Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 28

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 260.861 Cevap: 416
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
5 Şubat 2008       Mesaj #271
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Alex'i izleyen Dunga, Bobo'yu milli takıma aldı

Sponsorlu Bağlantılar
Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey

Büyük onur

Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey.

Zaman gazetesinin ödül töreni için İstanbul'a gelen Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga'dan Bobo'ya büyük onur! Özel maçta yarın İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan sambacıların hocası, kendisini '100 yılın altın karması'na alan Bobo'yu da kadroya dahil etti. z

ŞANSINI İYİ KULLAN

Bobo'nun hazır olduğuna inandığını belirten Dunga, "Kendisine bir şans verdim. Bu şansını iyi kullanmalı" dedi. Dunga'yı mahcup etmeyeceğini söyleyen Bobo ise çok sevinçli olduğunu kaydetti. Bobo, yarın oynanacak İrlanda-Brezilyla maçı için bugün Dublin'e gidecek.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #272
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kartal'da Delgado alarmı!

Sponsorlu Bağlantılar
Yönetim, CAS'ın "Oyuncu son bir yılda aldığı ücreti kulübüne öderse serbest kalabilecek" kararının ardından harekete geçti

Delgado alarmı

Yönetim, CAS'ın "Oyuncu son bir yılda aldığı ücreti kulübüne öderse serbest kalabilecek" kararının ardından harekete geçti.

Beşiktaş yönetimi, CAS'ın (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) geçtiğimiz günlerde verdiği "Futbolcu, son bir yılda aldığı ücreti kulübüne öderse serbest kalır" kararının ardından harekete geçti. Siyah-beyazlılar, ilk olarak 2009 yılında sözleşmesi bitecek olan Delgado'yu elinden kaçırmamak için düğmeye bastı ve Arjantinli futbolcuyla görüşerek, sözleşmesini uzatmak istediğini belirtti.

ÜLKER DE UYARDI

Ülker'in 5 milyon euro ödeyerek İsviçre'nin Basel takımından transfer ettiği Delgado, yeni uygulamaya göre bu sezon sonunda aldığı bir senelik parayı Beşiktaş'a ödemesi durumunda serbest kalabilecek. Ülker Grubu'nun da Beşiktaş'ı uyarmasıyla harekete geçen siyah-beyazlıların, Delgado'nun sözleşmesini uzatması ve bu futbolcunun gitme ihtimalinin önünü tıkaması bekleniyor.

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #273
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Yeni Sergen benim!

"Sergen Yalçın'ın tahtına göz koydum. Türkiye'nin en iyi futbolcusu olmak istiyorum. Hedefim 2010'daki Dünya Kupası'nda A Milli Takım'da oynamak".

13'lük minik yıldız

Beşiktaş'ın
2006'da yıldızı parlayan 13 yaşındaki minik oyuncusu Muhammed Demirci, iddialı açıklamalarda bulundu. Her geçen gün kendine bir şeyler katmak istediğini belirten Muhammed, gelecekte Türkiye'nin en iyisi olmak istediğini söyledi.

Benim idolüm Sergen

İdolünün Sergen Yalçın olduğunu belirten minik futbolcu, "Onun tahtına göz koydum, Sergen Yalçın gibi olmak istiyorum, başaracağıma da inanıyorum. İleride sadece futbolu düşünüp, gerçek bir yıldız olacağım" dedi.

Büyüklerle oynadım

Kendisinden 2 yaş büyük arkadaşlarıyla oynadığı için daha çabuk güçlendiğini ifade eden Muhammed, "Şu an yıldız takımdayım. Hedefim, 2010'da G.Afrika'da yapılacak olan Dünya Kupası'nda A Milli Takım kadrosunda yer almak" diye konuştu.

Boyu 8 santim uzadı

Muhammed'in
vekaletine sahip olan Beşiktaş kongre üyesi Seyit Ateş de, "2.5 aydır tedavi oluyor ve boyu 8 santim uzadı. Boyu 1.70'e kadar uzayacak. İngilizce dersleri de alıyor. Beşiktaş'tan bilimsel destek almıyoruz" dedi.
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #274
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #275
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'ta Cisse de gitti

Kayseri maçında oynaması şüpheli olan Fransız futbolcu Cisse, bugün Beşiktaş kafilesi ile Kayseri'ye götürüldü.

Cisse'de umut var

Sakatlığı süren Fransız oyuncu dün yapılan idmana da çıkmadı. Cisse buna rağmen ön liberoda sıkıntı olunca Kayseri'ye götürüldü.

Beşiktaş, Kayserispor ile yapacağı zorlu karşılaşma öncesinde sıkıntı yaşıyor. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle özellikle ön liberoda kimi oynatacağına karar veremeyen Ertuğrul Sağlam, dün idmana çıkmayan Cisse'yi de Kayseri kadrosuna aldı. Sakatlığı süren Fransız oyuncunun sağ ayağında ağrı var.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, "Rizespor maçında ayak bileğine darbe almıştı. Ödem henüz geçmedi. Maç saatine yetiştirmeye çalışıyoruz. Oynama ihtimali düşük de olsa mevcut" diye konuştu. Cisse ise "Tendonda da zorlanma var. Oynamak istiyorum ama ağrım dinmedi" dedi. Cisse, Kayseri'ye götürüldü.
Son düzenleyen Demir YumruK; 8 Şubat 2008 16:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
prohainsheytan - avatarı
prohainsheytan
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #276
prohainsheytan - avatarı
Ziyaretçi
haklısınız
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #277
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Demirören'in evinde gizli zirve

Demirören, Sağlam ve Engin'in katıldığı toplantıda tüm sorunlar tartışıldı, kötü günleri aşmak için çözüm üretildi

Kenetlendiler

Demirören, Sağlam ve Engin'in katıldığı toplantıda tüm sorunlar tartışıldı, kötü günleri aşmak için çözüm üretildi.

