Arama

2009 İç Giyim Modası

Güncelleme: 8 Mayıs 2016 Gösterim: 62.929 Cevap: 2
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #1
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Victoria's Secret iç çamaşırı koleksiyonu
Dünyaca ünlü giyim markası Victoria's Secret'ın kataloğundan iç çamaşırı modellerini sizler için derledik. Victoria's Secret özellikle iç giyim dünyasında yenilikçi ve yaratıcı bir marka. Türkiye'de ve dünyada en çok konuşulan ve takip edilen markalardan biri olan Victoria's Secret'ın iç çamaşırı modellerini sizin için biraraya topladık.
Sponsorlu Bağlantılar








Son düzenleyen NeutralizeR; 8 Mayıs 2016 19:16
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #2
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
İç giyimde değerli taş modası

Sponsorlu Bağlantılar
Son yıllarda hızla yayılan düşük bel modasıyla birlikte, birçok alanda aksesuar olarak kullanılan Swarovski taşları iç giyime de taşındı.

İstanbul'da iç giyim alanında faaliyet gösteren bir tekstil şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Batal, modanın çok hızlı değiştiğini, son yıllarda hızla yayılan düşük bel modasının yeni moda akımlarını beraberinde getirdiğini anlattı.

Yeni moda akımı ile birlikte, iç giyim modasının da değiştiğini ifade eden Batal, düşük bel modasından esinlenerek üretilen kristal taşlı iç giyim ürünlerinin Avrupa'da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Yaklaşık 2 yıldır Fransa'daki 40'ı aşkın firmaya Swarovski taşlarıyla süslü iç giyim ürünleri ihraç ettiklerini bildiren Batal, şunları söyledi:

''Yapılan araştırmalara göre, iç giyimin tarihi M.Ö 3. veya 4. yüzyıla kadar uzanmaktadır. O dönemden beri iç giyim modası birçok değişikliğe uğramıştır. Son yıllarda ise bu değişimin yeni adı Swarovski taşı olmuştur. Swarovski taşı, Macaristan'da bulunan Bohemya Bölgesi'nde ortaya çıkmış ve hızla tüm dünyaya yayılmıştır. Modadaki kristalleşme ile birlikte Swarovski taşı da birçok alanda aksesuar olarak kullanılmaya başlanmıştır. Son olarak düşük bel modası ile birlikte Swarovski taşı iç giyime de taşındı.''

Fransa'dan sonra ABD ve Türkiye
İç giyim modasında Swarovski taşının yaygınlaşmasında öncülük ettiklerini, Swarovski taşlı iç giyim ürünlerinin modanın başkenti sayılan Paris'te büyük ilgi gördüğünü kaydeden Batal, yaz sezonu ile birlikte iç piyasaya yönelik üretime başladıklarını ifade etti.

Swarovski taşlı iç giyim modasının Fransa'dan sonra ABD ve Türkiye'de yayılacağını ileri süren Burhanettin Batal, şöyle devam etti:

''Fransa'da yoğun ilgi gören ürünlerimizi ABD'deki bazı firmalara da satmak için anlaşmaya vardık. Bu yaz sezonunda Swarovski taşlı iç giyim ürünlerini Türkiye pazarına da sunduk. İlk etapta büyük ilgi gören kristal ağırlıklı iç giyim ürünleri kısa zamanda Türkiye'de yeni bir moda akımı başlatacak. Türk toplumunda uzun yıllar iç giyim ürünleri çamaşır olarak anıldığı, kadınlar beyaz renge ve tekdüze modellere mahkum edildiği için iç giyim modası pek fazla gelişemedi. Ancak, düşük bel modası ile birlikte, alt giysinin üstünden Swarovski taşlarını gösteren ürünler, iç giyim modasına damgasını vuracak.''


Son düzenleyen NeutralizeR; 8 Mayıs 2016 19:16 Sebep: sayfa düzeni.
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #3
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
İç dünyamız renkli mi ? Siyah-Beyaz mı ?
Çoğu kadın için iç çamaşırı çok önemli bir ayrıntıdır. Kimisi öncelikli olarak rahatlığı tercih ederek ayrıntılara fazla dikkat etmezken kimi kadınlar için de hangi kıyafetle hangi rengin ve modelin giyildiği ayrı bir önem taşır. Hatta çoğu zaman kadınların gerçek iç dünyasını yansıtır iç giyim.

52605242242024schwarz04 979 GrossesBildFront 367x550 3
Kadınların iç çamaşırı seçimindeki titizliklerinin nedeni, önce kendilerini seksi ve hoş hissetmek, ardından da eşlerini etkilemektir. Peki kadınların bunca uğraşı, saatlerini dükkanlarda geçirip kendilerine en yakışan çamaşırları bulmaya çalışmalarının erkekler için önemi nedir?

