Arama

2009 Makyaj Modelleri - Sayfa 3

Güncelleme: 4 Ocak 2016 Gösterim: 165.846 Cevap: 38
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #21
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Doğru Göz Makyajı ile Çarpıcı Bakışlar

Sponsorlu Bağlantılar

Gözlerde maksimum etki yaratmak için renklerle oynayabilirsiniz.

edatanrikulu 410X6147



Yuvarlak bir fırça ile kirpik çizginizden itibaren göz kapağı boyunca farı uygulayın ve ışık etkisi yaratmak için farınızı hafifçe alt kirpiklerin çizgisine de sürün. Doğal bir görünüm için yumuşak renkleri, hareketli bir görünüm için ise daha çarpıcı tonları seçin. Modern bir görünüm için, göz farını sadece göz kapağı yerine tüm göz çevresine sürün.

4'lü far ile gözlerinizi renklendirin
Gözlerde maksimum etki yaratmak için renklerle oynayabilirsiniz. Derinlik, belirginlik, hüzün, canlılık.. Yaratacağınız etkinin sınırı yok. Keskin çizgileri önlemek için her zaman rengi yumuşatmaya özen gösterin. Baz olarak yuvarlak bir fırça ile orta açık bir tonu tüm göz kapağına uygulayın. Gözü belirginleştirmek için göz kapağının dıştan yarısına orta koyulukta bir tonu uygulayın. Kaşın altına en açık tonu uygulayarak aydınlık bir görünüm verin ve göz kapağını iç köşesine doğru sünger ucuyla dağıtın. Son olarak göz kapağının dış yarısına ve alt kirpiklerin dıştan ortasına en koyu tonu uygulayın.

Çizgilerle belirginleştirin
İster kalem veya likit, ister esnek veya açılıp kapanabilen, ister göz altına, ister göz üstüne.. Düzgün uygulanmış bir eyeliner ile daha dengeli bir yüz görünümüne kavuşabilirsiniz.

Uzun ve dolgun kirpikler
Çantanızda mutlaka maskara bulundurun. Kıvrımlı veya belirgin, uzun veya hacimli, ihtiyacınız nasıl kirpikler olursa olsun sadece bir dakikada dilediğiniz görünüme sahip olabilir ve gözlerinize hayat verebilirsiniz. Kirpiklerinizin diplerine uygulayacağınız maskara ile kirpik uçlarınızın daha kalın görünmesini sağlayabilirsiniz.




karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #22
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Kirpikte son moda iki renk

Sponsorlu Bağlantılar
Daha belirgin ve uzun kirpiklere sahip olmak isteyen kadınların yardımına maskara yetişiyor. Kozmetik markalarının her yıl yenisini geliştirdikleri maskaraların içeriğinde, gözde alerji yaratmamak için bitkisel maddeler bulunuyor. Her yıl başka bir kirpik modası ortaya çıkıyor. Bu yıl renk renk kirpikler revaçta.

Makyaj uzmanları, yeşil gözlere mor ya da mürdüm, mavi gözlere gri ya da yeşil maskarayı tavsiye ediyor. Kahverengi ve siyah gözlüler ise, eğer tenleri koyuysa koyu ve bronz tonları, eğer tenleri açık renkse her türlü rengi kullanabiliyor. Son modaya göre, tek renk de yetmiyor. Kirpikler önce siyah veya kahverengi gibi koyu bir renge boyanıyor, sonra uçlarına yeşil, mavi, bronz ve pembe tonlarda bir maskara sürülüyor.

GÖZYAŞINA DAYANIKLI

Nivea’nın Beaute Extreme Resist adlı maskarası, suya, gözyaşına ve tere dayanıklı. Akmıyor ve bulaşmıyor. Siyah, kahverengi ve mürdüm renk seçenekleri var. Fiyatı 23.50 YTL.

Nivea’nın Double Black Designer adlı maskarası ise iki uçlu. Bir tarafı kirpikleri tek tek ayırıp, uzunluk sağlarken, diğer tarafı kirpiklere hacim katıyor. Fiyatı 15 YTL.

