Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 12

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.758 Cevap: 118
dragonya - avatarı
dragonya
Ziyaretçi
14 Ağustos 2010       Mesaj #111
dragonya - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar;

Sponsorlu Bağlantılar
Ben bilgisayarıma format attım ve bir recovery programı sayesinde eski sohbet dosyalarımı geri getirdim ancak daha önceki msn'imde plus yoktu.Şimdi o dosyaları açtığımda anlamsız yazılar çıkıyor.Yeni sohbet kayıtlarında ise bir sorun yok.Eski kayıtları nasıl düzgün görebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
betemen - avatarı
betemen
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #112
betemen - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn iletilerimi bakmak istiyorum ama oturum açın diyor anlamadım direk iletilerim açılıyordu nasıl çözerim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2010       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MSN GÖRÜŞMELRİMİ NASIL BULABLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
MSN'DEN İLETİ GEÇMİŞİ NE FALAN GİRDİM ORDAN OLMUYOR BEN ÖNCEKİ KONUŞMALARIMI İSTİYORUM....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2011       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben farklı pc lerdende yazışmaların geçmişini bulmak istiyorum bu mümkünmü yani internet cafedende olsa başkasının bilgisayarından da olsa tüm iletilerin geçmişini görebilirmiyim acil yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2011       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
önceden msnde görüşmeler sohbet günlüklerimde çıkıyordu format atıldıktan sonra çıkmamaya başladı yanlız benim msn plus degil.bu şekilde de görüşmelerin çıkması mümkünmü yani plus olmadan . bide başka msn açılsa bile yazılanlar çıkarmı çıkarsa nerye kaydolur bana cevap yazarsanız sevirinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN DE YAPILAN KONUŞMALAR SOHBET GÜNLÜKLERİM ADI ALTINDA KAYDELİYO BİLİYORUM BUNUN DIŞINDA HERHANGİ BİYERDE KAYDEDİLEBİLİRMİ TEŞEKKÜR EDERİM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eger ileti geçmişi yazısı tıklanamıyorsa yok demektir dimi bilgisayarın hiç bi yerinde_?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2012       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben kendi bilgisayarımda kendi loglarıma bakmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
tweety112 - avatarı
tweety112
Ziyaretçi
8 Ağustos 2012       Mesaj #119
tweety112 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ,
mesela ben bi kullanıcının şifresini biliyorm ve messenger konusmlarına ulasmak istiyorm. fakat farklı bilgisayarları kullanıyorz böyle birşey mümkün mü ?