Arama

Makyaj Yapmanın İncelikleri - Sayfa 5

Güncelleme: 28 Ağustos 2012 Gösterim: 117.654 Cevap: 61
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #41
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Şık ve şip-şak makyaj


Sponsorlu Bağlantılar
Yeni sezonda önümüze sunulan tonlarca ürün var. Kafanız karışmasın, aslında iyi görünmek için yeni ürüne ihtiyacınız yok. İşte basit ama pratik ve trendi öneriler...



300 sipsakmakyaj



Sonbaharın kapıyı çaldığı bugünlerde, siz de bir değişim içerisine girmek istiyor olabilirsiniz, iyi bir haberimiz var; gardırobunuzu modaya göre düzenlemek zorunda olsanız bile, makyaj çantanız şimdiden hazır sayılır. Hazırda bulunan malzemelerinizle (yazlık pudranız ve en sevdiğiniz dudak parlatıcınız gibi) seksi ve sezona uygun bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bunu, ürünlerinizi biraz daha farklı kullanarak (örneğin bronzlaştırıcı bir pudrayı allık olarak da uygulayabilirsiniz) ve makyaj uzmanlarının önerilerine kulak vererek başarabilirsiniz. Sizi, göz alıcı bir görünüme kavuşturmak İçin çalışan makyaj uzmanlarının ipuçlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Seksi dudaklar

Eskiyi yeniden yorumlayın! Birçok yeni ruj almak yerine, eski renklerinizle eğlenceli bir sonbahar kış kataloğu yaratabilirsiniz. Kahverengi ve pembe tonlarını karıştırarak gül kurusu rengini, kırmızı ve lila ile patlıcan morunu ve mercan ile kırmızıyı bir araya getirerek fuşya tonlarını elde edebilirsiniz.

Öneri: Katı pudrayı, sürdüğünüz her kat ruj tabakasının üzerine uygulayarak, rengin daha fazla belirginleşmesini sağlayabilir.

Kırmızı rujunuzu canlandırın. İki kat rujunuzun arasına pudra uygulayarak kırmızının tonunu daha iyi vurgulayabilirsiniz. MAC'in makyaj uzmanı Chantel Miller, pudranın, rujun içindeki yağı emerek, sezonun favorisi olan mat ve yoğun bir renk bırakacağını belirtiyor (Maybelline Dream Matte Powder, pudra, 19.90 YTL).

Dudak kenarlarınızı bir kaş kalemi ile çizin. Neutrogena markasının uzman ekibinden Matin, koyu rujunuzun kenarlardan taşmasını önlemek için, ten rengi bir kaş kaleminin uygun olduğunu söylüyor. Matin, ürünün yapışkan formülünün, bulaşmayı önleyecek nitelikte olduğunu da ekliyor. (Sephora, Eyebrow Pencil, kaş kalemi, 11.50 YTL).

Dudaklarınıza hafifçe fondöten sürün. Ten rengi ve modern dudaklar, bu sezonun zengin tonlarını dengeliyor. Bu görünüme sahip olmak için aslında ruja bile gerek yok. Dior'un uluslararası makyaj danışmanı Shane Paish; bir süngeri fondötene batırdıktan sonra dudaklarınıza bastırmanızı ve kuruması için birkaç saniye beklemenizi öneriyor. Daha canlı bir hava kalmak için, bir miktar renksiz dudak parlatıcısını da üzerine uygulamanızda fayda var.

Taze ve pürüzsüz ten

Makyaj altı bazını vücudunuza uygulayın. Dekolte kıyafetler bu sonbahar da moda. O nedenle bacaklar ve kollar yine göz önünde olacak gibi görünüyor. Profesyoneller de, vücutta aydınlık etkiyi yaratmak için makyaj altı baz kullanıyorlar. Miller bazların ışığı yayma özellikleri ile ten rengini eşitlediklerini belirtiyor. O nedenle ilgi çekmesini istediğiniz her bölgeye bu ürünleri uygulayabilirsiniz.

