Arama

Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... - Sayfa 3

Güncelleme: 17 Ağustos 2012 Gösterim: 68.683 Cevap: 151
elcinaras - avatarı
elcinaras
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #21
elcinaras - avatarı
Ziyaretçi
emeğine sağlık arkadaşım 2 haftadır yeni msn i kurmayı beceremedim,gösterdiğin yol sayesinde hallettim.Allah razı olsun
Sponsorlu Bağlantılar
garavelli - avatarı
garavelli
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #22
garavelli - avatarı
Ziyaretçi
HELAL OLSUN VALLA BEN MSN 8.5 KULLANIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEYİN DİE HABİRE Bİ YAZI GELİYORDU BEN ONU KULLANMAK İSTEMİYORDUM BURDA ALDIĞIM YARDIM SAYESİNDE ŞİMDİ 8.5 İMİ KULLANIYORUM ZATEN MSN 2009 DA ARIZALI HABİRE HATA VERİYOR... ÇOK TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
onurmel - avatarı
onurmel
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #23
onurmel - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar,bişşağı atıp kurtulucam Msn Happyservice pack 3 ü yükledim.ardından wlm nin son sürümünü yüklemeye çalışıyorum.ama işlem sonucunda yüklenemedi diye hata veriyor...ne yaptıysam düzeltemedim....

Alıntı
garavelli adlı kullanıcıdan alıntı

HELAL OLSUN VALLA BEN MSN 8.5 KULLANIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEYİN DİE HABİRE Bİ YAZI GELİYORDU BEN ONU KULLANMAK İSTEMİYORDUM BURDA ALDIĞIM YARDIM SAYESİNDE ŞİMDİ 8.5 İMİ KULLANIYORUM ZATEN MSN 2009 DA ARIZALI HABİRE HATA VERİYOR... ÇOK TEŞEKKÜRLER

arkadaşım eğer sende adresi varsa bana da 8.5 in linkini yollayabilirmisin????son sürüm bana kafayı sıyırtacak en sonundaMsn Happy
Son düzenleyen onurmel; 8 Kasım 2009 13:32 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
spunky - avatarı
spunky
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #24
spunky - avatarı
Ziyaretçi
güncellemeleride yapmama ragmen hala 80070057 hata kodunu alıyorum. oturum acmayı denemiyor bile. direk bu hata kodunu çıkartıyor karşıma. Başka ne yapmam gerekli ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Kasım 2009       Mesaj #25
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
spunky adlı kullanıcıdan alıntı

güncellemeleride yapmama ragmen hala 80070057 hata kodunu alıyorum. oturum acmayı denemiyor bile. direk bu hata kodunu çıkartıyor karşıma. Başka ne yapmam gerekli ?

İlk mesajda anlatılanları uygulayın. Aynı sorunu yaşayan bir üyenin problemi bu şekilde çözülmüştü. Uyguladıktan sonra Messenger'ı açın. E-posta bölümüne "test@test.com" Şifre bölümüne "test" yazıp oturum açmayı deneyin. Anında hata mesajı vermez de oturum açmayı denerse, iptal edin ve kendi hesabınızla oturum açmayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
spunky - avatarı
spunky
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #26
spunky - avatarı
Ziyaretçi
Dediklerinizi teker teker uyguladım fakat gene aynı hatayı alıyorum. Sorun gidericiye tıkladığımda ise "makinenizin geçersiz bir ip adresi var gibi görünüyor " cümlesiyle karşılaşıyorum.
nesli - avatarı
nesli
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #27
nesli - avatarı
Ziyaretçi
extra dosyasında segoeFont kurarken sorun yaşadım. XP üzerinden yapılmalı diyo ama benm pc vista ne yapmam lazım.Wllogin de de hata veriyo hata kodu: 2753
diverrr - avatarı
diverrr
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #28
diverrr - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

herkez denesin bn bu şekilde düzelttim masaüstünde olan msn in kısa yoluna sağ tıkla ve kısayol sekmesinden hedef bul de orda msnmsngr a sağ tıklayıp özellikler de ve uymluluktan windows2000 i seç ve artık sorun yok eğer olmazsa pc yi yeniden başlatın bu işlemi yaptıktan sonra

İlk sayfadaki işlemleri yaptıktan sonra bunuda yapınca oldu. Emeği geçenlere teşekkürler
spunky - avatarı
spunky
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #29
spunky - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
spunky adlı kullanıcıdan alıntı

Dediklerinizi teker teker uyguladım fakat gene aynı hatayı alıyorum. Sorun gidericiye tıkladığımda ise "makinenizin geçersiz bir ip adresi var gibi görünüyor " cümlesiyle karşılaşıyorum.

kaç saattir denememe rağmen bir sonuç alamadım. messengeri sitede anlatılan şekilde kaldırdım kurdum ama gene aynı hatayı alıyorum. şu anda gene kaldırdım ve bir daha kurmaya korkuyorum aynı hatayı alacağım diye. başka bir çözüm yolu yok mudur ?
Bahar07 - avatarı
Bahar07
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #30
Bahar07 - avatarı
Ziyaretçi
Acıklamalı anlatım icin tesekkur ederim msı leri yuklerken bir tanesinde 2753 hatası vermesine ragmen program calıstı ellerinize saglık
her ne kadar wlm 2009 u begenme sorunu yasasamda adapte olmaya calısıyorum, hic yoktan iyidirMsn Happy
Aklıma takılan tek soru, masaustune atın dediginiz programlar orada mı kalacak onları farklı biryere tasısam acaba sorun cıkar mı!!