Maybelline’nin yeni maskarası Volume Express Lift Up’ın kıvrık fırçası, her kirpiğe şekline göre hacim veriyor. Uygulamadan sonra kalıntı ve topak olmuyor. Etkisi 24 saat sürüyor. Maybelline’de yeşil, siyah, açık mavi, koyu mavi, lacivert renkli maskaralar bulunuyor. Fiyatı 12.99 YTL.

KİRPİK UCU MASKARASI

Düzensiz, kısa ve düz kirpiklere sahip olanlar için, Lancome’un Virtuose maskara serisi ideal. Özel fırçasıyla kirpiklere kıvrımlı bir görüntü kazandırılıyor. Virtuose Serisi’ndeki Black Carat, yoğun ve abartılı bir makyaj düşünülerek hazırlanmış.

Lancome’un Hypnose adında bir başka serisi daha var. Klasik bir maskara kullanıldıktan sonra, Hypnose uygulandığında kirpik uçlarında ışıltılı bir görünüm yaratıyor. Bu iki seride kirpik uçlarına ışıltı vermek için en çok bronz ve altın renkleri tercih ediliyor. Mürdüm rengi, yeşil, gri en çok mavi gözlerde kullanılıyor. Fiyatlar 72-79 YTL arasında.

KİRPİK BESLEYİCİ

Oriflame’in Beauty Lash Extreme adlı maskarasının bir iddiası var: İçeriğiyle kirpikleri onarıyor ve koruyor. Bu maskara akasya sakızı, balmumu harmanı ve provitamin B5 içeriyor.

Yine Oriflam’in Wonder Lash adlı maskarasında ise biotin, keravis ve vitamin B5 lipozomları bulunuyor. Wonder Lash’ın en çok mor, Lash Extreme’in mavi tonu tercih ediliyor. Wonderlash 9.90, Lash Extreme 8.90 YTL. Oriflame’in ayrıca Şeffaf Kirpik Besleyici adlı bir ürünü daha var, fiyatı 7.90 YTL.

Kirpiğe göre maskara seçimi

Makyaj uzmanı Nur Toktay şu tavsiyelerde bulunuyor: "Kirpikleriniz kısa ve seyrekse endişe etmenize gerek yok. Çünkü günümüzde maskaralar, bu eksikliği kapatıyor. Önemli olan kirpik tipinize uygun bir maskara tipi seçmek. Kısa kirpikler, uzun gösteren maskaralarla daha uzun görünürken, ince ve seyrek kirpikler dolgunlaştırıcı maskaralarla daha hacimli olur. Düz kirpikler için, kıvıran ve kalkık görünüm veren maskaralar tercih edilmeli. Karışık kirpikler için şekillendirici, sert taraklı, kısa fırçası olan maskaralar ya da tek tek ayıran maskaralar kullanılmalı."

ILIK SUYLA TEMİZLENİYOR

Clinique’in en son çıkan maskarası Lash Power, tek kat sürülerek doğal bir bakış sağlıyor. Maskaranın streç dokusu kirpikleri kolayca şekillendiriyor. Marka, özel bir makyaj temizleyicisi kullanmadan sadece ılık suyla temizleneceğini belirtiyor. Fiyatı 39 YTL.

Sephora’nın Vida Loca adlı maskarası çivit mavisi rengiyle kirpiklere ıslak görünüm kazandıyor. Fiyatı 29.50 YTL.

MAC Loud Lash Maskara, çabuk kuruyor. Yumuşak ve kremsi. Antistatik fırçasıyla kirpikler kökten uca tek tek boyuyor. Ayrıca kuruyan kirpikleri yumuşatıyor. Fiyatı 28 YTL.

İKİ UÇLU MASKARA

Max Factor’un yeni maskarası Masterpiece Beyond Length, iki uçlu. Bir tarafında bildiğimiz siyah veya kahverengi klasik boya var, öbür ucunda da pembe, bronz, gümüş gibi boyalar var. Çift kombinasyonlu bu maskaraların çeşitleri şöyle: Blazing Black (siyah/pembe), Tanned Black (siyah/bronz), Moonlit Black (siyah/gümüş) ve Burnished Brown (kahverengi/bronz). Her birinin fiyatı 32.90 YTL.