Kiraz renkli dudak parlatıcısı ile cildinizi renklendirin. Shiseido'nun makyaj uzmanı Dick Page, doğal görünümü vurgulamak için, parlak kırmızı dudak parlatıcısını veya balsamı elmacık kemiklerinize uygulamanızı öneriyor. İstediğiniz pembeliği elde edebilmek için kırmızının tonu ile oynayabileceğinizi de ekliyor. (Maybelline, Shinylicious Fruity Gloss in Shine Cherry, dudak parlatıcısı, 10.99 YTL)

Bronzlaştırıcı pudrayı allık niyetine kullanın. Podyum mankenleri gibi keskin hatlı yanaklara sahip olmak için. Bronzlaştırıcı bir pudrayı yanak boşluklarınıza uygulayın. Paish, bu işlemin gölge ve derinlik yaratarak, elmacık kemiklerinizi daha belirgin bir hale getireceğini belirtiyor. Ayrıca yazdan kalma daha koyu renkli pudralardan da faydalanabilirsiniz.

Çarpıcı gözler

Allığınızı maksimum derecede uygulayın.
Krem formüllü bir allığı yarım ay şeklinde kaş altınıza ve elmacık kemiklerinizin üst kısmına sürün. Bu işlem ilgiyi gözlerinize çekerek cildinize hafif bir parıltı kazandıracağını belirtiyor.

Kaş altına dudak parlatıcısı kullanın.
Bu fikir anlamsız gibi görünse de, yumuşak ve pembe simli bir dudak parlatıcısını kaş altına uygulamak, gözleri büyük gösteriyor. Yapışkan formüllü bir parlatıcı kullanırsanız, kirpikleriniz göz kapaklarınıza yapışmaz.

Birbiriyle çelişen far renkleri tercih edin.
Mor gibi parlak ve yoğun bir rengi, göz kapaklarınızın üzerine uygulayın. Ardından yumuşak yeşil bir ton ile gözlerinizin altına çizgi çekin. Uyumlarına hayran olacaksınız.

Kirpiklerinize toz pigment etkisini hissedin.
Kirpik fırçası yardımıyla kirpiklerinize maskara yerine toz pigment uygulayın. Pigmentin içindeki simler, ışığı yansıtıp gözlerinizde hafif bir parlaklık yaratacaktır. Tek kat yeterlidir, fazlası gözünüze kaçabilir ya da göz altlarına düşebilir.

Mevsimsiz Güzellik Sırları

Bazı ipuçları o kadar iyi ki, yılın her anında işe yarayabiliyorlar.

- Kaşları belirginleştirin: Kaşlarınızın şeklini ortaya çıkarmak için maskara kullanın.

- Göz altınızdaki koyu gölgeleri kapatın: Göz altındaki morluklardan kurtulmak için alt göz kapağınızın çizgisine ince bir hat boz kahverengi göz farı sürün. Eğer göz altı kapatıcısı kullanmak istemiyorsanız en iyi yol budur.

- Dudaklarınızı şişirin: Dudaklarınızın ortasına uygulayacağınız sedefli simli bir göz farı uygulayın. Simler ışığı yansıtarak, dudaklarınızın ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

- Işıltınızı kazanın: Cildinizi canlandırmak için, yüzünüze uyguladığınız günlük losyonun içine bir miktar metalik göz farı katmayı deneyebilirsiniz.

HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #42
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Kusur kapatan hileler


Sponsorlu Bağlantılar
Makyaj Yapmanın İncelikleri


Makyaj yaparken kullanılan belli kurallar ve yöntemler vardır. Açık Renkler hatları ön plana çıkartır, koyu renkler geri plana atar.

Açık renk olarak şeffaf pudra, koyu renk olarak pudra veya allık kullanılabilir.

Burun ile dudak arası uzun ise : Bu uzunluğu geri plana alabilmek için burun ile dudak arasını boyamalısınız.

Burun ile dudak arası dar ise : Çok dar olan bu bölgeyi ön plana çıkarmak için açık renklerle boyamalısınız.

