Arama

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri - Sayfa 10

Güncelleme: 15 Nisan 2013 Gösterim: 1.094.080 Cevap: 849
süreyya - avatarı
süreyya
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #91
süreyya - avatarı
Ziyaretçi
hata kodu yanlış yazıldı 80048821 lütfen acil yardım edin 3 tane msn adresim var bir gecede üçünüde açamaz hale geldim bu nasıl oldu anlamadım aynı bilgisayardan başka msnler açılıyor ama ben kendiminkileri açarken bu hatayı veriyor
teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen ahmetgns; 14 Haziran 2008 19:43 Sebep: 80048821-başlıkta da değiştirildi.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #92
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
süreyya adlı kullanıcıdan alıntı

hata kodu yanlış yazıldı 80048821 lütfen acil yardım edin 3 tane msn adresim var bir gecede üçünüde açamaz hale geldim bu nasıl oldu anlamadım aynı bilgisayardan başka msnler açılıyor ama ben kendiminkileri açarken bu hatayı veriyor
teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Aşağıda verdiğim linkteki yazılanları okuyup deneyin. Ayrıca google a msn+host yazarak indireceğiniz host dosyasını C:\Windows\system32\drivers\etc\ içine atın ve eskisiyle değiştirin.

80048821 Hatası ve çözümü

umutismet - avatarı
umutismet
Ziyaretçi
17 Haziran 2008       Mesaj #93
umutismet - avatarı
Ziyaretçi
80072745 hata kodu hiç bi msn e giremiyorum tarih saat doğru hiç birşey yüklemedim açılmıyo msn yardım Msn Sad
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
17 Haziran 2008       Mesaj #94
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
umutismet adlı kullanıcıdan alıntı

80072745 hata kodu hiç bi msn e giremiyorum tarih saat doğru hiç birşey yüklemedim açılmıyo msn yardım Msn Sad

Bu hatada kesin bir çözüm yok ancak şunları deneyin;

Messenger tamamen kapalı durumda ise Internet Explorer'ı (ya da varsayılan olarak seçilmiş olan tarayıcıyı) açın ve durumu "çevrimdışı çalış" a ayarlayıp Tarayıcıyı kapatın. Messenger oturumunu açmayı deneyin. Burada sorun gösterecek Sorun gider diyin ve orada Çevrimdışı ayarlanma durumunu düzeltin. Kendisi oturumu açmayı deneyecektir. Ayrıca altta linkini vereceğim programı indirip içerisinden Generic Fix butonuna tıklayın ve programı kapatın (Bu işlemi yaparken de Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olması gerekiyor)
blackmagic19 - avatarı
blackmagic19
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #95
blackmagic19 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
handsome_child_06 adlı kullanıcıdan alıntı

8100030d hata kodu arkadaşlar biri ban yardım etsin

slm arkadaşım o hata neden kaynaklınıyo buldum onu şimdi nette iken bazı sitelere girişi yapıyoruz bunun içinde virüs programımız olsun diyoruz vede avast en kolayı diye avastı indiriyoruz pc yeniden başlatılsınmı deince bekliyo donuyo kalıyo öyle internete felan girersin ama pc halen yeniden başlatılmayı bekliyo vede sen yapıyorsun beklemeden işte tekrar geri açıldığında pc cacık bir durua geliyo program ekle kaldırdan virüs programı kaldırmaya calışıyoruz ama olmuyor biraz uğraştıktan sonra kaldırabilirsin ve pcsin sence rahatlamış dersin ama bence değil bendede aynı hatayı veriyordu ne kadar virüs programı varsa yükledim ve hepsi çalışsın istedim olmadı yene tabii ama virüs programını nod32 kullanırsan bence iyi bir kaç gün sonra hata kendini infilak ediyo tekrar girebiliyosun bende bu hatayı 2. sefer dedi bende yeniden formatlıycam önümüze gelen her programı indirmeyelim bence bu helede msn kırmak gibi bunu aramayın arkadaşlar yok msn kırmak diye bişey sen sadece şifre yaparsın şifre dosyanı hazırlayınca program bul vede o dosyayı devreye sok o zaman kırarsan kırarsın ancak o dosyayı hazırlamanda ne kadar sürer bilmem işte herkese kolay gelsin hayatta başarılar Msn CoolYAKINDA ASKER BÜLENT BABA 88/3 BYS
c0mb0 - avatarı
c0mb0
Ziyaretçi
22 Haziran 2008       Mesaj #96
c0mb0 - avatarı
Ziyaretçi
8008005 mSN HataSI Alıyorum Ve Çöüzmünü BuLamadım Yardım EdenLere ŞiMDiden TşkLer !!!

8008005 Bi Çözüm Bulun ! Format atMak İsteMiyoRum !!!!!
Son düzenleyen ahmetgns; 23 Haziran 2008 09:59
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #97
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
c0mb0 adlı kullanıcıdan alıntı

8008005 Bi Çözüm Bulun ! Format atMak İsteMiyoRum !!!!!

Çok kapsamlı bi sorun bu; hata mesajını tam olarak yazabilirseniz çözümünü bulabiliriz. Genel de bi hizmetin çalışmamasından dolayı kaynaklanan bir sorun ama tam olarak kesin bişey söylemem zor.
c0mb0 - avatarı
c0mb0
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #98
c0mb0 - avatarı
Ziyaretçi
Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından Windows Live Messenger BETA Oturum Açılamadı. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin

HataKodu : 8008005

İste tam olarak Bu bi yardım Edin Koca Forumda Bu HAtayı Çözebilecek YOkmu Msn Confused
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #99
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
c0mb0 adlı kullanıcıdan alıntı

Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından Windows Live Messenger BETA Oturum Açılamadı. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin

HataKodu : 8008005

İste tam olarak Bu bi yardım Edin Koca Forumda Bu HAtayı Çözebilecek YOkmu Msn Confused

Beta sürüm olduğundan dolayı böyle bir hata verme olasılığı çok yüksek. Windows Live Messenger 8.5 kurarak denemenizi ve böyle bir hatayla karşılaşıp karşılaşılmadığını kontrol edin.

Windows Live Installer
c0mb0 - avatarı
c0mb0
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #100
c0mb0 - avatarı
Ziyaretçi
Msn De SilinaMiyoKi Msn Confused Şu Hatayı Veriyo Msn Confused

Windows Installer Hizmeti'ne Erişilemedi . Bu, Windows güvenli modda çalışıyorsa veya Windows Intsaller dügün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar.