Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 93

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.691 Cevap: 3.874
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #921
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
my_love_lee adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben haraketli avatar kullanamıyorum donuyo yaa.kullanabilmem için bi eklenti var mıı??yardım plzz...
yok mu yardımmmmmmmmmmmmmmmmm???

https://www.msxlabs.org/forum/dinamik-goruntu-resimleri/47-dinamik-goruntu-resmi-yapabilmek.html
Sponsorlu Bağlantılar
Armut gibi kaldık mı acaba? Msn Happy
qwerty - avatarı
qwerty
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #922
qwerty - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım...
Sponsorlu Bağlantılar
xhexman - avatarı
xhexman
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #923
xhexman - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor ....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #924
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
qwerty adlı kullanıcıdan alıntı

arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım...

Durumunuzu Cevrimici Degil ama Hareketli Gösterebilirsiniz.
MSNde Cevrimdisi Durumunuzu Hareketli Gösterin
Alıntı
xhexman adlı kullanıcıdan alıntı

Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor ....

Bunun icin Programa Ihtiyaciniz Yok. Mesaj Göndermek Istediginiz Kisilere Konusma Penceresi Acin, Hepsine Göndermek Istiyorsaniz Hepsine Acin.
Herhangi 1 Pencere'ye /all MESAJ Yazip Enter'layin. Cok Basit Msn Happy
Probis - avatarı
Probis
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #925
Probis - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim sorunum şu ben hastanede çalışmaktayım vede bilgisayarımızda Msn 8.0 beta yüklü ama açamıyoruz.Yükleme yada Proğram Ekle Kaldırdan Silmek İstediğimiz Zamanda Bilgisayar Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor.Acaba Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim...
dostheykır - avatarı
dostheykır
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #926
dostheykır - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhabalar,

Forumda aradım ama bulamadım, yüzlerce sayfa çıktı. Bir söz vardır:
"Bir şey ya yoksa yada çoksa sorundur..." Aramaktan gözlerim kızardıMsn Cry Bu yüzden açtığım konu silinecekse eğer lütfen linki verin öyle silin. Şimdiden teşekkürler...

Neyse gelelim konumuza;

Windowsum çöktü ve yeniden yüklendi. Doğal olarak MSN'de yeniden yüklendi. Live'ın son sürümü yüklenmiş. Oturum açmaya çalıştığımda dakikalarca bağlanmaya çalışıyor ve bağlandığında da köşede bağlantı hatası yazıyor ads305zbl0 ve kişi listem gelmiyor. Komple boş bi ekran geliyor. Kayıtlı olan kişi listemi de aldığımda bütün kişiler çevrimdışı gözüküyor. Ama ben onlarda online gözüküyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Saygılarımla.
kerim_2121 - avatarı
kerim_2121
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #927
kerim_2121 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar arkadaşlar.
ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor.
kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır.
yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #928
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kerim_2121 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar arkadaşlar.
ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor.
kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır.
yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler...

!imitate MSJ Yazmaniz Gerekiyor, !imiate degil Msn Happy
Ancak Sorunsuz Calistigini Söyleyemem.
hope_umut - avatarı
hope_umut
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #929
hope_umut - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine msn resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #930
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hope_umut adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine msn resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler

Daha Önce Listenizde Olup da Sildiginiz Kisiler "Anlik Ileti Kisisi Olmayanlar"in Nickinin Yaninda Cevrimici/Cevrimdisi Yerine Bu Resim Olur -->msn
Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz.
kswk6

Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir.
Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz).