Arama

Patates Kabuğu Kızartması Tarifi

Güncelleme: 2 Ağustos 2009 Gösterim: 2.586 Cevap: 0
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #1
nünü - avatarı
Ziyaretçi
PATATES KABUĞU KIZARTMASI

patkabkiz

Sponsorlu Bağlantılar

MALZEMESİ
  • 20 adet Patates
  • Tuz
  • 1 çorba kaşığı Karabiber
  • 100 gr. Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
  • 4 çorba kaşığı Biberiye
  • Sıvıyağ
HAZIRLANIŞI

Patatesleri iyice yıkayın. Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin.
Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin. Sıvıyağ ile derin yağda kızartın.
Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın. Bir tepsiye dizin.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün.
Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın.



Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Lavie Taslak Konular
21 Ekim 2013 / _VICTORY_ Taslak Konular
19 Temmuz 2012 / büşra_sarah Taslak Konular
2 Haziran 2010 / Breath Taslak Konular
4 Temmuz 2013 / _VICTORY_ Taslak Konular