Arama

Crystal Admiral Resort Suites Side - Antalya

Güncelleme: 3 Aralık 2009 Gösterim: 8.281 Cevap: 0
Alvarez Ocean - avatarı
Alvarez Ocean
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #1
Alvarez Ocean - avatarı
Ziyaretçi
Crystal Admiral Resort Suites Side

Sponsorlu Bağlantılar


2vi422p

Oda Özellikleri :

zemin halı, kartlı kilit sistemi, merkezi klima, uydu TV ve müzik yayını, mini bar, emniyet kasası, direkt telefon, yangın ihbar ve söndürme sistemi mevcut olup banyolarda telefon, fön ve küvet ( De luxe, Senior ve Royal suitelerde jakuzili küvet )


30ll82g

Oda ve Yatak :

Standart odalar: 517 adettir, 350 Standart oda (Twin bed), 161 Standart oda (French bed + Twin bed) ve 6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel oda ve sigara içilmeyen oda.

Yeme - İçme :

1 teraslı büyük ana restoran, 4 alakart restoran ( rezervasyonla hizmet veren Türk, İtalyan, Meksika mutfakları ve deniz ürünleri spesiyalitelerinin sunulduğu 4 adet alakart restoran ) (ücretli - kişi başı 5-€ karşılığı YTL), 7 Bar (mevsime göre), 1 Türk Kahvesi, 1 Pastane, 1 diskotek ve 1 Şarap evi ,Lobby bar, Irish bar, Veranda Bar, Şarap evi , Vitamin Bar, Cafe Turca, Plaj bar ve Lagoon barlar

Toplantı Seminer :

En son teknolojiye uyumlu teknik ekipman ve modern alt yapısı ile her türlü talebe cevap verebilecek 2500 kişilik üçe bölünebilir kongre ve balo salonu, ayrıca 120 kişilik 5 adet toplantı salonu, oldukça geniş fuayesi ve lobisi bulunmaktadır. Teknik Ekipmanlar : Sahne projektörü, Ekran, Beyaz Tahta, Slayt projektörü, Tepegöz, Barkovizyon, Ses sistemi, Mikrofon, Video oynatıcısı, DVD oynatıcı, Televizyon, Fax makinesi, Havalandırma, Işık sistemi, VCD oynatıcı, Eş zamanlı tercüme sistemi, ADSL port sistemi, lazer gösterimi

33dkylu

Aktivite ve Rekreasyon :
Havuzlar ve plajda şezlong, minder ve gölgelik kullanımı ücretsizdir, plaj havluları için girişte havlu kartı verilmektedir. Çocuklarımız için (4–12 yaş) gölgelikli özel çocuk havuzu , çocuk klubü, çocuk oyun parkı, gençler için oyun alanları

Deniz & Plaj :
ince kumlu özel plajı, plaj genel ancak dışarıdan otel harici misafirler alınmıyor,Otel ile deniz arasından yol geçmektedir.Deniz birden derinleşmektedir.Şezlong ve şemsiye ücretsizdir.Plaja belirli saatlerde yiyecek-içecek servisi vardır.

Spor :

Motorsuz su sporları: Deniz bisikleti ve kano, (sertifika ile kullanmak kaydıyla) sörf, Motorlu su sporları: Su kayağı, jet ski, parasailing, banana, ringo v.b ücret karşılığında konuklarımızın hizmetine sunulur. Plaj voleybolu, masa tenisi, voleybol, basketbol ve tenis kortu (çok amaçlı) rezervasyonlu ve ücretsiz olup, gece ışıklandırması ücretlidir.

Ücretli Aktiviteler :

Su kayağı, jet ski, parasailing, banana, ringo v.b ücret karşılığında konuklarımızın hizmetine sunulur. Irish Bar, Şarap evi, SPA sağlık ve güzellik merkezi, spa havuzu, masaj ve kese, doktor, kuaför, bowling, bilardo, play station, langırt v.s. oyun makinelerinin bulunduğu eğlence merkezi, İnternet Cafe çamaşır ve kuru temizleme servisi, alış veriş merkezi.

Ücretsiz Aktiviteler :

Türk hamamı, 2 adet sauna, buhar odası, jakuzi, fitness salonu, şok duşlar, (rezervasyonlu)

OTEL


Side/ Kızılot Manavgat / ANTALYA

Tel : + 90 242 766 48 00
Fax : + 90 242 766 45 76

MERKEZ OFİS

Galeri Kristal, Havaalanı yolu, Serik Cad.
No:371, 07230, Antalya/TÜRKİYE

Tel : +90 242 340 60 50 (Pbx)
Fax : +90 242 340 53 36

http://www.crystalhotels.com.tr
images



Benzer Konular

2 Ekim 2010 / Daisy-BT Mimarlık
11 Ekim 2012 / The_RepLaCeMeNT Türkiye Coğrafyası