Arama

Yengeç ve Boğa

Güncelleme: 31 Ekim 2012 Gösterim: 5.339 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç ve Boğa

Sponsorlu Bağlantılar
Boğa dengeli, maddi açıdan güvenli, erotik ve sadıktıir. Bunlar sizin bir sevgilide aradığınız özelliklerdir. Ev hayatına olan düskünlüğünüzü paylaşır ve sizin huzursuz duygusal dünyanıza sağlam bir zemin oluşturur. Siz duygusal olarak iniş çıkışlarla dolusunuz ve Boga'nin sakin ve sağlam yapısı sizi çok rahatlatır.
İkiniz de para konusunda akıllı davranırsınız. Boğa yatırımcıdır, Yengeç ise oldukça hesaplıdır.
Yatakta ise Boğa ihtirasli, duyarlı ve özenlidir. Koku, görme, tat, dokunma, işitme gibi bütün duyulara hitap eder. Belki de en heyecan verici yönü okşama ve dokunuşlarıdır. Aynı zamanda sesi çok güzeldir. Boğa, sizin ona olan bağlılığınızdan çok memnun olacaktır. İkiniz de kıskanç ve sadıksınızdır.
Boğa sevgilinizi bırakmayın. Duygusal olarak sizi tatmin ederken maddi açıdan da güvenilirdir. Bu ilişki çok uzun vadeli olabilir.
yahoo

sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
yengec burcu ile boga burcu ne kadar uyumlu?

Sponsorlu Bağlantılar

Yengeç ve Boğa burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir ve ilgiden çok hoşlanır. Kendini daima güvende hissetmek ister. Boğa da aynı şekilde hassas, güvenilir, duygusal ve sadıktır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Maddi konularda da çalışkan ve tutumludur. Yengeç burcunun ihtiyacı olan güven ve sadakati fazlasıyla tatmin edebilir. Boğa burcu insanı kendini evinde mutlu ve rahat hissetmek ister. Bu nedenle Yengeç'in evcimen ruhuyla onun dilinden anlayacak ve ona istediği gibi mutlu ve düzenli bir yuva sunacaktır. Boğa'nın kıskançlığı zaman zaman kısıtlayıcı olabilir. Bu durum Yengeç burcu insanını çileden çıkarsa da onun iyi niyetinden şüphe etmeyecek ve anlayışlı olacaktır. Seksüel yönden adeta birbirlerini tamamlarlar. Arzuludurlar ve beklentileri birbirlerininkiyle fazlasıyla örtüşür. Uzun vadede uyumlu ve mutlu bir birliktelikleri olacaktır.



Benzer Konular

30 Mayıs 2016 / Kral_Aslan Spor
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
4 Mart 2009 / The Unique Burçlar
4 Mart 2009 / The Unique Taslak Konular
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular