Arama

Gürkan Özkan

Güncelleme: 2 Aralık 2016 Gösterim: 94.221 Cevap: 1
SUNU - avatarı
SUNU
Ziyaretçi
11 Mayıs 2010       Mesaj #1
SUNU - avatarı
Ziyaretçi

Gürkan Özkan Kimdir ? Kendi Ağızından

Ad:  GÜRKAN ÖZKAN1.jpg
Gösterim: 27768
Boyut:  46.3 KB

Merhaba ben Gürkan ÖZKAN hayatımda ilk eleme maçıma konsantre olabilmek için 20 gün kampta kaldım. Rakibini fazla incelersen kendine güvenmiyorsundur. Şuanda 35 yaşımdayım 6 kez dünya şampiyonlugum bulunuyor. Dövüş makinası
Sponsorlu Bağlantılar
diye isim takmışlar saolsunlar. Bu güne kadar profesyönel maçlarımda 65 tane nakavt galibiyetim bulunuyor. Dövüş makinası lakabını bu sebeple takmışlardır diye düşünüyorum.

Eger bu sporda başarılı olmak istiyorsan rakibini kesinlikle rakibi çok inceleme bu spora sokak kavgası olarak bakmayacaksın. Hiç sinirlenmeyeceksin ve asla duygularını belli etmeyeceksin.

15 yıl oldu gençligimi kahvelerde geçirmektense, Türk milletini sevindirmek ve onları gurulandırmak istedim. Benim için türk milleti çok degerlidir. Her zaman bunu düşünerek alamayacagım maçları aldım. Çünki o an aklım geçiriyorum ve daha başarılı oluyorum. Kaybedersem türk halkının üzülecegini düşünüyorum ve buna utanç verici bir olay gibi geliyor. Her zaman türk milleti ve türk bayragı için dövüşüyorum vede kazanıyorum.

Ülkemizi futbol ve halterden başka sevindiren spor dalı yoktu. Ama türk milleti artık Kickbox'ta da seviniyor ve mutlu oluyor. Artık bizde onların dikkatle takip ettigi ve galibiyetlerimizde mutlu oldukları birer sporcularız.

Bu hayat tarzı bazen sıkıcı oluyor. Bavullar elinizde o ülke bu ülke geziyorsunuz ama artık bunlara alıştık. Zor bir hayatımız var gerçekten. Ama bundan asla ve asla şikayetci degilim. Herşeyin zor yanları vardır mutlaka.

Ringde beni en çok hırslandıran olay kendimde kan görmemdir. İşte o zaman gözüm dönüyor ve kendimi durduramıyorum. Ancak rakibimi nakavt edersem rahatlayabiliyorum. Ringde hiçbir acıdan korkmuyorum. Zaten acıdan korkan biri bu sporu asla yapmamalı.. Herkeze selam ediyor bizi alkışlayan büyüklerimizin ellerinden öpüyorum.. Görüşmek üzere..
Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 07:40
Biyografi Konusu: Gürkan Özkan nereli hayatı kimdir.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
2 Aralık 2016       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM

Dövüş Makinası - GÜRKAN ÖZKAN


Kick box sporu o kadar da takip edilen ve yönelinen bir spor dalı olarak görülmese de, geri planda saklı kalmışlığını su yüzüne çıkaran bir isim vardı: Gürkan Özkan.
Sponsorlu Bağlantılar
Onun adı Dövüş Makinası. Çıktığı maçlarda 65 nakavtlı galibiyet ve 6 dünya şampiyonluğu var.

Bu sizin unvan maçınız, neler hissediyorsunuz?
Bu maçı, iki ay yoğun bakımda kaldıktan sonra iki hafta önce ölen anneannem için oynayacağım ve alacağım.

Rakibinizi tanıyor musunuz?
Fazla incelersen kendine güvenmiyorsun demektir. Buna sokak kavgası olarak bakmıyorsun, spor olarak bakıyorsun. Hiç sinirlenmeyeceksin, duygularını göstermeyeceksin.

Zor bir spor dalı, değil mi?
15 yıl oldu. Gençliğimi kahvelerde geçireceğime, Türk halkını sevindirmek istedim. Futbol ve halter hariç, Türkiye'yi sevindiren fazla bir şey yok.

Kikboks nasıl bir profesyonellik istiyor?
Bu hayat sıkıcı, pek çok şeyin eksik kalıyor. Hayatın bavullarla, otellerde geçiyor. Zor bir hayat yaşıyorum ama hiçbir şey değiştirmem.

Ringde sizi ne hırslandırır?
Kan görürsem gözüm dönüyor.

Dövüş sırasında acı sizi etkilemiyor mu?
Acıdan korkuyorsanız, bu sporu yapmamanız gerek.
İstanbul'da yapılan Profesyonel Dünya (A) 1 Kick Box Şampiyonası'nda, 78 kilo Dünya Şampiyonu Türk sporcu Gürkan Özkan, Yunanlı rakibi Pavlos Kaponis'i yenerek unvanını korudu.

BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Gürkan Özkan, Yunanistanlı rakibi Pavlos Kaponis ile unvan maçına çıktı.
Ad:  GÜRKAN ÖZKAN2.jpg
Gösterim: 19519
Boyut:  58.1 KB
Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk raundunda kolundan sakatlanmasına rağmen maça devam Gürkan Özkan, 3. rauntta rakibini nakavt ederek şampiyonluk kemerini korudu.

Salondaki seyircilerden büyük destek alan Gürkan Özkan, müsabaka sonrası yaptığı konuşmada, sakatlanmasına rağmen salondaki Türk bayraklarından güç aldığını söyledi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
SİLENTİUM EST AURUM

Benzer Konular

11 Haziran 2016 / thedoctor_611 Sinema tr
1 Aralık 2016 / Misafir Cevaplanmış
26 Kasım 2009 / Alvarez Ocean Basın/Magazin tr
3 Kasım 2009 / KisukE UraharA Siyaset tr
9 Temmuz 2008 / TiglonBoYs Spor tr