Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 29

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 260.781 Cevap: 416
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
15 Şubat 2008       Mesaj #281
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kral kaptan

Sponsorlu Bağlantılar
Kayseri yenilgisi sonrası arkadaşlarıyla tek tek konuşan İbrahim, teknik heyetin gözüne girdi.

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez'in, Kayserispor karşısında alınan yenilgi sonrası tek tek siyah-beyazlı oyuncularla görüştüğü ve moral verdiği öğrenildi. Ligin ilk yarısında Nobre ile özel olarak görüşen ve bu oyuncunun toparlanmasında önemli rol oynayan Üzülmez'in bu davranışı teknik heyeti çok sevindirdi. Kaptanın konuşmaları sonrası siyah-beyazlı oyuncuların çalışmalarda daha hırslı oldukları gözlendi.

FARK SORUN DEĞİL

İbrahim'in arkadaşlarına yenilgiyi fazla büyütmemeleri gerektiğini belirterek, "Kayserispor karşısında oyuna motive olamadık. Sezon içinde böyle maçlar olabilir. İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Kalan maçlarımızı kazanırsak sorun olmaz. Özellikle sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı çok önemli. Puan farkına aldırmayın" dediği ifade edildi.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
16 Şubat 2008       Mesaj #282
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Hak edeceğim

Sponsorlu Bağlantılar
Beşiktaş'ta şampiyonluk ve gol krallığı yaşamak istediğini dile getiren Slovak yıldız: Sonraki hedefim İspanya ya da İngiltere.

BURADA MUTLUYUM

Kartal'ın 5 milyon euro'nun yanı sıra Koray ve Burak'ı vererek renklerine bağladığı Holosko, kendisi için yapılan fedekârlığı hak edececeğini söyledi. Yavru Kartal dergisinin şubat sayısında Fun Club üyelerinin sorularını yanıtlayan Slovak yıldız, "Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Siyahbeyazlı forma ile şampiyonluk yaşamak ve gol kralı olmak istiyorum. Sonraki hedefim ise İngiltere ya da İspanya" dedi. z

HENRY BİR NUMARA

Geniş alan oyuncusu olduğu yolundaki eleştirelere sahada yanıt vermekten yana olduğunu vurgulayan Holosko, sözlerini şöyle sürdürdü: İstanbul süper bir şehir. Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisi. Bobo ve Nobre oldukça kaliteli oyuncular. Birlikte Beşiktaş için iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Delgado ve Cisse ile çok iyi anlaşıyorum. Türk arkadaşlarıma da alışmaya başladım. İdolüm ise Thierry Henry."

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
17 Şubat 2008       Mesaj #283
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Altın kafa

Performansıyla göz dolduran Brezilyalı futbolcu, 11. dakikada rakip fileleri sarstı ve Süper Lig'deki 6. golüne imza atmış oldu.

Beşiktaş, Ankaraspor karşısında zor da olsa galibiyete ulaşırken, Mert Nobre oyunda kaldığı süre içinde performansıyla tam not aldı. 11. dakikada Cisse'nin pasıyla Ankaraspor filelerini kafa ile sarsan Mert Nobre böylece ligdeki 6. golüne imza attı. Ligin ikinci yarısıyla birlikte yükseliye geçen Brezilyalı oyuncu, Gençlerbirliği, Konyaspor, Kasımpaşa (2) ve Gaziantepspor'a da gol atmayı başarmıştı. Nobre bu sezon toplamda ise 8 sayısına ulaşmış oldu.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

Mert Nobre'nin Ankarasporlu defans oyuncusu Emre Aşık ile saha içindeki polemikleri de dün ilgi ile izlendi. Geçtiğimiz yıllardan araları bozuk olan iki futbolcu, sık sık pozisyon gereği karşı karşıya geldiler. Bunlardan birinde Nobre, Ankarasporlu oyuncuya faul yaptı. Centilmenlik gereği Brezilyalı oyuncu, Emre Aşık'ı yerden kaldırmak için elini uzattı. Ankarasporlu futbolcu ise bu teklifi sert bir şekilde reddettiği gözlendi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #284
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Toraman ateşi!

İbrahim Toraman, son saniyedeki gol için, "O an ne kar, ne tipi, ne de buz. Etrafımda müthiş bir sıcaklık hissettim" dedi.

Beşiktaş'ın Ankaraspor maçında son saniye golünü atan ve takımına altın değerinde üç puan getiren İbrahim Toraman, içini FOTOMAÇ'a döktü. Golden sonra müthiş bir keyif aldığını ifade eden Toraman, "O an öyle bir sıcaklık hissettim ki ne kar, ne tipi, ne de buz. Birden bire etrafımda 40 derece bir sıcaklık oluştu. Kelimelerle tarif edemeyeceğim bir duyguydu. Takımımın kazanmasında pay sahibi olduğum için çok mutlu oldum. Arkadaşlarım, hocam ve yönetimimizle bu mutluluğumuzu paylaştık" dedi.

