Alıntı
mutlu_mutlu adlı kullanıcıdan alıntı Bende eski sürümden yani 7.5 çok sevmeme rağmen,kameralı görüşeme olmuyordu.Acaba düzeltilme durumu olabilir mi diye düşünürken bunun mümkün olmadığını söylemişiniz.Bende MSn 9 yükledim.Ama gözüm bir türlü alışamadı.Ahh 7.5 sen ne kadar da güzelmişin....Neyse benim sormak istediğim 3 şey var...
1.Bu son sürümde msn yi her açışımda kullanıcı adını ve parolayı yazmak zorunda kalıyorum.3 şıkkı da işaretlememe rağmen....7.5 ne güzel böyle bir sorun yoktu....
2.Aynı anda 2 yada 3 hesap nasıl açabilirim bu sürüm de?
3.Burada tekrardan 7.5 eklemek isteyenler için imkan var da;exe dosyası ne oluyor?Ben mesela sadece msn 7.5 indiriyorum.Bazen bu sürümden sıkıldığımda 7.5 tekrar yüklemek istiyorum da...
1 - Sürüm farkı olmaksızın ilgili seçeneklerin çalışması gerekiyor. Messenger açıldığında tamamen kapatıp yeniden açmayı deneyin. Bunu yaptığınızda e-posta adresiniz ve parolanız hatırlanmış şekilde otomatik olarak oturumun açılması gerçekleşebilir. Olmazsa; farklı bir adres kullanarak oturum açmayı ve yine ilgili seçenekleri işaretlemeyi deneyin. Bu da sonuç vermezse hesabınızla ilgili klasörleri bulup silmeniz gerekiyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
2 - MSN 9'dan kastınız WLM 2009 olmalı. Bu yamayı uygulayarak çoklu oturum açabilirsiniz:
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch
3 - Tekrar güncel olmayan bir sürüme dönmek isterseniz hazırlamış olduğumuz exe dosyalarını kullanmanız gerekiyor. Aksi halde oturum açmaya çalışırken "Yeni bir sürüm mevcut, şimdi güncellemek ister misiniz?" gibisinden bir uyarı alır ve oturum açamazsınız.