Arama

Windows Live Hotmail Hesabınızdan E-posta Eksik

Güncelleme: 5 Kasım 2010 Gösterim: 3.724 Cevap: 0
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
5 Kasım 2010       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu çözüm makalesi Windows Live Mail kutunuza gelen kayıp/silinmiş e-postaların olası nedenlerinden bazılarını açıklanmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu sorun için olası nedenler şunlardır:
1. İletiler, el ile yanlışlıkla veya hesap uzlaşma sorunları yüzünden silindi.
2. e-posta hesabınıza erişmek için bir istemci veya üçüncü taraf istenmeyen email filtreleme yazılımı kullanıyorsunuz. Bu durum genellikle posta almak için Pop3 protokolü kullanıldığı ve "Her zaman iletinin bir kopyasını sunucuda bırakın" seçeneği seçili olmadığında oluşur. E-posta filtreleme sistemleri içeren güvenlik programları vardır. Yazılım yapılandırmasının yanlışlıkla pozitif verdiği durumlarda, geçerli iletilerin tamamen silinmiş ya da önemsiz klasörüne gönderildiğine dair örnekler de vardır.
3. Hesap "Durgun” olarak işaretlenmiş." Windows Live Hotmail hesapları için 270 günden veya bir hesaba kaydolduktan sonra ilk 10 gün içinde oturum yapılmazsa, hesap durgun hale geçer. Bir hesap devre dışı olduktan sonra tüm iletiler, klasörler ve kişiler silinir. Gelen iletiler gönderene teslim edilemez olarak gönderilir. Hesap adınız hala ayrılmıştır. Ancak, hesap ek 90 gün süreyle devre dışı kalırsa, hesap adı kalıcı olarak silinebilir. Windows Live ID’nizi 365 gündür kullanmıyorsanız, Windows Live ID'niz kalıcı olarak silinebilir.
4. Bazı durumlarda iletileri silme nedeni sunucu kesintisi olabilir. Bu durumda, hesaptaki tüm iletiler silinir veya belirli iletileri görüntülemeye çalıştığınızda bir hata iletisi alırsınız. Ancak sunucu bakımıyla ilgili kalıcı veri kaybı nadiren oluşur ve Hotmail, bunun oluşmasını engellemek için mümkün her şeyi yapar.

Ne yapmalı?
1. İletilerinizi silmemenize rağmen kaybettinizse, hesabınızın güvenli hale getirildiğinden emin olun. Hotmail hesabınızın güvenliğini sağlamak için Hotmail parola ve gizli sorunuzu değiştirmenizi öneririz. Talimatlar için burayı tıklatın.
2. E-posta filtre yazılımı bilgisayarınızda yüklü ise, ayarların çok yüksek olmadığından emin olun. Güvenlik yazılımınızı nasıl doğru şekilde yapılandıracağınız hakkında üreticisine başvurabilirsiniz.
3. 270 Gün içinde en az bir kez veya oluşturduktan sonra 10 gün içinde hesabınıza erişin. Doğrudan http://mail.live.com adresinden oturum açın
4. Bazı durumlarda, backend’i denetleyebilir ve silinen e-postanızı kurtarmaya çalışabiliriz Buraya tıklayarak. Silindikten sonra 24 saat içinde iletilerinizi almak şansı daha iyi vardır. 24 saatten sonra silinen iletileri alma şansı çok azdır. Bizden son silinen e-postalarınızı almayı denememizi istiyorsanız, Kayıp veya Silinmiş e-postaları forum başvurabilirsiniz. Hotmail hesabınızı eklemeyi unutmayın.

Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...

Benzer Konular

15 Mart 2012 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
17 Eylül 2009 / musti26 Sosyal Ağlar
5 Kasım 2010 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
5 Kasım 2010 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar