçi olarak kullanılmadıgından windows lıve messenger oturumu açılmadı lütfen daha sonra tkrar deneyiniz dio) (hata kodu:8007007e) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2009       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birader zapmessenger die program var onu indirin bitsin olay hepsini silio
lampardddddd - avatarı
lampardddddd
Ziyaretçi
7 Ekim 2009       Mesaj #47
lampardddddd - avatarı
Ziyaretçi
anafor arkadastaki sorun bendede var dediğin herseyi harfiyen yaptım 8007007e hatasından kurtuldum ama şimdide ''Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor'' sorunu çıktı.bununda bi çözümü varmı??
karmasık - avatarı
karmasık
Ziyaretçi
8 Ekim 2009       Mesaj #48
karmasık - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma msn yükledim ama 8007007e hatası diyor ne yapabilirim acil cevap bekliyorum teşekkürler
formaqe - avatarı
formaqe
Ziyaretçi
9 Ekim 2009       Mesaj #49
formaqe - avatarı
Ziyaretçi
süper sin çok saol çıldırmışdım yaaa inş bu sefer olr msn indiriyorum bide bişe sorıcam ya bnm mlm c de program fılles da normal olarak yani bitane dosya var onu silemedim bi sorun olrmu acaba =?cvp verisen sevinirim şimdiden sağol
bycanertkq - avatarı
bycanertkq
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #50
bycanertkq - avatarı
Ziyaretçi
herşeyi yaptım teker teker ama sanki msn yemin etti açılmamaya napalım yani şimdi nasıl olmaz ya