Arama

Aşk acısı hakkında tavsiyeleriniz neler olur?

Güncelleme: 2 Haziran 2011 Gösterim: 1.610 Cevap: 4
İSİMSİZ - avatarı
İSİMSİZ
Ziyaretçi
21 Mart 2009       Mesaj #1
İSİMSİZ - avatarı
Ziyaretçi
BEN BİRİNİ ÇOK SEVDİM CANIMDAN ÇOK HERŞEYDEN ÇOK AMA O ARKADAŞIMLA ÇIKMAYA BAŞLADI AŞKIMDAN ÖLÜYORUM AĞLAYA AĞLAYA GÖZLERİM BALON OLDU NE YAPMALIYIM ONU NASIL UNUTURUM
Sponsorlu Bağlantılar
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
başka ilgi alanları bulmalısınız benim nacizane fikrim.. ilginizi başka yöne yöneltirseniz, vede oyalanacak bişeyler bulursanız sürekli saplantı haline getirmeyeceksiniz.. birde unutmak diye bir kavram yoktur.. bizi biz yapan şey yaşadıklarımızdır. biz yaşadığımız iyi yada kötü deneyimlerin toplamıyız aslında.. hafıza kaybı yaşayan kişiler hariç herşeyi unutmak diye bişey yokturMsn Happy ama yokluğuyla yaşamaya alışmak daha mantıklı.. unutmaya çalışmak yerine , aklınıza geldiğinde bi tebessüm olacak şekilde zihninizde kalmasına izin verin..Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Quo vadis?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şu aşk acısı iiçin bii çözüm önerisi ooollaaannlaaarrr varrmı?
By_AsmiN - avatarı
By_AsmiN
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #4
By_AsmiN - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı

başka ilgi alanları bulmalısınız benim nacizane fikrim.. ilginizi başka yöne yöneltirseniz, vede oyalanacak bişeyler bulursanız sürekli saplantı haline getirmeyeceksiniz.. birde unutmak diye bir kavram yoktur.. bizi biz yapan şey yaşadıklarımızdır. biz yaşadığımız iyi yada kötü deneyimlerin toplamıyız aslında.. hafıza kaybı yaşayan kişiler hariç herşeyi unutmak diye bişey yokturMsn Happy ama yokluğuyla yaşamaya alışmak daha mantıklı.. unutmaya çalışmak yerine , aklınıza geldiğinde bi tebessüm olacak şekilde zihninizde kalmasına izin verin..Msn Happy

Buna Ek Olarakta Sevdiğiniz İnsanla Çıkan Arkadaşınızla İlişkinizi Kesin Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en iyi ilaç unutmaktır.unutmak için de keten prensesin sölediği gibi başka ilgi alanalarına yoğulaşmaktır.mesela spor keman gibi...