Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 7

Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 193.468 Cevap: 110
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam.. ARKADASLAR YAPMANIZ GEREKEN SADECE yalandan da olsa WRITER EKLENTISINI CALISTIRMANIZDIR..daha sonrasında da
C:\Documents and Settings\Sevgizede\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts klasörünün içindeki rakamlandırılmıs klasörleri silmektir.. bu klasörleri tamamen msnden cıktıktan sonra silebilirsiniz.. yani bilgisayarınızın en alt sag kısmında saatin orda etkisiz olan msn ifadeniz dahildir.. sonrasında PIR HAŞE ! giriyorsunuz Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Not: Msn de hata vermesinin tek nedenide Microsoft Netframework 3.0 msn düzenini bozmasıdır.. 3.5 indirin kurun ama asla 3.0 versiyonunu kurmayın..
Son düzenleyen _KleopatrA_; 11 Şubat 2010 01:41 Sebep: msn adresi vermek yasaktır
Shebo - avatarı
Shebo
Ziyaretçi
20 Aralık 2009       Mesaj #62
Shebo - avatarı
Ziyaretçi
Çok teşekkürler yardımlarınız için.yaklaşık 2 gün sonunda messengerıma kavuştum.peki wlm2009 da wlm8.5 için olan discovery yarım yalalakta olsa çalışıyordu,wlm2009 için son sürüm bir messenger discovery var mı?varsa,link verirseniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bana da ayni hatayi veriyo msn napcam bilmiyorum bu uninstaler programnini yukledim ama nasil siliniyo anlayamadim siliyorum ama sifre istiyo sonra ne yazicam bilmiyorum bana yardimci olurmusun lutfen senden cevap beklicem mail atarsan sevinirim adresim beklicem
Son düzenleyen _KleopatrA_; 11 Şubat 2010 01:40 Sebep: msn adresi vermek yasaktır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
perfect uninstal yukledıkten sonra serial number ıstıyor nedır acaba?
logon_ - avatarı
logon_
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #65
logon_ - avatarı
Ziyaretçi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yazanları harfi harfine yapın. Özellikle arkadasın önerdiği unistall programıyla kaldırın oluyor.
sensboys - avatarı
sensboys
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #66
sensboys - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yukarda anlatılan MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası işlemleri harfiyen yerine getirin ve Messenger - Windows Live linkine tıklayıp karşıdan yükleyin seçin yüklenecektir saygılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben 3 gündür ugrasıyorum ama hala yükleyemedim yaaa Msn Sad
esktra programları yüklerken WinRAR tanı mesajlarında hata veriyor.
Windows.Live.Meesenger.14.0.8064.206.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
nasıl yapcam kafayı yedim yaw
karameel - avatarı
karameel
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #68
karameel - avatarı
Ziyaretçi
: ( yapamadım yaa lütfeen bana yardıım ediin.. Perfect Uninstaller prgramı bşy istyo o yz<den onnla kldramadm Msn Sad ne yapmaam grekyoo...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn formatladım pc yı 9.0 ındırdım kurdum msn ı acınca hata raporu gelıp kapanıodu..sonra sıldım msn ı felan 8.5 i kurdum bu seferde 8007007 raporunu almaya basladım.. C den program filesten windows live sildim program ekle kaldırdan sıldım zapmessengerı ındırdım onlada sıldım..sımdı yenıden kurmaya calısıorum msn ı kuruyor ama 8007007 hatasını verıp acmıor Msn Confused
ismaildiken - avatarı
ismaildiken
Ziyaretçi
16 Mart 2010       Mesaj #70
ismaildiken - avatarı
Ziyaretçi
Skıştırılmış veya daraltılmış klasör geçersiz veya bozulmuş dedi Msn Confused