Kayserispor mağlubiyeti sonrasında Beşiktaş'ta yıldırım hızıyla bir toplantı yapıldı. Durum değerlendirme toplantısı başkan Yıldırım Demirören'in evinde gerçekleşti ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin katıldı. Bir saati aşan toplantıda puan kaybına tahammül kalmadığı, şampiyonluk isteniyorsa daha dikkatli
viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA olmaları gerektiğinin altı çizildi.

İŞLERİ DÜŞÜNCE...

BAŞKAN Yıldırım Demirören "Sorun ne" diye sorarken, Sağlam ve Engin'in ifadeleri kapsamında futbolcuların sorunlarının anında çözülmesi, motivasyonun üst düzeyde tutulması için seferberlik kararı alındı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda kulübede oturanların yeterince çalışmadığı, "Bizi zor günlerde arıyorlar" diyerek motivasyon sorunu yaşadığı da belirtildi.

PARALAR YATACAK

FUTBOLCULARIN yüreklerini sahaya koymaması, hakeme gereksiz itirazlar ve olmadık pozisyonlarda sert girerek kart görmelerinin masaya yatırıldığı toplantıda bazı basın organlarında "moral bozucu" haberlerin yer aldığı da belirtildi. Futbolcuların alacaklarının gecikmesinin de puan kaybında etken olduğu ileri sürüldü. Sorunlar belirlendi, çözümlere geçildi.

ÖNLEM ALINIYOR

BİR saati aşan toplantı sonunda, "Kaybedilen fazla bir şey yok. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sadece gerekli önlemleri almalıyız" denildi. Buna göre oyuncuların maddi- manevi sorunları hemen çözülecek, yedek kulübesine biraz daha özen gösterilecek. Oyuncular sahaya yüreklerini koymaları için motive edilecek. Yönetim, futbolcu ve taraftar kaynaştırılacak.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
13 Şubat 2008       Mesaj #278
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim ki Cisse007

Cisse'den sevindirici haber!

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yapacağı 22. hafta maçının hazırlıklarını, bugün çift antrenmanla sürdürdü.

Sabah salonda ağırlık çalışan siyah-beyazlı futbolcular, akşam teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı. Futbolcular, çabukluk ve pas çalışmalarının yanısıra farklı hücum planları üzerinde dururlarken, çift kale maçla antrenman sona erdi. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef ile tedavileri süren Gökhan Zan, Bobo, Cisse ve Delgado katılmadı. İzinli olduğu için dünkü çalışmada yer almayan Gordon Schildenfeld ise bugün antrenmana çıktı.
Bu arada kulüp doktorları, sağ dizinde ödem belirlenen Gökhan Zan ve sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Delgado'da önemli bir sorun olmadığını, Cisse'nin ise çalışmalara yarın başlayacağını bildirdiler.
Beşiktaş, yarın öğleden sonra yapacağı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
13 Şubat 2008       Mesaj #279
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Sağlam yumruğu vurdu!
"Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Artık kredimizi tükettik."
13.2.2008

Oyuncularıyla bir toplantı yapan genç teknik adamın, "Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Artık kredimizi tükettik. Buna göre davranın" dediği öğrenildi.

‘Hepimizin sonu demek’

Kupanın ardından ligde de kritik bir yenilgi alan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam masaya yumruğunu vurdu. Alınan sonuçlardan ve sergilenen futboldan çok rahatsız olan Siyah-Beyazlılar’ın hocasının ekibiyle bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Futbolcularını toplayan Sağlam’ın, “Herkes şapkasını önnüne koyup düşünsün; ne yapabilirim, neler yapıyorum diye. Artık bütün kredimizi tükettik. Bundan sonraki kayıplar, bizi zirveden uzaklaştırır. Bu hepimizin sonu demek” dediği öğrenildi.

‘Kararları ben veririm’

Bu kadar sert bir tavır ortaya koyan Sağlam’ın sözlerinin takım üzerinde önemli bir etki yaptığı bildirildi. Bu arada kulübün resmi internet sitesine de konuşan Kara Kartal’ın teknik patronu, yönetimin işine karışmadığını ve özgürce hareket ettiğini açıkladı. “Takımımız ile ilgili teknik kararları sadece ben verdiğim gibi, bugüne kadar bu konuda ne başkanımız ne de menacerimiz tarafından en küçük bir imada dahi bulunulmamıştır” diyen genç hoca, bu tip spekülasyonlara kulak asmadıklarını vurguladı.

Ankara provası devam ediyor

Beşiktaş, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün çift antrenmanla sürdürdü. Sabah salonda ağırlık çalışan futbolcular, akşam teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yaptı. Futbolcular, çabukluk ve pas çalışmalarının yanı sıra farklı hücum planları üzerinde dururlarken, çift kale maçla antrenman sona erdi. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef ile tedavileri süren Gökhan Zan, Bobo, Cisse ve Delgado katılmadı.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
15 Şubat 2008       Mesaj #280
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim rw SevgililerGunu001

Sevgililer Günü böyle kutlandı

Beşiktaşlı futbolcular, taraftarların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, bugün yaptıkları idman öncesi kutladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, sahada, "En Büyük Aşk Beşiktaş, Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun" yazılı pankartla görüntü veren futbol takımı, bu mesajla tüm taraftarların Sevgililer Günü'nü kutlarken, en büyük aşklarının da "Beşiktaş" olduğuna vurgu yaptı.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....