Burun Düzeltme Teknikleri

Küçük Burun : En ideal burun şeklidir. Fakat yüzde kaybolacak, dengeyi bozacak kadar küçük ise ve gözler iriyse burunu ön plana çıkarmak gerekir. Bunun için de burun kemiği ve kanatlarını tamamiyle açık renk fondoten ve pudra uygulamalısınız.

Düz ve Kısa Burun : Bu tip burunlarda burnun bitimine ve iki kaşın arasına açık renk fondoten ve pudra sürülür. Bu sayede burun biraz daha uzun görünür.

Uzun Burun : Burnun uzun olan alt uç kısmına koyu renk fondoten ve pudra ile gölge yapılarak uzunluk geri plana alınır.

Burnunuzu uzun buluyorsanız; Kaş başlarınızın burna çok yakın olmamasına dikkat edin. Burun kökü ve ucuna gölgeleme yapın. Alnınızı ve çenenizi çıkık göstererek burnu daha önemsiz kısalıkta olduğunu vurgulayabilirsiniz.

Kemikli Burun : Burundaki kemiğin üzerine koyu renk fondoten ve pudra sürülür. Bu sayede koyu renkle kemikli kısım geri plana alınır.


Büyük Burun : Bu tip burunlarda, koyu renk fondoten ve pudra ile burun şekli yeniden belirlenir. Gözlerden başlayarak, burnun iki yanına inen gölgeler burun kanatlarına dağıtılır. Burun daha ince ve zarif gözükür.

İşte size bir kaç tüyo...
Burnu kısaltmak için uç kısmını gölgeleyin ama allık ile kırmızı fırça vuruşu burnu daha şiş gösterir unutmayın. Burnunuza yaptığınız gölge oyunlarını güneş ışığında kontrol etmeden dışarı çıkmayın, eliniz alışıncaya kadar leke yapabilirsiniz. Makyaj profesyonelliği zamanla olur.
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
13 Kasım 2008       Mesaj #43
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
8 adımda göz makyajı


Makyaj Yapmanın İncelikleri


Uygulayacağınız bir kaç ipucu ile gözlerinizi daha çekici ve etkin kılabilirsiniz. İşte öneriler...

Koyu farlar göz kalemi olarak mükemmeldirler. Eğri bir fırça alın ve suyla ıslatıp koyu renkte bir fara dokundurun, gözleriniz kapalıyken kirpiklerinize mümkün olan en iç noktadan en dış noktaya kadar uygulayın.

Gece makyajı nasıl olur. Size 8 adımda ve hızla uygulayabileceğiniz bir yöntem.

1. Gözleri hazırlamak: Bu adım sadece göz altlarınızda koyu halkalar varsa gereklidir. Gözünüzün altına üç damla kapatıcı uygulayın. İlk olarak cildin en koyu olduğu köşeye, sonra gözbebeğinin altına ve son olarak en dış bölgeye uygulayın. Bir fırça ile kaybolana kadar kapatıcınızı dağıtın.

2. Temel bir gölgelendirici uygulayın: Sonra, kirli beyaz yada krem bir temel gölgelendiriciyi kirpiklerden kaşlara kadar uygulayın. Bu uygulayacağınız renk için bir temel oluşturur.

3. Gölgelendirici uygulayın: 3 farklı tonda gölgelendiriciyi kirpiklerden kaşlara kadar kullanmak çok güzel sonuç verir. Ünlü makyaj sanatçısı Mally Roncal'a göre, bu tonları birbirleriyle bir gökkuşağı gibi karıştırmak mükemmel sonuç vermekte. Göz kapağı boyunca kullanacağınız orta tonlu bir renk ile başlayın. Ortaya kadar daha koyu bir renk ile bunu birleştirin ve kaşlarınıza kadar olan bölgeye daha açık bir renk kullanın. Bütün renkleri birbirleriyle karıştırın.

4. Göz kalemi ile devam edin: Koyu farlar göz kalemi olarak mükemmeldirler. Eğri bir fırça alın ve suyla ıslatıp koyu renkte bir fara dokundurun, gözleriniz kapalıyken kirpiklerinize mümkün olan en iç noktadan en dış noktaya kadar uygulayın. Kalemi gözünüzün altına sürerken, sadece gözün ortasından dışına kadar sürün. Bir fırça ya da parmağınızla dağıtın. Fazla belirgin bir çizgi istemezsiniz. Bu 89'larda kaldı.

