Arama

Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... - Sayfa 2

Güncelleme: 17 Ağustos 2012 Gösterim: 68.682 Cevap: 151
xhuzunnx - avatarı
xhuzunnx
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #11
xhuzunnx - avatarı
Ziyaretçi
şöyle anlatim ozaman!yukledıkden sonra msn acıorum dırek explorer hata verıo göndermeye basıncada msn kapanıorrrMsn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
begum06 - avatarı
begum06
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #12
begum06 - avatarı
Ziyaretçi
4-) Windows Live Messenger 2009 sürümünü bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip)

Sponsorlu Bağlantılar
dosya açılmıyor

xhuzunnx - avatarı
xhuzunnx
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #13
xhuzunnx - avatarı
Ziyaretçi
son sürümu yükledıkten snra msn acıorum ancak acılır aclmaz explorer hata verıor ve göndermeye basnca msn kapanıor ...
alixcan - avatarı
alixcan
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #14
alixcan - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Fakat Ne Yaparsam Yapayım Aşşagıda Eklediğim Hata Raporunu Almaktayım İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler Ve İyi Çalışmalar Dilerim

alixcan1
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
7 Kasım 2009       Mesaj #15
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
alixcan adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Fakat Ne Yaparsam Yapayım Aşşagıda Eklediğim Hata Raporunu Almaktayım İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler Ve İyi Çalışmalar Dilerim

alixcan1

İlgili Foruma Bknz
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
sair_17 - avatarı
sair_17
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #16
sair_17 - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum Oturum açarken bir hata almam.Yukarıdakı anlatımı Uyguladım ama hala hata mesajı oturum acıldıgında alıyorum
hata mesajı :
windows live communications platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. bu durumdan dolayı özür dileriz gibi bir hata mesajı alıyorum .Hata raporu gönder dediğimde Oturum Kapanıyor
Gönderme dediğimde de Oturum kapanıyor
Polat Alemdar - avatarı
Polat Alemdar
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #17
Polat Alemdar - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bende nedendir bilmiyorum ama windows live messengerin en son versiyonu calismiyor. Önceden msn messengerr 8.5 kullaniyordum ama simdi mecburen yeni sürümü indirmem gerekiyor yazdi ama iste en son sürüm bende olmuyor ..

problem olarak kiwee toolbar oldugunu söylüyor ama bende öyle bir program yok , lütfen yardimci olursaniz sevinirim ..

yeni sürüm bende acilmiyor , indiriyorum , yüklüyorum ama acmaya calistigimda msn messenger calistirilamiyor yaziyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yukarıdaki işlemleri adım adım 2 kere yaptım olamdı Msn Confused napcam pekiMsn Confused
yilmaz60 - avatarı
yilmaz60
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #19
yilmaz60 - avatarı
Ziyaretçi
ilk mesajda yazilanlarin hepsini sonraki önerileri( elle sifre girme yada baska msn adresi ile giris yapmak) ama yinede olmuyor.Sürekli hata kodu 8001012e yi veriyor.Silip 8,5 i yüklüyorum onuda kabul etmiyor.Baska bir fikri olan varmi??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herkez denesin bn bu şekilde düzelttim masaüstünde olan msn in kısa yoluna sağ tıkla ve kısayol sekmesinden hedef bul de orda msnmsngr a sağ tıklayıp özellikler de ve uymluluktan windows2000 i seç ve artık sorun yok eğer olmazsa pc yi yeniden başlatın bu işlemi yaptıktan sonra