Arama

Yengeç ve Kova

Güncelleme: 31 Ekim 2012 Gösterim: 5.331 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç ve Kova

Sponsorlu Bağlantılar
Siz ve Kova ayrı dünyaların insanısınız. Aranızdaki en ufak sorunu bile çözmek için çok çaba göstermeniz gerekecek.
elementi olan Yengeç burcunun iç güdüleri Kova insanı hayatı araştırmacı bir bilim adamı gibi yaşar. Verileri toplayıp mantıklı sonuçlar çıkarmaya çalışır. Yengeç ise kalbinin sesinin onun hep doğru yöne götürdüğünü tecrübeleri ile bilir. Yengeç hayatta her şeyin göründüğü gibi olmadığına inanır ve sezgisine güvenir. Su hava elementi Kova'ya göre çok daha fazla gelişmiştir. Eninde sonunda Kova'nın mesafeli tavrı sizi rahatsız edecektir. Başta onun bu ilgisiz havası gizemli gelip sizi çekse de zamanla bu sizin kalbinizi kıracaktır. Siz yumuşak, sevecen ve sıcaksınız. Kova sizi aramadığı yada soğuk davrandığı zaman aynı durumda sizin başka türlü davranacağınızı düşünür ve üzülürsünüz.
Kova bireyseldir, bir çift gibi hissedemez ve düşünemez. Sizin derin duygularınızı beğense de kendisi bu duygulara sahip değildir. Bu yüzden de bu ilişkide verici hep verici siz olacaksınız.
Sevgili Yengeç siz her şeyden önce aile, yakınlık ve bağlılık istersiniz. Kova ise özgür olmak kendini yakından tanımak ister. Bağımsızlığını kaybedeceğinden korkarak evliliğe direnir. Zaman içinde Kova'yı ikna etseniz de aradığınız sıcaklığı hiç bir zaman bulamayacaksınız. Kova sizi çok duygusal bularak küçümseyecektir, sizde onun soğuk ve aksi olduğunu düşüneceksiniz.
Bazı Kova'ların gözleri çok güzeldir ve bakışları ile sizi her konuda ikna edebilir. Yatakta eğlenceli ve oyuncudur. Sizi bambaşka bir dünyaya götürse de ikinizde birbirinize tam uymadığınızı bilirsiniz.
Yengeç gelenekçidir, Kova ise geçmişle hiç ilgilenmez, tamamen geleceğe odaklanmıştır. Kova sanki bu dünyaya kuralları yıkmaya, evrendeki ön yargıları sorgulamaya gelmiştir. Yengeç olarak bununla yıllarca uğraşmak size zor gelecektir.
Onun kişiliği ile uyum sağlamak için neden bu kadar taviz verdiğinizi kendi kendinize sormaya başlarsınız. Kova sabit nitelik taşıyan bir burçtur ve sabit fikirlidir. Siz ondan daha esnek yapıda olduğunuz için taviz veren hep siz olursunuz, bu da sizi çok yıpratır.
Kova'yı çok seviyorsanız yıldız haritanızda uyumlu başka gezegenler var demektir. Biz burada sadece güneş burçlarının uyumlarını inceliyoruz. Kova ile gelecek konusunda ciddi bir karar vermeden iyice düşünmelisiniz.
closed topic

sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
yengec burcu ile kova burcu ne kadar uyumlu?

Sponsorlu Bağlantılar

Yengeç ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yenge burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Sadakat konusunda da sorunları vardır. Tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova burcu insanı neşeli ve hareketlidir. Bir orada, bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Yengeç'in çok akıllı davranması ve ona yönlendirildiğini hissettirmeden onu idare etmesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Yengeç burcunun duygusallığı daha ağır basar. Kova burcu mantıklıdır. Duygularını fazla belli etmez. Dolayısıyla Yengeç insanı duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.



Benzer Konular

6 Şubat 2012 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular