Arama

Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) - Sayfa 5

Güncelleme: 25 Mayıs 2008 Gösterim: 283.230 Cevap: 134
AnnubiS - avatarı
AnnubiS
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #41
AnnubiS - avatarı
Ziyaretçi
dostum guzel olmus en azından yukleme derdı asılmıs paylasım ıcın saol
Sponsorlu Bağlantılar
ahdur - avatarı
ahdur
Ziyaretçi
4 Temmuz 2006       Mesaj #42
ahdur - avatarı
Ziyaretçi
Ben Türkçe olmayan programlardan pek tad alamıyorum Ellerina sağlık Çok teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
eaglepaw - avatarı
eaglepaw
Ziyaretçi
4 Temmuz 2006       Mesaj #43
eaglepaw - avatarı
Ziyaretçi
emeği geçenlere tşkler

süper olmuş kullanıyorum Msn CoolMsn CoolMsn CoolMsn CoolMsn Cool
bakceylan - avatarı
bakceylan
Ziyaretçi
5 Temmuz 2006       Mesaj #44
bakceylan - avatarı
Ziyaretçi
slm bu konuşma pencersinde çıkan ses indirme gönderme varya o türkçe olmadı Msn Sad
serhildan - avatarı
serhildan
Ziyaretçi
6 Temmuz 2006       Mesaj #45
serhildan - avatarı
Ziyaretçi
emeği geçen herkese teşekkürler
turist - avatarı
turist
Ziyaretçi
6 Temmuz 2006       Mesaj #46
turist - avatarı
Ziyaretçi
çok çok sağolun çok işime yaradı yani size bro bro Smiley32 Smiley32 Smiley32 Msn Up
devo25 - avatarı
devo25
Ziyaretçi
7 Temmuz 2006       Mesaj #47
devo25 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bu programı yükledim sonra türkçesinide yükledim. şimdi msnı acıyorum güzel güzel çalışıyoo türkçesi msnı bi kapatmamla türkçesi gidiyoo daha doğrusu msnde msn plus diye bişey kalmıyoo ama bilgisayarda yüklü gözüküyoo msn plus live acaba diyorum benim bilgisayardamı bişeyy var yoksa türkçe yamamı böle yapıyooo??

bi yardımcı olursanız çok sevinirim zaten daha yeni üye oldum şimiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2006       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
devo25 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bu programı yükledim sonra türkçesinide yükledim. şimdi msnı acıyorum güzel güzel çalışıyoo türkçesi msnı bi kapatmamla türkçesi gidiyoo daha doğrusu msnde msn plus diye bişey kalmıyoo ama bilgisayarda yüklü gözüküyoo msn plus live acaba diyorum benim bilgisayardamı bişeyy var yoksa türkçe yamamı böle yapıyooo??

bi yardımcı olursanız çok sevinirim zaten daha yeni üye oldum şimiden yardım edenlere çok teşekkürler.

MSN açıkken sorunsuz çalışıyorsa, MSN'i kapattıktan sonra Plus!'ı ne yapacaksın anlayamadım ?

Sorununu daha detaylı anlatabilirsen (ne yapmak istediğini, ne yapamadığını vs.) yardımcı olabiliriz.
ekaraot - avatarı
ekaraot
Ziyaretçi
7 Temmuz 2006       Mesaj #49
ekaraot - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
devo25 adlı kullanıcıdan alıntı

senin bilgisayarda bişey var artık bilgi sayamıyo galibaMsn Happy)))))

ilk defa böyle bi şikayet geldi 2500 kişi görüntülemiş........
devo25 - avatarı
devo25
Ziyaretçi
7 Temmuz 2006       Mesaj #50
devo25 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

MSN açıkken sorunsuz çalışıyorsa, MSN'i kapattıktan sonra Plus!'ı ne yapacaksın anlayamadım ?

Sorununu daha detaylı anlatabilirsen (ne yapmak istediğini, ne yapamadığını vs.) yardımcı olabiliriz.

arkadasım sımdı msne plus lıve yukledım sonra turkcesını yukledım dıyokı bu programın gecerlı olabılmesı ıcın msnı acıp kapamanız lazım dıyoo msnı acıp kapıyorum msnde ne turkcesı war nede msn plus live var ama program files'a baktımmı orada plus lıve yuklu neden olabılır acaba dıye soruyorum benım bılgısayardanmı kaynaklanıyoo yoksa turkce dosyasındamı bı sorun var??