Arama

Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi - Sayfa 6

Güncelleme: 24 Haziran 2012 Gösterim: 190.229 Cevap: 88
kdzwthgnz - avatarı
kdzwthgnz
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #51
kdzwthgnz - avatarı
Ziyaretçi
msn kullaniodum 8.0 fln gibi bir surum sanirim artik yeni gunvellistirmeler war bunlari yuklemek zorundasiniz hatasi vermeye basladi ve kullanamamaya basladim bende windows live messenger yukledim hotmailin sitesinden hicbirsorunla karsilasmadan ancak programi aciorum login oluyorum 1 kac sn bekledikten sonra bu program kapatilacak hata raporu gonder/gonderme penceresi cikior ve live'messengera giremiorum bu sebepten allah rizasi icin yardimci olacak bir arkadas lutfen /:
Sponsorlu Bağlantılar
borkan - avatarı
borkan
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #52
borkan - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar yaklaşık 6-7 gündür sürekli uğraştığım fakat çözemediğim bir sorunum var. Bilenlerden yardım rica edeceğim. Sorun şu: msn eski versiyon olduğu için yenisini yüklemem zorunlu kıldı ve yükledim ancak bir türlü açılmıyordu sonra masa üstü temalarını değişitdim. evet açıldı. Ancak bu seferde sürekli hata verip kapanmaya başladı. sitelerden çok hata ismine göre düzenlemeler yaptım ama başarısız oldu. Bende son çare format attım . Ancak bu seferdeadsz1mc
hatasını veriyor. Bu arada pc de hiç bir programım lisanssız değil. Formattan sonra hiç bir program yüklemeden denedim yine aynı sorun. Lütfen bir bilen varsa yardım rica edeceğim. Saygılarımla...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.aynı sorun bendede oldu nette hiçbiyerde bulamadım bilgisayarcı bi arkadaşım sayesinde düzelttim nette hiçbiyerde bulamadım...

önce bilgisayarım-c-proğram files-msn mesenger-ordan msn simgesi olan ve msnmsgr ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk'u seçiyoruz ordan uyumluluk modundanda windovs 98ve me olanı seçip uyğula diyoruz problem halloluyo...

eğer buda işe yaramadı diyosanız denetim masasından msnyi onarın.
herkese teşekkürler
SaqNa - avatarı
SaqNa
Ziyaretçi
21 Eylül 2009       Mesaj #54
SaqNa - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar olmadı ya ..!! C:\Program Files\Windows Live\Messenger de msnye sag tıklıom ama uyumluluk diye birşey yok sunlar var

genel -sürüm -dijital imzalar- özet çıldıracam ne yapmam lazım yeni sürümü indirmek istemiyorum uyumluluk'u getirmek için ne yapmam lazım Msn Confused
macos__ - avatarı
macos__
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #55
macos__ - avatarı
Ziyaretçi
EYWALLAHHH
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardım edin msnmi güncellemem gerekiyo hemde hemen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben guncellestırme yapılırken iptal ettım bı daha msn yukleyemıorum lutfen bılgılendırın
AyMaRaLCan - avatarı
AyMaRaLCan
Ziyaretçi
9 Ekim 2009       Mesaj #58
AyMaRaLCan - avatarı
Ziyaretçi
slm bu yeni sürüm msn berbat eski sürümü almak mümkün deyilmi??
eliiff - avatarı
eliiff
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #59
eliiff - avatarı
Ziyaretçi
benim şuan pcmde msn yok ve yeni sürümü yada dier bi sürüm yüklemek istediimde internet explorer bi sorunla karşılaştı dio hata werio kaydoluo msn ama çalışmıoo napıcaam
serolb - avatarı
serolb
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #60
serolb - avatarı
Ziyaretçi
rapid eror diyor açılmıyor neden olabilir