5. Parlaklık kazandırın: Altın renginde yada pembe bir parlatıcıyı (beyaz çok parlak olur), gözünüzü en altından en üstüne kadar v şekli vererek uygulayın. Parmaklarınızla yayın. Bu size 'parlak bir bakış' kazandırır.

6. Kaşlarınızı parlatın: Aynı parlatıcıyı kaşlarınızın etrafına hafifçe sürün, kaşlarınızın ortasından dışa doğru yoğunlaştırın. Parmaklarınızla yayın.

7. Kirpiklerinizi kıvırın: Kirpik kıvırıcınızı bir fön makinesi ile birkaç saniye ısıtın. Çok sıcak olmadığından emin olmak için dokunun ve kirpiklerinize uygulayın. Göz kapaklarınızı yakmamak için dikkat edin.

8. Rimel uygulayın: Rimelinizin fırçasını kirpiklerinizin dibine yerleştirin ve yavaş bir şekilde içten dışa doğru hareket ettirin. Alttaki kirpiklerinizi dikkatli bir şekilde temizleyin.


HÜRRİYET
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
1 Aralık 2008       Mesaj #44
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Makyajda bazen öyle hatalar yapılır ki, sonuç sizi güzelleştirmek yerine çirkinleştirir...


Makyaj Yapmanın İncelikleri


Kadınların en büyük güzellik sırrıdır makyaj.Cildinizdeki kusurları kapatır, kendinizi iyi hissettirir. .Fakat bazen öyle hatalar yapılır ki makyaj sizi çirkinleştirir. Bir güzellik adımı daha atmadan makyaj yaparken yapılan hataları gözden geçirin..

Dudak kaleminin koyu renk olması

- Koyu renk bir dudak kalemi ancak koyu renk bir rujla işe yarar. Başka türlü dudağınızın üstüne bir halka çizilmiş gibi durur. Bu hatayı düzeltmek için açık renk bir dudak kalemi ile dudak etrafındaki gölgeleri alın.

Nemlendiriciden hemen sonra makyaja başlamak

- Pudra, fondöten ya da kapatıcıdan hemen once nemlendirici sürdüyseniz makyajınız her yere bulaşır ve renkler birbirine girer. Bu hatanın tekrarlanmaması için nemlendiriciyi sürdükten sonra 10 dakika bekleyin.

Çok açık renk kapatıcı kullanmak

- Kapatıcının amacı yüzünüzde saklanması gereken lekeleri, göz altındaki morlukları yok etmektir. Eğer teninizden çok daha açık renk bir kapatıcı kullanırsanız saklamak istediğiniz bölge daha çok göz önüne çıkar. Bu hatayı düzeltmek için cildinize uyan bir kapatıcı alın; mesela cildinizin bir ton açığı olabilir.

Allığın çok koyu renk olması

- Elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek için koyu renk allık kullanırsanız emin olun istediğinizden çok daha fazla dikkat çeker. Ve koyu renk allık yüzünüzü kirli gibi gösterir. Doğal bir görünüm için çok koyu olmayan bir allık kullanın.

Çok parlak renkler kullanmak

- Koyu pembe ya da turuncu özel bir gün için ideal seçim olabilir fakat günlük yaşantınızda bu renkler sizi hem çok abartılı hem de daha yaşlı gösterir. Bu hatayı düzeltmek için günlük hayatta daha doğal renkleri tercih edin; örneğin kahverengi, bej gibi. Bu tonlar her cilt tipine uyar.


ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
1 Aralık 2008       Mesaj #45
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
FONDÖTEN
Uzmanların belirttiğine göre, fondöten, mutlaka temiz ve nemlendirilmiş cilde, nemli bir süngerle sürülmeli. Sünger her kullanıştan sonra yıkanmalı ve kurutulmalı. Fondöten aydınlık bir yerde sürülmeli, gündüz makyajı gün ışığında, gece makyajı da iyi aydınlatılmış bir yerde yapılmalı. Saç dipleri ile yüzün birleştiği yerde renk farklılığı olmamalı. Fondöten bu bölgelerde küçük dokunuşlarla iyice yayılmalı. Seçilen fondöten ten rengine uygun olmalı ve ince tabaka halinde sürülmeli.

