Arama

İmam Bayıldı Tarifi

Güncelleme: 18 Ekim 2008 Gösterim: 2.436 Cevap: 0
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Ekim 2008       Mesaj #1
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Zeytinyağlı İmam Bayıldı

Sponsorlu Bağlantılar
imambayildi

Malzemeler
bullet dortgen 4 tane patlican
bullet dortgen 4 orta boy sogan
bullet dortgen 4 orta boy domates
bullet dortgen 1 bas sarimsak
bullet dortgen 1 su bardagi zeytinyagi
bullet dortgen 1/2 su bardagi su
bullet dortgen Tuz, Seker

Hazırlanışı: Soganlari piyazlik dograyin, domatesleri rendeleyin, sarimsagi temizleyin. Üçünü karistirdiktan sonra zeytinyagi, tuz ve sekerle iyice ovun. Patlicanlari alacali soyup, ortalarindan derince çizin. Hazirladiginiz harci patlicanlarin içine pay edip, tencereye dizin. Suyu ilave ettikten sonra 20-30 dakika kisik ateste pisirin, soguduktan sonra servis yapin.


Benzer Konular

19 Şubat 2014 / KisukE UraharA Asker tr
19 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Felsefe ww
14 Nisan 2015 / _EKSELANS_ Taslak Konular
7 Kasım 2012 / ThinkerBeLL Dinler Tarihi