NEREDE İSTERLERSE OYNARIM

İbrahim Toraman, uzun bir aradan sonra savunmanın sağında oynaması konusunda da şu yorumu yaptı: "Benim asıl yerim stoper, Türkiye'de de zirveye stoper olarak çıktım. Ancak Tigana döneminde zaman zaman geri dörtlünün sağında da başarıyla oynamıştım. Hocam bana 'Sana defansın sağında ihtiyacım var' dedi. Ben de 'İhtiyaç olan her yerde seve seve oynarım' yanıtını verdim. Aldığım tepkilerden, işimi iyi yaptığımı gördüm. Bu zorlu yarışta hepimizin üzerine düşeni yapması şart."
carmelo anthony - avatarı
carmelo anthony
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #285
carmelo anthony - avatarı
Ziyaretçi
Son düzenleyen carmelo anthony; 18 Şubat 2008 18:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
furkanca94 - avatarı
furkanca94
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #286
furkanca94 - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler kardeş
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
20 Şubat 2008       Mesaj #287
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Gol kralı Bobo

Taraftarlar, ikinci yarıda atacağı gollerle Bobo'nun "kral" olacağına inanıyor.

Beşiktaşlı taraftarlar, başarılı forvet Bobo'nun sezon sonunda gol kralı olacağına inanıyor. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki "Süper Lig'in ikinci yarısında en çok golü hangi oyuncumuz atar?" anketine katılan taraftarların % 38'i Bobo yönünde oy kullandı. Genç sam******n atacağı gollerle gol krallığında zirvede yer alacağına inanan siyah-beyazlılar, % 36 oy verdikleri Nobre'nin de en çok gol atacak ikinci oyuncu olacağını ifade ettiler. Ankette Holosko ve Delgado, % 11 ile üçüncü sırayı paylaştılar.
Çifte müjde

Kırmızı kart cezası biten Tello ile sakatlığı geçen Bobo'nun cuma günü oynanacak maçta forma giyecekleri ifade edildi.

Beşiktaş'ta Tello ve Bobo sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, iki yıldızın da dönmesiyle birlikte rekabetin artacağını, bunun da takıma olumlu katkı yapacağını söyledi. Sağlam, sakatlığı geçen Bobo ile kart cezası sona eren Tello'nun takıma güç katacağını ifade ederek, "İki oyuncumuzun aramıza geri dönmesi, bize kadro seçiminde biralternatif sunacak. Geniş kadro bazen tatlı sıkıntı verir, ama bu, takıma olumlu yansır" ifadesini kullandı.

Hak eden oynar

Futbolcuların forma kapmak için müthiş bir yarış içinde olduğunu belirten Sağlam, şöyle devam etti: "Elbette formayı hak eden giyecek. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Denizlispor karşılaşmasını kazanmak zorundayız. Bu maçtan üç puan aldıktan sonra, zirve yarışındaki rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz."

Rico şov yaptı

Sambacı, çift kalede attığı goller ve etkili performansıyla alkışlandı 4 grubun yaptığı turnuvada da Ricardinho'nun takımı birinci oldu.

Finalde 3-1 kazandı

Beşiktaş'ın Brezilyalısı Ricardinho, dün idmanda çift kale maçta attığı güzel goller ve ortaya koyduğu performansla alkış aldı. Rico kaptanlığında Gordon, Baki ve Gökhan'dan oluşan takım; finalde Tello, Toraman, Bülent ve Ali Kuçik'in ekibini 3-1 yenmeyi başardı.

Kartal'da 7 eksik

Siyah -beyazlılar çalışmalarını 7 eksikle sürdürdü. Sakat Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Bobo ile dikişleri olan Delgado, dizindeki ağrıları geçmeyen Gökhan Zan ve boğaz enfeksiyonuna yakalanan İbrahim Üzülmez idmana katılmadı
.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #288
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Avrupa'ya gitmeli!

38 yaşında Beşiktaş'a teknik direktör olmanın cesaret, akıl, vizyon ve adamlık istediğini belirten ağabey Sağlam, "Takdir edilmeli" dedi.

Bunu hak ediyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ağabeyi Hasan Hüseyin Sağlam, "Kardeşimin performansı takdir edilmeli. Onu Avrupa takımlarının başında görmek istiyorum. Vizyonuyla bunu hak ettiğine inanıyorum" dedi.

