Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 165

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.227 Cevap: 3.874
batu980 - avatarı
batu980
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #1641
batu980 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben web cam kaydı için ve web cam den film seyrettirme işi nasıl oluyo bana yardım ederseniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
17 Ocak 2007       Mesaj #1642
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
batu980 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar ben web cam kaydı için ve web cam den film seyrettirme işi nasıl oluyo bana yardım ederseniz sevinirim.

Aleyküm Selam. Vereceğim Linki İnceleyin... MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme
Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
17 Ocak 2007       Mesaj #1643
atif - avatarı
Ziyaretçi
hotmail e şifremle giriş yapamıyorum, gizli soruyu yazarak yeni şifre belirlememe rağmen hotmail ve msn açılmıyor birkaç kez denedim yine olmadı sanırım bloke oldu ve ya biri mail hesabımı donduruyor bunu çözmek için ne yapabilirim bilginiz varsa sevinirim
myscandium - avatarı
myscandium
Ziyaretçi
18 Ocak 2007       Mesaj #1644
myscandium - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 saattir arıorum , bulamadım burada. Bir yerde / ile başlayan msn komutları diye birşey gördüm de bu komutlar nedir. discoveryde sadece imitate war bildiğim kadarıyla. Ama normal komutları bilmiorum. Bir iki sefer yanlışlıkla bişey açtım ama nasıl yaptığımı bulamadım. "/" yada "|" ile başlıorlar sanırım. Yardımcı olun lütfen ..
Mkardes1903 - avatarı
Mkardes1903
Ziyaretçi
18 Ocak 2007       Mesaj #1645
Mkardes1903 - avatarı
Ziyaretçi
/ yaz iletiye ve biraz bekle panel açılır...
turkche - avatarı
turkche
Ziyaretçi
18 Ocak 2007       Mesaj #1646
turkche - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir yazdıklarım geri dönuyor. karşı tarafa iletilemiyor. napabilirim?
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
18 Ocak 2007       Mesaj #1647
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
turkche adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar yaklaşık 2 saattir yazdıklarım geri dönuyor. karşı tarafa iletilemiyor. napabilirim?

Bu sadece sizde olan bir sorun değil. Genel olarak bu durum bir çok yerde var. Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamadan sorunun düzelmesini bekleyin...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
lordalucard - avatarı
lordalucard
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1648
lordalucard - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bir kişi tarafından msn adresim çalındı yardımcı olabilecek iseniz cevap yazmanızı isterim
rukidu - avatarı
rukidu
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1649
rukidu - avatarı
Ziyaretçi
slm arkdaşlar benim sorunum msn de çevrimdışı iletilerimi alamıyorum
araçlar/iletilerden kontrol ettim işaretli yani sorun orada değil
msn ni tekrar kurdum yine olmadıMsn Sad
bi fikri olan var mı?
cazibe - avatarı
cazibe
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #1650
cazibe - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben msn 7.0 kulanıyorum.live msn yüklemek istiyorum fakat ifadeler silinecek diye yüklemiyorum. gerçekten yükleyince sıfırlanıyormu.bilen biri varsa tecrübeli yardımcı olabilirmi... şimddiden teşekkürer