Nem ve ter yazın maskaranın dayanıklılığı azaltıyor. Maxfactor bu nedenle suya dayanıklı yeni bir maskara üretti. Masterpiece Waterproof, 27.90 YTL.

Dikkat edilmesi gerekenler

Maskaraların ömrü 3-5 ay. Kullanım tarihi geçince kullanmayın.

Çok koyu maskara sürmeyin, kirpikleriniz taşıyamayacağı için çirkin kırılmasına neden olabilir.

Maskarayı, üst kirpiklerde, diplerden yukarıya doğru zigzag hareketleriyle uygulamak gerekiyor. Alt kirpiklerde ise, dipten aşağıya doğru sürülmeli. Özellikle gözleri küçük olanların alt kirpiklere maskara sürmesi gözlerin daha büyük görünmesini sağlıyor.

Alt kirpiklere üst kirpiklerden daha az maskara uygulanmalı.

Fırçayı çıkarırken asla pompalama hareketi yapılmamalı. Bu ürünün daha çabuk kurumasına neden oluyor.

Maskaranın kapağı mutlaka kapalı durmalı.

Kaynak: Hürriyet

HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #23
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
Bu kışın makyaj modasına baktığımızda, sezon kıyafetlerinde gözümüze çarpan kadınsı çizgileri tamamlayan akımlara rastlıyoruz. Likit eyelinerlar, kalın kaşlar ve belirgin dudaklar ise en çok dikkat çeken ayrıntılar arasında. Bu kış tüm kadınlar, adeta eski Hollywood yıldızlarının birer kopyası olacağa benziyor. Dramatik, çarpıcı ve ışıltılı…

Kedi Gözler

Bu kış makyajda, gözler oldukça ön plana çıkıyor. Koyu renk farlarla çerçevelenmiş gözler, kalın eyelinerlar ve uzun takma kirpiklerle tamamlanıyor. Siyah, mürdüm, füme ve mavi ise göz makyajında en çok kullanılan renkler arasında.

Belirgin Dudaklar

Bu sezonun bir diğer önemli makyaj trendi de şüphesiz belirgin ve canlı dudaklar .Kimi zaman kırmızıyla bir film karesinden fırlamış gibi romantik, kimi zamansa neon pembeyle çılgın ve uçuk. Ama daima parlak, göz alıcı ve feminen…

Kalın Kaşlar

Bu kış makyaj modasındaki Hollywood akımı, en çok kaşlarda kendini hissettiriyor. Kalın, belirgin ve uca doğru sivrilen kaşlarla hepimiz adeta birer Audrey Hepburn oluyoruz. Üstelik bunun için kaşlarınızı uzatmanıza da gerek yok. Kaliteli bir kaş kalemi ya da far işinizi görecektir.
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #24
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Pırıltılı gözler

charlize theron 1024x768 1150

Hollywood’un en gösterişli oyuncularından Charlize Theron’un uyguladığı bu makyaj trendi, sezonun en ilgi çekici detayı.

Özellikle altın tonları çok daha gözde. Üstelik bu taze trendi sadece gece dışarı çıkarken değil, gündüz işe giderken bile uygulayabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken, gözkapağınıza farı dengeli dağıtmak.

Eğer iri gözlere sahiseniz, pırıltılı farınızı bütün gözkapağınıza değil, sadece göz kuyruğunuza sürün. Hatta biraz hile yapıp, farı siyah kalemle karışıtırın. Böylece çok daha çekik ve etkili bakışlara sahip olursunuz.

Gözleriniz küçükse, siz de Charlize Theron gibi farı bütün göz çevrenize dağıtabilirsiniz. Üzerine çok ince, belli belirsiz siyah kalem uygulayın ve iyice dağıtın. Böylece buğulu ve daha büyük gözlere sahip olacaksınız.