PUDRA
Fondöten üzerine sürülecek pudranın şeffaf olması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, eğer tek başına kullanılacaksa, ten rengine uygun olması ve büyük pudra fırçası ile ince tabaka halinde sürülmesi gerektiğini söylüyorlar.

GÖZ
Uzmanlar, toz farların, kullanımı ve dayanıklılık açısından daha iyi olduğunu belirterek, sık sık temizlenen süngerli çubuk veya yumuşak fırçalarla sürülmesi gerektiğini kaydediyor. Gözlerin renginde far sürmenin her zaman çok iyi netice vermediğini ifade eden uzmanlar, kişinin, yakışacak rengi deneyerek bulması gerektiğini vurguluyor.
Daha büyük gözler için...
Uzmanlar, gözlerini daha büyük göstermek isteyenlere de şu önerilerde bulunuyor:
“Kirpik diplerine siyah veya kahverengi göz kalemi ile ince hat çekmeli, göz ucundan da biraz taşırmalısınız. Alt kirpiklerin diplerine de ince hat çekmeli, ancak bir pamuklu çubukla hattın keskinliğini dağıtmalısınız. Gözleriniz birbirine yakın ise gözün şakak tarafındaki ucunu daha koyu renk bir far ile belirgenleştirmelisiniz. Gözleriniz birbirinden çok ayrık ise göz pınarının üstünü kaşa kadar koyuca ton bir far ile gölgelemelisiniz”.

MASKARA
Siyah veya koyu kahverengi maskara sürerek gözlerin daha büyük ve anlamlı gösterilebileceğini belirten uzmanlar, maskara sürerken başı hafifçe kaldırıp aynaya bu şekilde bakarken boyamanın, göz çevresine bulaştırmamak açısından iyi bir teknik olduğunu söylüyor.

ALLIK
Uzmanlar, allık fırçasının yumuşak ve uzun tüylü olması, sık sık yıkanması gerektiğini de ifade ederek, “Allığın rengi ten rengine uygun olarak pembemsi veya toprak tonlarında olmalıdır. Allık, asla bir leke gibi durmamalı, çok hafif kullanılmalı, fırça bastırılmadan hafifçe değdirilerek sürülmelidir. Gece makyajında kullanılan allık biraz daha koyu olabilir. Ancak çok iyi dağıtılmalıdır. Yuvarlak bir yüzü daha ince göstermek için allığı, elmacık kemiklerinin altından şakaklara doğru ve şakaklara sürmelisiniz. Köşeli bir yüzde, elmacık kemiklerinin üzerine ve çenenin alt - yan sınırına allık sürülürse yüzde daha yumuşak bir ifade sağlanabilir. Yazın yüzünüz güneşten bronzlaştığında her zaman kullandığınızdan daha koyu bir allıkla yüzünüze ışıltı katmalısınız” diyorlar.

DUDAK
Dudak makyajında şeklin çok önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar şunları kaydediyor:
“Dudaklar ince ise fondötenlenen dudakların bitimine kemik rengi bir kalemle ince bir çerçeve çizilir ve parmak uçlarıyla iyice dağıtarak hattın keskinliği azaltılır. Daha sonra dudak kalemi ile çerçeve çizilir ve içi uygun renk ruj ile boyanır. Açık renk rujlar dudağı daha dolgun gösterir. Kalın dudaklar, koyu renkli rujla daha ince gösterilebilir”.
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
11 Aralık 2008       Mesaj #46
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Dikkat çekici göz makyajı


Şaşırtıcı renk bileşimleriyle, taptaze ve son derece seksi bir görünüme kavuşabilirsiniz. İşte dikkat çekici bir gözmakyajının püf noktaları.

