Arama

Bel ağrım için nereye başvurmalıyım?

Güncelleme: 26 Şubat 2010 Gösterim: 2.044 Cevap: 3
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
10 Aralık 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
iyi gübnler ben 40 yaşında baynım bir süredir geceleri şiddetli bel ağrısı boyunda ağrı elimde uyuşm,a,sabahları ellerimde ve yüzümde şişlik,kolumu çevirdiğimdede kıtırtı sesi gibisorunlarv yaşıyorum.bulundugum yer küçük biryer olduğu için romatzmal hastalıklar bölümü yok.problemlerin sebebi kireçlenme olabilirmi hastanenein ortopedi bölümü sorunumla ilgilenebilirmi yardımcı olursanız swevinirim teşekkürler
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
öncelikle geçmiş olsun. sorrununuz romatizmal kliniği gerektirecek bir rahatsızlık değil zaten . ftr,nöroşirüji yada en genel anlamda ortopediye görünmelisiniz..
ortopediye içiniz çok rahat bir şekildde gidebilirsiniz. çünkü kas-iskelet- sinirler yani genel anlamda vücudun hareket sistemiyle ilgili olan daldır. sorununuzun çözümü mümkündür. ortopedist gerekli görürse sizi ftr yada nöroşirüjiye yönlendirecektir.
Sponsorlu Bağlantılar
bu arada sosyal güvenceniz yoksa o konudada yardımcı olmak isterim.acil servise başvurmayınız. acil servis ağrınıız geçirip zaten sizi ortopediye yönlendirecek. her iki kliniğe de ayrı ayrı muayene ücreti ödemiş olursunuz..
iyi bayramlar
Quo vadis?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SELAMLAR İYİ ÇALIŞMALAR ÖMER BEY BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BEN ANKARADA YAKLAŞIK 5 YIL TEDAVİ GÖRÜYORUM BELİMDE KİREÇLEME KIKIRDAKLARDA EZİLME VE BEL KASLARIMDA ZAYIFLAMA VARMIŞ DEDİ DOKTORUM BU ARALAR BEL AĞRISI ÇOK ÇEKİYORUM BU KONUDA NE YAPMAM GEREKİR YARDIMCI OLURSANIZ İYİ GÜNLER SEVGİLERİMLE AYRICA BEN BATMAN'DAN SEVİNÇ YÜKSEL
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
26 Şubat 2010       Mesaj #4
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SELAMLAR İYİ ÇALIŞMALAR ÖMER BEY BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BEN ANKARADA YAKLAŞIK 5 YIL TEDAVİ GÖRÜYORUM BELİMDE KİREÇLEME KIKIRDAKLARDA EZİLME VE BEL KASLARIMDA ZAYIFLAMA VARMIŞ DEDİ DOKTORUM BU ARALAR BEL AĞRISI ÇOK ÇEKİYORUM BU KONUDA NE YAPMAM GEREKİR YARDIMCI OLURSANIZ İYİ GÜNLER SEVGİLERİMLE AYRICA BEN BATMAN'DAN SEVİNÇ YÜKSEL

lütfen bknz; MSM Chondroitin Glucosa
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...