Pırıltılı far uygularken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da ruj... Eğer amacınız Kelly Osbourne’a benzemek değilse, asla çok belirgin ve mat ruj kullanmayın. Renksiz veya pastel tonlarındaki rujlarla çok daha çekici görüneceğinizden emin olabilirsiniz.

Kaynak: Mahmure / Naz Su

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #25
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bakışlarda Kedi Kuyruğu Modası


Makyaj trendlerinin her geçen gün değiştiğini varsayarsak hiç şüphesiz hiç değişmeyen makyaj hilesi gözlere kalem oyunlarıyla yapılan kedi kuyruğu makyajıdır. Amy Winehouse'un öncülük ettiği kalın göz kalemi trendini bu yıl çok sık göreceğiz. Sezonun trendine uygun bu cazibeli bakışları yakalamak için tek yapmanız gereken; iyi bir göz kalemi ve eyeliner ile gözleriniz üzerinde biraz sanat yapmak! Sanatsal deyipte gözlerinizi koyu siyahlar ile bürüyün demiyoruz!Sadece uzuncana bir iki çizgi bakışlarınızın olduğundan daha anlamlı görünmesine neden olacak!Gözlerinizin üzerinde topak topak kalem isi görmekten hoşlanmayanlardansanız, incecik ve dümdüz hatları daha çok beğeniyorsanız sizin için önerimiz renkli eyeliner denemeniz.

Esteé Lauder'in Double Wear Smudge Bronz renkteki eyeliner, gözlerinize siyah ve kasvetli bir havadan çok ışıltı katabilir. Ürün fiyatı 50 YTL olan bu eyeliner'ı kullanırken dikkat etmeniz gereken ipucu ise ışıl ışıl badem gözlere sahip olmak için kuyruğunu yukarı doğru uzatmanız.

60'ların zarif kalem oyunlarının aksine iddalı,kalın ve kuzgun gibi gözlere sahip olmak için cesur olmak gerekiyor. Derin bakışlara sahip olmanın yolu ise jel kıvamındaki eyeliner'lardan geçiyor. Makyaj uzmanları bakışlara belirli bir derinlik kazandırmak için jel eyeliner'ı gözlere ucu keskin bir fırça ile uygulamayı tavsiye ediyorlar. Clinique'in ürettiği krem kıvamındaki eylinerı 48 YTL vererek edinebilir ve özel fırçası ile bakışlarınızı daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Dilerseniz parmak uçlarınızlada uygulayarak buğulu bakışlara sahip olabilirsiniz.
Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:38
HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #26
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
Soğuklara merhaba dediğimiz şu günlerde sizlere 2008 kışının makyaj trendlerinden biraz bahsetmek istedik.
Bu kışın makyaj modasına baktığımızda, sezon kıyafetlerinde gözümüze çarpan kadınsı çizgileri tamamlayan akımlara rastlıyoruz. Likit eyelinerlar, kalın kaşlar ve belirgin dudaklar ise en çok dikkat çeken ayrıntılar arasında. Bu kış tüm kadınlar, adeta eski Hollywood yıldızlarının birer kopyası olacağa benziyor. Dramatik, çarpıcı ve ışıltılı…

Kedi Gözler

Az önce bahsettiğimiz gibi bu kış makyajda, gözler oldukça ön plana çıkıyor. Koyu renk farlarla çerçevelenmiş gözler, kalın eyelinerlar ve uzun takma kirpiklerle tamamlanıyor. Siyah, mürdüm, füme ve mavi ise göz makyajında en çok kullanılan renkler arasında.