G.Saray'ı tutardı

Ağabey, Ertuğrul Sağlam'ın küçük yaşta G.Saray taraftarı olduğunu ancak daha sonra Beşiktaşlılığın ruhuna işlediğini belirterek, "Bu sevgi sayesinde 38 yaşında Beşiktaş'ı hoca olmak cesaret, akıl ve adamlık ister" diye konuştu.

Yıldırım tepki

"Bazı üyelerin yönetimi ibra etmemeyi planladığını duyduk. Bu, Beşiktaş'a zarar verir. Herkes sorumluluğunun farkına varsın"

Yıldırım tepki

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 24 Şubat'taki mali kongre öncesinde bazı üyelerin ibra etmemeyi planlamasını ve bunun Beşiktaş'ta gündem oluşturmasını üzüntüyle izlediğini söyleyerek "Bu bana değil Beşiktaş'a zarar verir. Herkes sorumluluğunun farkına varsın" dedi. Başkan Yıldırım Demirören, "Beşiktaş büyük bir camia. Büyük camiaya yakışmayacak viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
gelişmeler yaşanıyor. Bu durum Beşiktaş'a zarar veriyor" dedi ve şöyle devam etti:

Alternatif sunun

"Bizim burada Beşiktaş markasını, ismini, büyüklüğünü korumamız ve daha da yüceltmemiz gerekiyor. Yıldırım Demirören olarak beni ve yönetimimi beğenen kadar beğenmeyen de çıkabilir. Demokratik ortamlarda bu vardır. Eğer benim ve yönetimimin çalışmalarını beğenmiyorsanız Beşiktaş tüzüğü bunun yolunu çizmiştir. Çıkarsınız, alternatif bir başkan adayı veya yönetim oluşturursunuz."

Kenetlenmeliyiz

"Kongre üyeleri o yapıyı, düşünceyi o kadroyu veya başkanı uygun görürse onu başkanlığa getirir. Ancak böyle bir durum söz konusu değil. Ortada ne aday ne karşı bir oluşum var. Ve ibra etmemeye hazırlananlar var. Bu beni değil Beşiktaş'ı yıpratmaktır. Bu olay kimseye bir şey kazandırmaz, sadece Beşiktaş'ı yaralar. Camiamızı Beşiktaş'ın çatısı altında kenetlenmeye çağırıyorum."
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #289
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İkiye katladı

Sezonun ilk 6 haftasında 7 gol atan Beşiktaş, 2. yarının aynı periyodunda rakip fileleri 14 kez havalandırıp, 6'da 5 yaptı.

Kartal, tartışılan transferi Holosko gelişi ile kendini aştı... Slovak yıldızın kadroya katılmasının ardından Nobre'nin de açılmasıyla siyah-beyazlı ekibin hücum gücü 2 kat arttı. Sezonun ilk 6 haftasında sadece 7 gol atan Beşiktaş, 2. yarının aynı bölümünde 14 gole ulaştı. Bu sezon hiç bir takımın 3 puanla ayrılmayı başaramadığı Kayseri deplasmanı dışında kayıp yaşamayan Kartal, Holosko-Nobre ikilisinin golleri ile 6'da 5 yaptı.

ESKİ KARTALLAR GİBİ...

Beşiktaş'ın bitirici ikilisinden Holosko, Denizli'ye attığı golle ligdeki gol sayısını 10'a yükseltirken, yeni takımındaki 3. resmi, 2. lig golünü kaydetti. Son dönemde kelimenin tam anlamı ile patlama yaşayan Nobre ise dünkü golüyle toplamda 8, ligde de 7 gole ulaşırken, bu gollerin 6'sını sezonun 2. yarısında attı. İstatistikler de gösteriyor ki "eski Kartallar" (Burak ve İbrahim Akın) gibi, Holosko'nun gelişi ile Beşiktaş da coştu.

BiR BAKIŞTA HOLOSKO
Gol......................................1
Asist....................................1
Gol Pozisyonu.........................2
Şut......................................5
İsabetli Şut............................2
Pas......................................36
İsabetli Pas...........................19
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #290
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Yapma artık Rüştü!

Beşiktaş'ın milli kalecisi Rüştü Reçber, dün akşam yaptığı kritik hata nedeniyle sadece taraftarların değil, teknik kadronun da tepkisini topladı. Ankaraspor maçında yediği iki hatalı golün ardından dün akşam da Denizli maçında kendi takım arkadaşı İbrahim Üzülmez'e çarparak, elinden kaçırdığı top nedeniyle ev sahibi ekibin olmayan bir pozisyonda gol viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
atmasını sağlayan Rüştü, büyük tepki topladı.