Arama

Kavunlu Jöle Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 1.324 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
1 Adet Orta Boy Kavun
Sponsorlu Bağlantılar
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği


HAZIRLANIŞI
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin.
Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın.
Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.


Benzer Konular

16 Aralık 2015 / _KleopatrA_ X-Sözlük
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
3 Aralık 2009 / Alvarez Ocean Taslak Konular
5 Şubat 2009 / GÜLGECELER Taslak Konular
6 Haziran 2009 / KisukE UraharA Rüya Tabirleri