Belirgin Dudaklar

Bu sezonun bir diğer önemli makyaj trendi de şüphesiz belirgin ve canlı dudaklar .Kimi zaman kırmızıyla bir film karesinden fırlamış gibi romantik, kimi zamansa neon pembeyle çılgın ve uçuk. Ama daima parlak, göz alıcı ve feminen…

Kalın Kaşlar

Bu kış makyaj modasındaki Hollywood akımı, en çok kaşlarda kendini hissettiriyor. Kalın, belirgin ve uca doğru sivrilen kaşlarla hepimiz adeta birer Audrey Hepburn oluyoruz. Üstelik bunun için kaşlarınızı uzatmanıza da gerek yok. Kaliteli bir kaş kalemi ya da far işinizi görecektir

Likit Eye Liner

Bu kışın en önemli makyaj modasından biri de likit eyelinerlar ve onlarla göz kapaklarını kuyruklu bir şekilde boyamak. Bu makyaj tarzında dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı ise makyajın son derece sadece olup dikkatin tamamen göz kısmına çekilmesi.

Işıltılı Gözler ve Yanaklar

Geçen yaz da moda olan ışıltılı makyaj bu kış makyajında da yine hakimiyetini hissettiriyor. Özellikle gözler ve yanaklarda kullanılan dore tonlar, birer yıldız gibi parıldamanızı sağlayacak..
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
27 Ekim 2008       Mesaj #27
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Sonbaharın Renkleri Yüzünüze Yansıyacak


Sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bu günlerde, bu sezonun makyaj renklerini sizler için araştırdık. Her sene değişen renklerle birlikte kabaran makyaj çantalarımız bildik bir renge ev sahipliği yapıyor. Bu sezon, genelde arka plana aydınlatıcı olarak kullandığımız ürünler ön plana çıkıyorlar. Parlak şeftaliler, pembe ve fildişi tonları geleneksel yazdan kalma bronz tonlarının yerini alarak cildinize hafif ve kendiliğinden sağlıkla ışıldayan bir görünüm kazandırıyorlar. Bu sezonun bilindik trendlerinden dantel modasının devamı olarak görülen pastel tondaki yumuşak makyajlar açık renk saça sahip olan bayanların soluk görüntüleri için de oldukça ideal.

Kışın kuruyan cildimiz bir de üzerine allık sürünce bazen oldukça korkunç bir hale gelebiliyor. Peki ya eşit dağılmamış allığımızın korkunç ve badana etkisi veren görünümüne ne demeli? İşte böle kazalara sebebiyet vermemek için kremsi bir yapıya sahip olan Clinique Pink Love allık, kuru cildimizin üzerinde toplanmış boya birikintisinden ziyade ipeksi ve kadifemsi bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Fiyatı 59 YTL olan allığı tüm parfümerilerden rahatça bulmak mümkün.

"Aranızdan biri yüzümdeki ışıltı hemen sönüyor ve gün sonuna doğru inanılmaz çökmüş görünüyorum!" mu dedi? Shiseido'nun Accentuating allığı sonbahar renklerini tüm gün ışıltı ile yüzlerine yansıtmak için oldukça ideal. 81 YTL vererek alabileceğiniz bu allık ile yüzünüzdeki aydınlığı tüm gün boyunca sürdürebilirsiniz. İçerisindeki E vitamini ile yüzünüzü soğuk havalarda koruyacak allığın rengi ise bir harika!
Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:38
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #28
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Sonbaharın makyaj trendleri

2009 Makyaj Modelleri

Herşeyin olduğu gibi makyajın da her sezon değişen moda renkleri var.

Işıltılı cilt
Parlak şeftaliler, pembe ve fildişi tonları geleneksel bronz tenlerin yerini alarak cildinize hafif ve ışıldayan görünüm kazanmanızı sağlayacak.

Mavi far
Tatlı ve kışkırtıcı mavilerle gece veya gündüz farklı görünümler elde edebilirsiniz.

Altın far
Gözlerinize uyguladığınız altın far bakışlarınızdaki ışıltıyı ön plana çıkarıyor. Toz ve krem farı karıştırarak göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz. Krem far kaygan ve ıslak bir görüntü vererek daha dikkat çekici bakışlara sahip olmanızı sağlar. Kirpiklere bol siyah maskara ve altın ışıltılı bir ruj ile makyajı tamamlayabilirsiniz.

