Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 33

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 176.166 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #321
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben 2009 mezunuyum ve busene sınava gırmeden tercih yapabılırmıyım bilgisi olan varmı her kafadan bır ses cıkıyor bırı var dıyor dıgerı yok dıyor tercıh yapabılırmıyım bu sene mezun oldugum sene yaptım ama bır yer gelmedı 2009 mezunuyum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #322
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek liselerinde 2 senelik geçiş hakkı kalktımı bilgi alabilirmiyim lütfennn
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #323
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun lütfen açık öğretimden bitiriyorum liseyi son senem ama ne yapacağımı bilmiyorum üniye sınawsız geçiş warmı düz lisede okuyorum ama cwp bekliyorum tşk ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2011       Mesaj #324
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben şuan meslek lisesi son sınıfa gidiyorum. acaba yüksek okula dikey geçiş varmı yok mu bunu ögrenmek istiyorum lütfen beni aydın latın tamammı...Msn Happy))
meraklı - avatarı
meraklı
Ziyaretçi
21 Temmuz 2011       Mesaj #325
meraklı - avatarı
Ziyaretçi
benim aklım çok karışık. napacaqımı bilmiyorum bu yıl lise son sınıfa qeçtim ygs lys ye felan qirmek istemiyorum. sınavsız 2 yıllıqa qeçme hakkımız olduqnu sanıyodum ama bu hakkımızın artık olmadıqnı duydum bana bilgi verir misiniz ?? ..
Misafir365 - avatarı
Misafir365
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #326
Misafir365 - avatarı
Ziyaretçi
iyi çalışmalar lütfen ya ben 2011 de sınavsız ösym ye giriş ne zaman başlıyor bunu öğrenmek istiyorum acaba nereye müracat edeeğiz ben istanbulda oturuyorum ama eski mezunlardanım lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
ya ben aradım internette ama anlayamadım ya
seaberk - avatarı
seaberk
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #327
seaberk - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi mezunlarının alanları ile ilgili meslek yüksek okullarına(2 yıllık) sınavsız geçiş hakkı sürmektedir,bu arkadaşların meslek yüksekokullarına(4 yıllık) girişi ise ygs(1. basamak sınavı) yoluyladır ve alanlarıyla ilgili bölüm tercih etmeleri durumunda ek puan avantajına sahiptirler.
düz lise mezunlarının sınavsız geçiş hakkı yoktur üniversite için (açık öğretim dahil) mutlaka ygs ye girmek zorundadırlar.
ister sınavsız, ister sınav yoluyla üniversiteye giriş için mutlaka ösym ye başvuru yapılmalıdır başvuru tarihi ocak ayının ilk haftasıdır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #328
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2011       Mesaj #329
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011 de kaktımı geciş hakkı???
sevgi özkul - avatarı
sevgi özkul
Ziyaretçi
11 Aralık 2011       Mesaj #330
sevgi özkul - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 12. sınıftayım aklıma takılan birşey var ygs sınavına girdiğimizde sınavsız geçiş hakkımız ölüyomu? lütven bana ygs sınavı hakkında bilgi verirmisiniz çünkü hiç bir bilgim yok şimdiden çok teşekkür ederim...