Arama

Balık ve Balık

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 2.441 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu ilişki uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ile olan beraberliğiniz spiritüel bir olay olacaktır. İkinizde yaratıcısınız, hayal gücünüz geniş ve dünyaya yaklaşımınız manevi yönden çok zengin. Gelişmiş sezgi ve içgüdülerinizle başkalarının duygularını anlar ve özen gösterirsiniz. Sadece bu özelliğiniz bile sizi hayat boyu bir arada tutabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
İlişkinizde ki zorluk maddi dünyadan kaynaklanır. İkiniz de para kazanmanın önemsiz olduğunu düşünürsünüz. Hiç olmazsa biriniz hayırsever birini bulmalı ki çocuklarınızın geçimini sağlasın. İkiniz de pratik ve gerçekçi değilsiniz. Balık burcu sis ve gazları yöneten Neptün tarafından yönetilmektedir. Bu yüzden gerçeklerle yüzleşmekten kaçınırsınız. Birinizin bile doğum haritasında toprak burçları varsa beraberliğinize gerçekçilik getirecektir.

Düzen ve kurallar sizlere göre değildir. Programsız, serbest bir akışa sahip hayatınız var. Sizin gibi yaratıcı insanlar normal mesai ile çalışamazlar.

Modern hayatın hızı ikinizi de yıpratır. Suya yakın yerlerde dinlenip yenilebilirsiniz. Aynı şekilde evde huzur ve uyum aradığınız için birbirinizin yalnız kalma isteğine anlayış gösterirsiniz. İkinizde hayır kurumları aracılığı ile başkalarına karşılıksız yardım eder, gönüllü işler yaparsınız. Birlikte vakit geçirmek sizlere çok zevk verir.

Yatakta gerçek olabileceğine inanamadığınız tutkulara erişebilirsiniz. İçgüdülerinizle karşınızdakinin ne hissettiğini bilirsiniz. Sizin için seks spiritüel yoğunlukta iki ruhun buluşmasıdır.

Biraz gerçekçilik ve pratiklik katıldığında rüya gibi bir ilişki olacaktır. Hayat nehrinde birlikte yüzen iki balığın sihirli bir karışımı olacaktır.


Benzer Konular

23 Ekim 2008 / Misafir Sağlıklı Yaşam
30 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
1 Ağustos 2017 / Annabeth X-Sözlük
30 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
13 Nisan 2012 / HerHangiBiri Taslak Konular