Arama

Facebook'ta gönderide bir kişiyi nasıl etiketleyebilir ve adına bağlantı verebilirim?

Güncelleme: 1 Nisan 2019 Gösterim: 16.246 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye

Facebook'ta kişi nasıl etiketlenir?


Facebook'ta gönderide bir kişiyi nasıl etiketleyebilir ve adına bağlantı verebilirim?

MsXLabs.org

Arkadaşlarınızı Facebook durumunuzda ve diğer gönderilerinizde etiketleyebilirsiniz. Bu özellik, ana sayfanız, profiliniz veya arkadaşlarınızın profillerinin en üstündeki alanda içerik paylaştığınızda çalışır.

Bir arkadaşı etiketlemek için "@" sembolünü yazın. Ekranda beliren açılır menüden etiketlemek istediğiniz arkadaşınızı seçin. Sayfaları, etkinlikleri, grupları ve uygulamaları da etiketleyebilirsiniz. Menü belirdiğinde bir adı etiketlemek istemezseniz, gönderinizi yazmaya devam edin; seçenek kaybolacaktır. Benzer işlevi kullanarak yorumlarda da arkadaşlarınızdan bahsedebileceğinizi unutmayın.

Etiketleme, arkadaşlarınızdan ve Facebook üzerinde bağlı olduğunuz diğer öğelerden daha etkin biçimde bahsetmenizi sağlar. Ayrıca, bir yandan yazışmayı açık tutarken, diğer yandan gönderiyi belirli kişilere yönelik olarak paylaşmanıza da olanak sağlar. Etiketlediğiniz arkadaşlarınız onları etiketlediğinize dair bir bildirim alır ve profillerinde bir Duvar haberi oluşur. Ayrıca, etiketlendikleri gönderide başka birisi yorum yaptığında da bildirim alırlar. Gönderilerinizi görebilen kişiler, mevcut gizlilik ayarlarının buna izin vermesi şartıyla, etiketlediğiniz profili, Sayfayı, grubu ya da etkinliği görüntülemek için bağlantıya tıklayabilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 1 Nisan 2019 00:04
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

20 Kasım 2015 / Misafir Cevaplanmış
21 Ekim 2013 / Misafir Soru-Cevap
27 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
15 Haziran 2012 / havva_ Soru-Cevap
27 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar