Arama

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Sayfa 28

Güncelleme: 16 Nisan 2015 Gösterim: 2.668.719 Cevap: 315
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2011       Mesaj #271
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hesabınızla ilişkilendirilen bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2011       Mesaj #272
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim bisüredir kullanmadığım msn adresim var.hotmail sayfasından hesapı kapatın bölümünden kapatmıştım bisüre önce.ama sürekli msn min açıldığı bilgisi gelmeye başladı şifrem kırılarak bilgilerime ulaşılmış.ben her geri açtıgımda geçmişe dönüldüğünü görüyorum.mesela silmiş olmama rağmen 1 yıl yada 6 ay öncesinin mailleri e-postaları tekrar yüklenmiş olarak buluyorum bu nasıl olabiliyor geri döndürülme engellenemezmi ve bu adresi nasıl kapatabilirim şifresinin kırılmasını nasıl engelleyebilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #273
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
270 gün sonra kapanıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #274
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardımcı olur musunuz? burada yazılanlarla işlem yapamıyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #275
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar, msn hesabımı kapatmak istiyorum fakat burada yazılanlar ile olmuyor.Gelen mail sayfasındaki .seçenekleri tıklayıp. hesabı kapat yaparsak olur mu? Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
16 Haziran 2011       Mesaj #276
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

lütfen yardımcı olur musunuz? burada yazılanlarla işlem yapamıyorum.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar, msn hesabımı kapatmak istiyorum fakat burada yazılanlar ile olmuyor.Gelen mail sayfasındaki .seçenekleri tıklayıp. hesabı kapat yaparsak olur mu? Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Hotmail.com.tr sayfasından oturumunuzu açın. Sayfanın sağ üst köşesinde adınızın yanındaki ok işaretine tıklayın ve listeden "Hesap" sekmesine gelin. Açılan sayfanın sonunda "Diğer Seçenekler" başlığı altında "Hesabınızı kapatın" seçeneğine tıklayın ve "Tamam" deyin.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2011       Mesaj #277
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn kapatmak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #278
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mamohasan99 sılın lutfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #279
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
270 GUNLUK SURESI VAR BU SÜRE İÇERİNDE AÇILMAZSA KAPANIR AMA HER DEFASINDA ACIP KAPATIRSANIZ ETKIN OLUR KAPANMAZ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #280
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msnyi sildikmi mesela o msn üstüne facemiz yada baska üyeliklerimiz var onlar ne olcak