Arama

McAfee AVERT Stinger for W32/Bacalid

Güncelleme: 3 Temmuz 2013 Gösterim: 1.212 Cevap: 1
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
19 Mayıs 2009       Mesaj #1
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
msxdown
1.13 MB
Sponsorlu Bağlantılar
Ücretsiz / Freeware
Windows (Tümü)

McAfee AVERT Stinger aracının W32/Bacalid`i temizleme amaçlı aracıdır. Bu araç W32/Bacalid ve varyantı olan W32/Bacalid!vcab, W32/Bacalid.2, W32/Bacalid.dr zararlılarını sistemden temizleme özelliğine sahiptir. Diğer özellikleri McAfee AVERT Stinger ile aynıdır.

McAfee AVERT Stinger bir virüs temizleme aracıdır. Kullanıcıların sistemlerine bulaşan popüler virüsleri ve varyantlarını bulma ve silme/temizleme özelliği ile mevcut güvenlik yazılımlarınızın yetmediği zamanlarda oldukça işe yarar bir araçtır. Şu unutulmamalıdır ki bu araç bir AntiVirus yazılımı değildir.

McAfee AVERT Stinger for W32/Bacalid

Kullanımı

*Aracı sisteminize inDirdikten sonra simgesine tıklayarak açıyorsunuz. Kurulum gerektirmediğinden hemen kullanabilirsiniz.
*"Add"(Ekle) ya da "Browse"(Gözat) butonlarına basarak taranmasını sürücü ya da dizinleri seçiyorsunuz. Araç varsayılan olarak C sürücüsünü taramaktadır.
*"Scan Now"(Şimdi Ara) butonuna basarak taramayı başlatabilirsiniz. Araç tarama sırasında bulduğu virüsleri varsayılan olarak "onarma" ayarındadır. "Preferences"(Tercihler)>>"On Virus Detection" bölümünden istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz.


NOT: McAfee AVERT Stinger aracını Windows XP/ME işletim sistemleri üzerinde kullanacak olanlar aracı kullanmadan önce Sistem Geri Yükleme özelliğini devre dışı bırakmalıdırlar.

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
3 Temmuz 2013       Mesaj #2
Mira - avatarı
VIP VIP Üye
İndirme bağlantısı aktif olmadığı için arşivlenmiştir.
Sponsorlu Bağlantılar
theMira

Benzer Konular

19 Aralık 2007 / Aynacan Bilgisayar