Kahve dudaklar
Nostaljik kahveler acı, koyu ya da sütlü makyajınıza farklılık veriyor. Dudak kalemi kullanacaksanız çok sert bir ifade olmaması için dudak kaleminizi mutlaka rujla aynı renk seçin. Dudaklarınıza uyguladığınız tonun bir açık renginiz gözlerinize uygulayarak bütünlük sağlayabilrisiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #29
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Koyu Renk Oje Trendi


Koyu renk oje trendi her yanımızı sarmış durumda ve siz farkında değilsiniz, öyle mi? Tırnaklarınızda hep açık ve doğal renkleri görmeye alıştıysanız artık biraz cesur davranıp koyu renkleri denemenin tam zamanı! Bu sonbahar bordolar, koyu kırmızılar ve kahve tonlarınıza makyaj masanızda yer açın. Peki ya bu cesur renkleri ellerinizde dolaştırmadan önce nelere dikkat etmelisiniz? Öncelikle koyu renk ojelerin kısa, oval veya kare tırnaklarda çok daha seksi durduğuna dikkatinizi çekmeliyiz.

Eğer çok uzun tırnaklarınız varsa bordo bir oje çok abartılı durabiliyor. Keskin köşelerle törpülenmiş tırnaklar çok sert bir görünüme neden olabiliyor. Tırnaklarınızı badem şeklinde törpüleyerek şekil verirseniz ojeniz çok daha güzel duracaktır. Avon'un gül kurusu rengi ojesini 6 YTL vererek tüm Avon satış noktalarından alabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken diğer bir önemli nokta ise koyu renk ojelerin daha yavaş kuruduğunu aklınızdan çıkarmamak! Ojenizi sürdükten sonra en az 1 saat sıcak suya sokmamanız ya da kurutucu bir ürün kullanmanız oje bulaşmış parmaklarınızı kurtarabilir. Sally Hansen'in oje kurutucusunu tüm eczanelerden 8 YTL'ye alabilir, mükemmel tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Başka bir önemli nokta ise, tırnak etlerinizin pürüzsüz görünmesine özen göstermeniz. Koyu renk eller daha fazla dikkat çekeceği için, ellerinizin kurumuş tırnak etleri ve şeytan tırnaklarından arınmış olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Düzgün tırnaklara sahip olduktan sonra sizlere bu senenin en trend oje rengi olan Flormar 353 numaralı mükemmel bordo rengiyle dikkatleri üzerine çeken ojesini öneriyoruz. Fiyatı 2 YTL olan bu ojenin rengi oldukça seksi.
Son düzenleyen Safi; 4 Ocak 2016 18:38
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #30
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Makyajda çıplaklık etkisi


makyaj


Son makyaj trendi, açık tonlardaki renk seçimleriyle kendini gösteriyor. Böylelikle cilt de aydınlık ve parlak bir görünüme bürünüyor. Peki, sizin renginiz hangisi?

Platin sarı: Ünlü yıldızların en sevdiği renkle “nude” makyaj, mükemmel bir uyum sergiliyor.
Hafif tekstürlü gül tonları yüzlere tazelik kazandırırken makyajın da abartılı görünmesini engelliyor. Hafif bronzlaşmış tenlere de sıcak bej tonları çok yakışıyor.

Sarı: Başka hiçbir tip bu kadar değişken olamıyor. Gerçek sarışınlar kış aylarında solgun bir yüze sahip oluyorlar, saç renkleri de koyulaşıyor. Yaz mevsiminde ciltler bronzlaştığında, saçlar altın sarısına dönüşüyor. Bej ve gül tonlarındaki rujlar doğal sarışınların tercihi olmalı.

Kumral: Doğal bej tonları ve yumuşak kahve nüansları bu saç renginin en ideal ikilisi. Bu yaz esmer ve siyah saçlılar, “nude” dudaklarını dumanlı göz makyajıyla tamamlıyor. Koyu tenliler de altın ya da şeftali tonlarıyla bej tonlarını birlikte kullanabilirler. Gül renkli ciltler de mavi görünümlü bej tonlarıyla mükemmel görünürler.

Benzer Konular

5 Haziran 2011 / blackaid Taslak Konular