Erkeklere yöneltilen bu soruya ilginç cevaplar alınabiliyor. Kimisi, temizlikten başka pek önem vermediğini söylerken kimisi duruma, yere ve zamana göre olmadık şeylerin bile hoşa gidebileceğini ifade ediyor.

Çamaşır, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de büyük anlam taşıyor. 26 yaşındaki Alper, erkeklerin kadın çamaşırına çok önem verdiğini söyleyerek şöyle devam ediyor: “ Erkekler iç giyime deli oluyor. Mesela kafalarında taptıkları bazı renkler var. Bazılarını ise cok kötü buluyorlar. Hatta sırf iç çamaşırı yüzünden bir kızdan vazgeçebiliyorlar. Ben biraz daha ılımlıyım o konuda.”

İç giyim konusunda çoğu kadın açısından temizlikten sonra gelen en önemli şeyin şıklık olduğu biliniyor. Normal bir kıyafet gibi görünmese bile gizliliğinin getirdiği heyecan da kadınların hoşuna gidiyor. 28 yaşındaki Fatih'e göre, iç giyim ne kadar rahat olursa kişinin günlük yaşamına o kadar olumlu yansıyor.

En çok sevilen çamaşırlar

Baby Doll, mini ya da uzun bir elbiseyi andıran bir iç giyim modeli. Kombinezon altına giyilen tanga ya da G-string adı verilen arkası ip çamaşırlar ve tek parça mayoya benzeyen, kimi zaman bir tünik ile tamamlanan body'ler de kadın iç giyiminin en sevilen ürünlerinden.

Renklerin dili

Yapılan anketlere göre sarışınlar daha çok siyahı, yeşili ve mavinin çeşitli tonlarını tercih ediyor. Kızıllar yeşil, pembe ve diğer pastel renklerdeki iç çamaşırlarından hoşlanıyorlar. Esmerler ise, tenlerinin rengine göre en çok kırmızı, beyaz ve bazen siyah iç çamaşırlardan hoşlanıyor.

Mavi: Bu, evliliğe ve aşka olan inancı itiraf eden bir renk. Canlı mavilerin taze havası, pastel mavilerin klasik görünümü de dahil seçtiğiniz mavi tonu aşkınızın sonsuzluğunu ve sevginizi tarif ediyor.

Şarap Kırmızısı: Zengin ve lüks bir havaya sahip olan şarap kırmızısı seçkinlik ve çok bilmişliğin ifadesi. Hafif pembeye kaçan tonu ise bu ifadeye biraz kırılganlık ve samimiyet katıyor.

Fildişi: Bu renk geleneksellik ipuçları veriyor. Beyazla kontrast halinde kullanıldığında fildişinin yumuşak tonları gözleri ve gülümsemeyi ön plana çıkarıyor.

Lila: Tutku ve romantizm bu renkte birleşiyor ve büyülü bir arzu havası yaratıyor. Aynı zamanda eski moda değerlerin ve modern hayallerin bileşimi olarak da kabul ediliyor.

Pembe: Dişiliği ön plana çıkaran bu renk aynı zamanda romantizmin de had safhada temsilcisi.
Toz pembe gibi masum tonlar genç kız hayallerini, idealleri ve sonsuz aşkı ifade ediyor.

Kırmızı: Her dilde olduğu gibi aşkın rengi, kırmızı. Kırmızı iç giyim, içten duyguları, saf romantizmi, büyüyü, tutkuyu anlatıyor. Kırmızı renk, insanın sözlerle ifade edemediği duyguların temsilcisi.

Siyah: Bu renk de en az kırmızı kadar romantizmin büyüsünün rengi olarak kabul ediliyor. Ancak içerisinde en az tutku kadar gizem, içe kapanıklık ve ifade edilemeyen duygular barındırıyor.

Beyaz: Masumiyetin rengi olan beyaz saflığı, dürüstlüğü ifade ediyor. Beyaz iç giyim biraz da çekingenliğin simgesi.

Yurtdışında iç çamaşırları deyince akla gelen ilk isim Victoria's Secret. Türkiye'de ise çeşitli markalarda iç giyim meraklılarına zengin çeşitler sunuluyor. Size verdiğimiz linklerden çeşitli yerli ve yabancı markalara ait ürünleri inceleyebilir, iç giyimde son modayı takip edebilirsiniz.

Son düzenleyen NeutralizeR; 8 Mayıs 2016 19:17 Sebep: sayfa düzeni.

Benzer Konular

26 Ocak 2012 / Efulim Arşive Kaldırılan Konular
23 Mart 2013 / Efulim Taslak Konular
29 Ekim 2011 / Efulim Taslak Konular
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Taslak Konular