Arama

Albümümde "Fotoğraf Ekle" düğmesi görmüyorum, fotoğraf ekleyebilir miyim?

Güncelleme: 13 Temmuz 2013 Gösterim: 1.389 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
13 Temmuz 2013       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Fabebook'ta albümümde "Fotoğraf Ekle" düğmesi görmüyorum, fotoğraf ekleyebilir miyim?
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Bu seçeneği görememenizin birkaç nedeni olabilir:
  1. Fotoğraf albümlerinde 1000 fotoğraf limiti vardır. 1000 fotoğraf limitine ulaştığınızda Daha Fazla Fotoğraf Ekle seçeneği albümden kaybolur. Yeni bir albüm oluşturabilir veya yeni fotoğraflara yer açmak için albümdeki fotoğrafları başka bir albüme taşıyabilirsiniz.
  2. Bazı albümlere fotoğraf eklemenin farklı bir yöntemi vardır. Bazı fotoğraf albümü türleri otomatik olarak oluşturulur. Bu albümleri görüntülerken Fotoğraf Ekle düğmesi görmezsiniz:
    • Mobil Yüklemeler: Bu albüm eklediğiniz tüm mobil yüklemelerden oluşur. Bu albüme fotoğraf eklemek için, mobil cihazınızdan bir fotoğraf yükleyin.
    • Profil Resimleri: Bu albüm eklediğiniz tüm profil resimlerinden oluşur. Bu albüme fotoğraf eklemek için, profil resminizi değiştirin.
    • Zaman Tüneli Fotoğrafları: Bu albüm zaman tünelinize eklediğiniz tüm fotoğraflardan oluşur. Bu albüme fotoğraf eklemek için, ana sayfanızın veya zaman tünelinizin üstündeki Albümümde "Fotoğraf Ekle" düğmesi görmüyorum, fotoğraf ekleyebilir miyim? Fotoğraflar/Video Ekle bağlantısına tıklayın. Fotoğraflar/Video Yükle seçeneğini seçin, sonra bilgisayarınızdan bir görüntü seçin ve paylaşın. Fotoğraf profilinizde ve Haber Kaynağı'nda görünür ve Zaman Tüneli Fotoğrafları albümünüze kaydedilir.
    • Kapak Fotoğrafları: Bu albüm eklediğiniz tüm kapak fotoğraflarından oluşur. Bu albüme fotoğraf eklemek için, kapak fotoğrafınızı değiştirin.

"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
8 Ocak 2013 / wTIGERw Soru-Cevap