Mavi tonlarında bir göz farıyla canlandırılan bakışlarınız, kesinlikle çok dikkat çekici olacaktır. Bu kadar göz alıcı bir gözmakyajı yapmışken, yüz makyajınızı biraz daha doğal tutarak denge kurmayı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Parlak gözlerinize parlak dudaklar çok iyi gidecek.

Rengin merkezi gözleriniz olmalı, göz çizginizi geçtikten sonra, farı daha az sürüp, rengi yavaşça silikleştirin. Bakışlarınızı daha çok belirginleştirmek için, göz çevrenizi yeşil yumuşak bir kalemle çizin.


Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:31
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
23 Aralık 2008       Mesaj #47
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Ten rengi dudak parlatıcısı


1/4 tatlı kaşığı aloe vera losyonu
1/4 tatlı kaşığı fondöten
1 yemek kaşığı vazelin

Malzemeleri karıştırarak uygun bir şişeye boşaltın. İsterseniz aloe vera losyonunu kullanmayabilirsiniz.


Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:31
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #48
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Gözlerinizi Bakım İle Renklendirin



Eskiden fazla makyaj yapmanın, özellikle de fazla maskara sürmenin kirpikleri döktüğü söylenirdi. Oysa şimdiki maskaraların çoğunun formüllerinde E vitamini gibi besleyici ve canlandırıcı maddeler bulunuyor. Bu maskaralar kirpikleri dökmek yerine onları besleyerek, güçlendiriyorlar. Göz makyajınızı bu tür ürünlerden seçerek, daha sağlıklı kirpiklere ve sağlam bir göz çevresi derisine sahip olmak sizin elinizde!


Korres gri tekli far, içerisindeki besleyici vitaminler ile göz kapaklarınıza zarar vermeden onları renklendirerek derin bakışlara sahip olmanızı sağlayan mükemmel bir ürün. Çeşit çeşit renkleri bulunan farların fiyatı ise 31 TL.


Diyelim ki öyle ağır ağır maskaraya bulanmış kirpiklerinizden sıkıldınız ve zavallı kirpikleriniz ağır makyajdan bitap düştüler. Hiç üzülmeyin! Çünkü FlorMar'ın ürettiği Selection Transparent maskara onları hem besliyor hem de kıvırarak doğal bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Ürünün fiyatı ise 9 TL.


Nivea Double Black Designer Maskara'nın farklı formülasyona ve fırça yapısına sahip iki ayrı ucuyla gözlerde istenilen etki yaratılabilir. Bir tarafı kirpikleri tek tek ayırıp, uzunluk sağlarken, diğer tarafı kirpiklere hacim katar. Maksimum etki ve göz alıcı kirpikler için, iki taraf bir arada kullanılabilir. Ürünün fiyatı 23 TL.

Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:32
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #49
nünü - avatarı
Ziyaretçi
En Yeni Kozmetiklerde Toz Pembe Günler



Kim demiş kozmetikler sadece güzelleşmek içindir diye? Onlar pek çok kadın için moralin de anahtarı. Hoş kokulu bir duş jeli, altın rengi ambalajında şeker gibi bir pudra ve şişesi mücevherleri andıran o parfümler bizleri bizden alır çoğu zaman. Çoğumuz için bu ürünleri satın almak bir yana onlara dokunmak bile kendimizi iyi hissettirmez mi? Öyleyse ne duruyorsunuz? Sizler için seçtiğimiz harika ürünlere bir göz atın!


Nivea'nın şeker pembesi rengindeki bu harika maskarasına bayılacaksınız. Nanodefinition Volume Waterproof maskara sadece harika ambalajı ile değil, kirpiklerinize verdiği mükemmel hacimle de sizleri baştan çıkaracak! Ürünün fiyatı ise 25 TL.


Oriflame White Chocolate el ve tırnak kremi, beyaz çikolatanın verdiği o eşsiz lezzetli kokusu ile herkesi büyüleyecek. Harika kokusu ile ellerinizin misler gibi kokmasını sağlarken aynı zamanda tırnaklarınıza da bakım yapan el kreminin fiyatı ise 5 TL.


