Arama

Fireaffect

Güncelleme: 8 Mayıs 2008 Gösterim: 1.274 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
Grup 2000 yılında Yücel ÜNLÜ (Vokal&Gitar)tarafından İstanbul Kadıköy`de kuruldu.Grubun diğer gitaristi Haluk KAŞIKÇI grubun kurulmasına büyük emekler verdi.Grup geçici bas ve davul çalan elemanlarıyla çeşitli sütüdyo çalışmalarında bulundu.Grup Yücel`in müziğe ara vermesiyle bir süreliğine çalışmalarına ara verdi.2004 te söz ve beste çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Yücel(vokal&gitar),Haluk(gitar)`la beraber grubu tekrar topladı.Ekim 2005 te gruba katılan Aygün(bas gitar) gruba yeni bir hava kattı.Grup stüdyo çalışmalarına devam ediyor.Çok yakında demoları siteden dinleyebilirsiniz.
Yücel ÜNLÜ (Vokal&Gitar)
Sponsorlu Bağlantılar
27.02.1980 İstanbul doğdu.Grupta şarkı sözlerini ve bestelerini o yapıyor.

Dinlediği başlıca gruplar ve müzisyenler:IRON MAIDEN,JUDAS PRIEST,BLACK SABBATH,ACCEPT,W.A.S.P.,CINDERELLA,YNGWIE MALMSTEEN,SAXON,HELLOWEEN,GUNS N`ROSES,DIRE STRAITS,MAVİ SAKAL.

Hobileri: Sinema,film koleksiyonu,video klip izlemek,bilgisayar oyunları,bilgisyar donanım,elektronik,fotograf çekmek.


Haluk KAŞIKÇI (Gitar)
03.09.1981 yılında İstanbul`da doğdu.Müziğe lise çağlarında başladı.Trash metal dinlemeyi ve bira içmeyi seviyor.
Dinlediği guruplar, Iced Earth, Testament, Manowar, Slayer, Sodom, Over Kill

Aygün AYDIN (Bas Gitar)
Aygün Aydın 10.09.1985

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 3. sınıf ve İşletme 1. sınıf ögrencisi. FPGA, Assembler, C++, UMA, JAVA ilgi alanları. Üniversitede öğrenci kulüplerinde aktif roller üstleniyor. Dağcılık ve Müzik kulüplerinde yöneticik yaptı/yapmakta. Bilgisayar programlama konusunda kendini geliştiriyor.


Müzik;
Müzige hep ilgi duydu, çoğu müzisyene gıpta etti. Üniversite birincı sınıfta ögrenci yurdunda belediyeden zorla aldığı prefabriğe kurdukları stüdyoda davul çalarak kendini geliştirdi. Yurttan ayrılıp eve yerleştikten sonra boş durmamak için bir bass gitar satın aldı. Bass gitarın büyüsüne kendini kaptırınca davulunu satıp iyi bir bass alarak yoluna devam etti. 2005 senesinde üye olduğu Anatolianrock.com’da tanıştıgı Yücel’in kurdugu Fire Affect grubunda arasıra bass gitar çalıyor. Halen Fire Affectin kayıt çalışmalarına katılmakta. Ayrıca arkadaşları ile düşündükleri gothic metal grubu projesini hayata geçirebilmek için gün sayıyor. Çeşitli fırsatları değerlendirerek tanıştığı profesyonel müzisyenlerden birşeyler kapma hevesinde. Gotik, Doom ve Senfonik metal dinlemeyi seviyor. 70-80li yılların Türk pop ve rock müzigine ilgi duyuyor

Dinlediği müzisyen ve gruplar ;
Whisky, Kramp, Diken, Hüsnü Şenlendirici, Hümeyra, Barış Manço, Cem Karaca, Nightwish, Therion, On Thorns I Lay, Catafalque