Arama

Tabut

Güncelleme: 13 Nisan 2008 Gösterim: 1.678 Cevap: 1
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Grup tabut 2005 yılında Adana`da Tolgakaan tarafından kuruldu.Vokal-gitar Tolgakaan bassgitarda Emre Tunc baterist Eylem ve elektrogitar Emre olarak grup devam etmekteydi.Grupta olusan tatsızlıklar sonucu Tolgakaan tarafından grup dagıldı.2006 yılında Emre Tolgakaan tabut olarak konserlerıne devam ettıler.2007 yılında tekrar kurulmustur.Grup Adanalılar tarafından sevılen bır yere ulasmıstır...
[Tolgakaan] (Solo-vokal)
Sponsorlu Bağlantılar
Tolgakaan,Henuz 6yasında muzıge atıldı.Pıano ve ıspanyol gitarla muzıge baslamıstır.Muzık yetenegının yuksek oldugunu bilen aılesı onu muzıge dogru yonlendırdı.Sımdı elektrogitar,bassgitar calıyor.Cukurova unıversitesi ve Adana devlet konservatuarında konservatuar egıtımı gormektedır.Hayatta vazgecmem dedıgı tek sey müzik!!!
[JosepH] (Solıst-ritim)
Grubun seytanı Yusuf,Bır cok barda sahne almıstır.300den fazla konser cıkısı yaptı.Bır cok grubla calıstı.Suanda 400den fazla bestesi war ve halada yazmakta bunlardan bazıları suan pıyasada...Album cıkarmak ıstegını hıcbırzaman dusunmedı grup tabutla gerceklesebılır yonuyle bakıyor..Gitar onsuz ooo Gıtarsız yapamaz!
[Ali] (Bass)
Müziğe 10 yaşında klasik gitarla başladı. 14 yaşında elektro gitarla tanıştı.O yaştan sonra gitar hobilikden cıktı.We yaşam
tarzına dönüştü.Yazılılardan kacıp konserlere cıkmaya başladı.We sonunda cok başarılı bi öğrenci olmasına rağmen süper lisede okulunu bırakıp,Hayatını müziğe adadı.
Bir cok saglam konserler düzenledi.We bir cok bar konserinde sahne aldı.Bir ara elektrodan sıkılan ali tolgakaan`ın tavsiyesi üzerine bassı eline aldı we bir daha bırakmamaya kararlı.!Kendini yanlız bırakan arkadaşlarının inadına hayallerinin peşinden koşup yoluna tabutla dewam ediyor.
BirqüN oLacak
[Kürsad] (baterist)
2002`nin sonlarına doğru davul çalmaya başladı. Kendi davulunu aldıktan sonra günde 3-4 saatte fazla zaman geçirerek enstrümanına hakim olmayı sağladı. Gerçekten birşeyler yapmak isterken çalıştığı grupların kaliteden ödün vermesi nedeniyle bir çok grubu terketti. Şimdi Tabut`a yeni bir soluk kazandırmak için çabalıyor.Ekıpmanlar arasında Yamaha normal baterı Sonor ve Yamaha DD55 elektronık bateride kullanmakta...Grup Tabut`la calısmaktan vazgecmıyecegını soylemıstır!

nomad35 - avatarı
nomad35
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #2
nomad35 - avatarı
Ziyaretçi
paylasım için teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

9 Şubat 2009 / kevser 666 Soru-Cevap
13 Temmuz 2015 / ThinkerBeLL X-Sözlük