Kaşmirin ipeksi yumuşaklığını teninizde hissetmek istiyorsanız Palmolive Pure Cashmere duş jelini mutlaka denemelisiniz! Cilde harika bir pürüzsüzlük ve yumuşaklık veren ve teninizi saten kadar kaygan yapan bu harika üründen vazgeçemeyeceksiniz. Ürünün fiyatı ise 5 TL.

Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:32
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #50
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Hiç Makyaj Yapmadan Çekici Olun



Kadın dediğin şöyle olur böyle olur diye atıp tutan erkekler her gün bizlere yeni bir özellik daha ekliyor. Bir gün hiç makyaj yapmıyoruz diye azar işitirken, öbür gün nedir bu badana boya suratında diye dalga konusu oluyoruz. Kesinlikle tek bir doğru var ki bazı erkekleri memnun etmek neredeyse imkânsız. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın sevgili bayanlar, onlar gene de bir kulp takacaktır görünüşünüze. Fakat hiç makyajdan hoşlanmayan bir sevgiliniz var ise ve artık onun yanında soluk benizli bir hayalet gibi gezmekten sıkıldıysanız size en eski ve en güzel makyaj ürününü hatırlatmak istiyoruz: "Ruj". Ağır göz makyajlarının aksine bin bir çeşit renkteki rujlar, hiç makyaj yapmasanız dahi sizlere ayrı bir çekicilik katmak için yaratılmış harika kozmetik ürünleri. Maskara dahi kullanmadan sadece güzel ve gösterişli bir ruj sürerseniz bütün gözler bir anda çekici dudaklarınıza çevrilir. Siz de hiç boya gibi yüzünüzü fondöten ile kaplamadan hoş ve çekici görünebilirsiniz.


Estee Lauder'in ürettiği Signature ruj serisindeki renkler bir harika. Basitleştirilmiş mimariye dayanan patentli formülüyle göz dolduran lipstickler, rahat kullanılan yapısıyla saatlerce nem veriyor. İçeriğine eklenen yeni elementlerle dudaklarda çok daha uzun süre kalıcı olan ruj serisi, kremsi yapısıyla da dikkat çekiyor. Dudaklara klasik renk tonlarını ışıltılı bir görünüm ile sunan ruj, sofistike incir ve vanilya parfümü içeriyor. Harika kokan çekici dudaklara sahip olmanın fiyatı ise 42 TL.


Shiseido Shimmering Lip Stick, dudaklarda elmas ışıltısını adeta saçıyor. Eriyen yumuşaklıkta dudaklara yayılan bakım etkili bir ruj serisi olan Shiseido'nun Shimmering serisi dudakta uzun süre kalıyor ve bulaşmıyor. Dudaklarınıza bakım yaparken, kılcal kan dolaşımını destekleyerek doğal dudak rengini düzeltiyor. En farklı özelliği ise rujların dış yüzeyini incimsi bir tabaka kaplıyor. Işıltılı dudaklara sahip olmak istiyorsanız almanız gereken bu ürünün fiyatı 50 TL.


Bir kahkaha kadar hafif ve eğlenceli olan Clarıns Souffle de Rouge serisi, dudaklarınızda pırıldayan doğal bir renk bırakıyor. Souffle de Rouge, dudaklarınızda kolayca eriyen kremimsi bir dokunun okşayışı ile dudaklarınız hoşluk ve konforla buluşurken aynı zamanda gerçek bir güzellik bakımı da yaşıyorlar. Meyveli notalardaki hoş parfüm içeriği, tadındaki hafif şekerli yapısı ile sizi şaşırtan hoş sürprizi ile dudak ısırtan ve iştah kabartan bir ruj olan ürünün fiyatı ise 39 TL.

Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:32

Benzer Konular

28 Ekim 2012 / DrAm3vLH Bilgisayar
29 Aralık 2011 / Misafir Soru-Cevap
12 Ocak 2013 / Chelsea_Eny Cevaplanmış
15 Ocak 2012 / Misafir Cevaplanmış
19 Mart 2008 / Gabriella Taslak Konular