Arama

2013 Hamile Giyim Modası

Güncelleme: 23 Mart 2013 Gösterim: 5.575 Cevap: 1
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Ocak 2013       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
2013 Hamile Giyim Modası
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  2013-kışlık-hamile-giyim-modelleri-21.jpg
Gösterim: 1652
Boyut:  23.4 KB

Kadınların hamilelik döneminde kendi bedenlerine uygun kıyafet bulması oldukça önemli bir durumdur. Hamileliğin her ayında değişen kilo ve beden orantısından dolayı, hemen hemen her dönem için yeni kıyafetler alınması gerekiyor.
Bu durum hem ekonomik açıdan hem de kıyafet çeşitliliği bakımından zor bir durum gibi görünür. Ama onlarca firmalar tarafından üretilen 2013 hamile kıyafetleri ile anne adaylarının kurtarıcısı haline gelmektedir.

Tekstil alanında her geçen gün kendini geliştiren firmalar, artık her hamile kadının rahatlığını düşünerek ürünler sunmaya devam ediyor. Hamile dönemindeki bir kadının sağlığı açısından bedenine uygun kıyafet giymesi, bebek sağlığını da etkilemektedir. Dar kıyafetlerin giyinilmesi gibi bir durumda, bu tarz kıyafetler sadece anne adayının vücudunu sıkmakla kalmaz, anne karnındaki bebeğinde fiziksel olarak baskı altında kalmasını olumsuz şekilde etkiler. Bu durumda 2013 hamile kıyafetleri modası, elbette öncelik olarak anne adayını ve bebeğin sağlığını ön planda tutmaktadır. Belden lastikli olarak tasarlanan pantolonlar, kalça ve basenden esnekliği sayesinde hamile kadınların rahatlığı bakımından yardımcı olmaktadır.


Bahsedilen genel özellikler dışında, elbette hamileler içinde modanın önemi oldukça önemli bir konudur. Hamilelik aylarındaki her dönemde şıklığından ödün vermek istemeyen bayanların, 2013 hamile kıyafetleri ile yine modadan geri kalmayacak. Likralı kot pantolonlar ile hamile kadınlar yine şık olmaya devam edecek. Her sene olduğu gibi bu sene de rahat elbiseler üretilmeye devam ediliyor.

2013 hamile kıyafetleri arasında bu sene sempatik giyim tarzı gözler önünde olacak. Giysiler üzerine çizilmiş birbirinden şirin bebek karikatürleri 2013 hamile kıyafetlerini yansıtıyor. Aynı zamanda uyarı ve sempatiklik adına eğlenceli yazılar ile de karşılaşmanız mümkün.

Rahat giysiler ile birlikte rahat ayakkabının da önemini belirterek, babetlerin daha çok tercih edildiği de 2013 hamile kıyafetleri arasında belirtilmektedir.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
skymagnet - avatarı
skymagnet
Ziyaretçi
23 Mart 2013       Mesaj #2
skymagnet - avatarı
Ziyaretçi
Son Trend Hamile Giyim Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar


Bebek bekleyen annelerin gebelik döneminde en şikayetçi konulardan biri bedenlerine göre elbiseler bulamamasıdır.

Birçok bayanın ilk 3 ayından itibaren hızla vücutları değişmeye başlar ve doğal olarak yeni kıyafetler arayışına girer. Hamile pantolonları, hamile bluzları, hamile gömlekleri, hamile elbiseleri, hamile etekleri, hamile şortları hamile giyim modelleri için tercih edilen kıyafetler arasında yer alıyor. Hamile giyim tasarımlarında öncelikle rahatlık önemlidir. Rahat oturup, rahat yürüyebilecek kıyafetler tercih edilmeli. Yaz mevsimi için ince uzun hamile elbiseleri tercih edilirken, kış mevsiminde kışlık kalın hamile pantolonları veya tayları üzerine kışlık tunikler tercih edilebilir. Hamileler için sadece dış giyim değil iç giyimde çok önemlidir. Dar olmayan, esneyebilen iç çamaşırlar giyilmelidir. Bütün kıyafetlerin ortak noktasının kolay giyilebilen, kolay çıkarılabilen giysiler olması gerekir. Birçok markanın hamile kıyafetleri tasarladığını düşünürsek, sizler kendi bütçenize kendi zevkinize en uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

Hamile giyim çeşitleri satan mağazalara veya hamile kıyafetler satışı yapan internet sitelerine göz atarak hem şık hem de rahat birçok hamile giysisi bulabilirsiniz.

Modeller
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:54

Benzer Konular

4 Ağustos 2008 / Sedef 21 Taslak Konular
26 Ocak 2012 / Efulim Arşive Kaldırılan Konular
21 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular
29 Ekim 2011 / Efulim Taslak Konular
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Taslak Konular