Arama

MSN Hata Kodu 8e5e0158 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 2

Güncelleme: 7 Mart 2012 Gösterim: 21.259 Cevap: 21
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bnm bi sorunum var kullanıcı doyasına giriyorum ama local settıngs dosyasını yok ne yapmam gereklı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Sponsorlu Bağlantılar
cell_o_cell - avatarı
cell_o_cell
Ziyaretçi
22 Ocak 2010       Mesaj #12
cell_o_cell - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vutku adlı kullanıcıdan alıntı

HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR AYNI SORUNLA BENDE BU SABAH KARŞILAŞTIM ...AMA ÇÖZÜM GAYET KOLAY BEN SİZE BAŞKA BİR YOL TAVSİYE EDECEĞİM UMARIM HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİR ..
BAŞLAT=>PROGRAMLAR=>WİNDOWS LİVE MESSENGER =>SAĞ TIKLA=>ÖZELLİKLER=>HEDEF BUL=> VE KARŞINIZA ÇIKAN MESSENGER BAŞLANGICINDAN BAŞLARSANIZ SORUN KALMIYOR İYİ GÜNLER HERKESİN GELECEK BAYRAMI KUTLU OLSUN BU ARADA :-)Msn Happy

eyvallah kardes sag olasın
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaa ne local settin nede contact dosyalrından hiç biri yok
Ufk - avatarı
Ufk
Ziyaretçi
7 Şubat 2010       Mesaj #14
Ufk - avatarı
Ziyaretçi
Dediklerinizin Hepsini Uyguladım Fakat Aynı Hatayı Alıyorum Yardımcı Olurmusunuz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa benim pc de local falan filan yok yazan her şeyi deniyorum ama bulamıyorum lütfen yardımcı olun msn açılmıyor çıldırcam
yAz yAqmuRu - avatarı
yAz yAqmuRu
Ziyaretçi
2 Nisan 2010       Mesaj #16
yAz yAqmuRu - avatarı
Ziyaretçi
Bu hata kodunu aldığınızda görev çubuğundan msn'i kapatın. Aşağıda verdiğim klasöre gidin ve içerisindekileri silin.

(Username yerine kendi bilgisayarınızdaki kullanıcı adınızı yazın)

C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

İçerisindekileri sildikten sonra WindowsLiveMessenger'ı yeniden başlatın.
Sorun düzelecektir.Ben yaptım işe yaradı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha şu işe bir çözüm yazın ben bişi anlamadım lütfen yha çok ama çok basit olursa sevinirim beceremedim ben ....
PiscLuch - avatarı
PiscLuch
Ziyaretçi
6 Temmuz 2010       Mesaj #18
PiscLuch - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR HEPINIZIN IŞINE YARIYACAĞINDAN EMİNİM KENDİM DERLEDİM TOPARLADIM YAPTI VE OLDU. İŞTE BUYRUN

(ÖNEMLİ: Bu İşlemleri Yapmaya Başlamadan Önce Windows Live Messenger'i Görev Çubuğundan Kapatmamız Gerek.)
Öncelikle Belgelerime Tıklayın.Daha Sonra Yukarıdaki>>Araçlar>>Klasör Seçenekleri>>Görünüm>>Gizli Dosya ve Klasörler>>Altındaki Gizli Dosya ve Klasörleri Göster'e Tıkla ve Daha Sonra Tamam'a Basarak Çık Şimdi Gelelim Hata Kodunu Düzletmeye ...
Masaüstündeki Biligsayarıma Tıklayın daha sonra >>Documents and Settings<< Giriyoruz ondan sonra >>Administratör<< 'e Tıklıyoruz Daha Sonra >>Local Setting<< daha sonra >>Application Data<< ondan sonra >>Microsoft<< Ondan Sonra >>Windows Live Contacts<< Klasörünü siliyoruz. İŞLEMİMİZ BU KADAR HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER .. Msn Happy)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu

bilgisayarımdan > klasör seçenkleri > görünüm >gizli dosyaları ve klasörleri göster işaretleyin aşagıka işlemi uygulayın sorun düzelecektir

Bu hata kodunu aldığınızda görev çubuğundan msn'i kapatın. Aşağıda verdiğim klasöre gidin ve içerisindekileri silin.

(Username yerine kendi bilgisayarınızdaki kullanıcı adınızı yazın)

C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

İçerisindekileri sildikten sonra WindowsLiveMessenger'ı yeniden başlatın...
Sorun düzelecektir...

bunnu uygulayın sorun düzeliyo

bilgisayarımdan > klasör seçenkleri > görünüm >gizli dosyaları ve klasörleri göster işaretleyin
öSqee - avatarı
öSqee
Ziyaretçi
21 Temmuz 2010       Mesaj #20
öSqee - avatarı
Ziyaretçi
Contacks dosyası çıkmadıki Msn Confused??